Forum » Hlajenje in modifikacije » MOLEX
MOLEX
msmiha ::
Kako bi narazen dob MOLEX konektor tak, da bi lahk pol še en kabel gor zalotav od ventilatorja. Ma kdo kako idejo? Kako mate to drugi naštimano. A ste šli lubit žice?
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
OZZY ::
jest sem kar žico mal olupu in na eno dal tri ventilatorje. Drugače pa se lahko molex konektorji kupijo v LJ tam pri Levu, kjer je ena taka štacuna. Samo jih nimajo vedno.
CCD ::
Jes sm en MOLEX ki ni mel funkcije kar odrezal pol pa ventilatorje (oz. šaltarje) kar z navadno vrstno sponko gor priklopil.
alien-w ::
msmiha: ce molex pogledas od spredi (pogledas v notranjost, tm k mas une palcke za elektirko), lahko vidis, da so te palcke s kovinskim zatičem (kovinski je) zataknjen za plastiko. Ce tiste zatice s kaksnim nozkom ali izvijacem mal notr prtisnes (na vsaki kovinski palcki sta ponavadi dva) in od zadaj potegnes kabl ven, bi moralo iti. Malo se pomatraj.
imam tudi sliko, kako to zgleda. ce mi napises mail, ti lahko posljem. LP
imam tudi sliko, kako to zgleda. ce mi napises mail, ti lahko posljem. LP
msmiha ::
Alien-W daj mi pošlji sliko na mail
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Bungee- ::
Ena varianta je da res z nozkom oziroma majhnim izvijacem enostavno pritisnes zgoraj noter. S tem odmaknes zatice, se bolj simpl pa je ce gres u eno elektro stacuno, pa si nabavis ene par novih, pa jih bos mel za vec ventov kot samo enega
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus p8z77 deluxe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2304 (2061) | Brias |
» | Mrezice za ovitje kablovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2256 (1705) | Keyser Soze |
» | Urejanje napajalnih kablov (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7077 (5562) | Keyser Soze |
» | Priklop ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1695 (1543) | kuglvinkl |
» | kje je se kako napajanje za ventilatorjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (942) | kuglvinkl |