Forum » Omrežja in internet » ftp in servU
ftp in servU
upirna ::
Imam sledeč problem. Instaliram si ta program nastavim na dinamični ip (torej ip polje pustiš prazno) in pa domeno slo-webparty.com, torej ftp.slo-webparty.com. Naredim še en account n z uporabniškim imenom in geslom. Potem grem pogledat če dela. Odprem kar IE vpišem vse podatke, se mi poveže, potem pa napiše da username ali password ni pravilen. Pa je! Kaj naj naredim?
jurre ::
to se je ze men dogajal....mal se mu zblede ucas
pejd pod nastavitve uporabnika pa zamenjaj geslo, loh na istga k zdj, ali pa zbrisi uporabnika pa dodaj nove z istim imenom in geslom.men je potem delal
pejd pod nastavitve uporabnika pa zamenjaj geslo, loh na istga k zdj, ali pa zbrisi uporabnika pa dodaj nove z istim imenom in geslom.men je potem delal
Tody ::
Geslo je naštimano na root uporabnika, ki je podan ne glede na to kaj ti tam delaš (prvi acc) vrjetno zgleda nekako tako 456s5h82j3k4l598023k.
fogl ::
Mi lahko nekdo pove, kako se na ftp server prijaviš kot uporabnik z geslom. Mene vrže vedno tja kamor lahko vsi gledajo, uporabniškega imena pa gesla pa nimam kam vpisat.
lp, klemen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP - problem s prijavo.Oddelek: Omrežja in internet | 1238 (1189) | m0f0x |
» | FTP strežnikOddelek: Programska oprema | 4139 (3977) | jackorsen88 |
» | multi user ftp accountOddelek: Izdelava spletišč | 1049 (908) | Roman |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2029 (1607) | kunigas |
» | .htaccesOddelek: Programiranje | 1404 (1277) | darh |