Forum » Šola » izpit/certifikat iz strokovne nemščine
izpit/certifikat iz strokovne nemščine
Loomf2 ::
Živjo,
mene zanima, katere certifikate iz nemščine poleg tistih od inštituta Goethe in Ösd obstajajo?
Našel sem tole:
1.ZDfB – Zertifikat Deutsch für den Beruf
2. PWD – Prüfung Wirtschaftsdeutsch International
Katera ustanova/podjetje v Sloveniji izvaja ta dva izpita in kdaj?
A obstjajo izpiti za točno določeno stroko? Npr. medicina, biotehnologija,farmacija, računalništvo, strojništvo, glasbo, pedagogijo, glasbenik (npr. korepetitor v operi), poučevanje glasbe v šoli (učitelj glasbe/inštrumenta na glasbeni šoli(srednji/osnovni), glasbeni akademiji, 'navadni' osnovni šoli, 'navadni' srednji/osnovni šoli...), korepetitor...?
Hvala za pomoč!
mene zanima, katere certifikate iz nemščine poleg tistih od inštituta Goethe in Ösd obstajajo?
Našel sem tole:
1.ZDfB – Zertifikat Deutsch für den Beruf
2. PWD – Prüfung Wirtschaftsdeutsch International
Katera ustanova/podjetje v Sloveniji izvaja ta dva izpita in kdaj?
A obstjajo izpiti za točno določeno stroko? Npr. medicina, biotehnologija,farmacija, računalništvo, strojništvo, glasbo, pedagogijo, glasbenik (npr. korepetitor v operi), poučevanje glasbe v šoli (učitelj glasbe/inštrumenta na glasbeni šoli(srednji/osnovni), glasbeni akademiji, 'navadni' osnovni šoli, 'navadni' srednji/osnovni šoli...), korepetitor...?
Hvala za pomoč!
- spremenilo: Loomf2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slovenske šole in izobraževalni programOddelek: Šola | 1786 (1477) | Cruz |
» | Ali lahko gre moj sin na glasbeno oz. ali je pametno da gre?Oddelek: Loža | 9074 (6250) | anci0banci |
» | Kateri faks (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 22151 (20298) | romat |
» | žaljenje dijakov v srednjih šolahOddelek: Šola | 3791 (2847) | Aston_11 |
» | 2 tuji jezik obvezen v OŠ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8020 (5822) | overlord_tm |