» »

Iskanje monterjev bele tehnike

Iskanje monterjev bele tehnike

jedateruk ::

Obstaja kakšna stran, kjer se dobi podjetja, ki se ukvarjajo z montažo belo tehniko? Če iščem po guglu, mi večinoma pokaže trgovine z belo tehniko, če dan vse v narekovaje, pa ne dobim nič uporabnega. rumenestrani.si mi nič ne pomaga.

weasel ::

Vtipkas v Google "montaza bele tehnike" in imas seznam firm, ki se ukvarjajo s tem? Meni ne zlista firm, ki prodajajo belo tehniko, ampak tiste, ki jo tudi montirajo.

edi45 ::

Pa kaj res imate vsi dve levi roki ali kaj? Da ne moreš sam tega zmontirat je pa tudi malo hecno

harvey ::

edi45 je izjavil:

Pa kaj res imate vsi dve levi roki ali kaj? Da ne moreš sam tega zmontirat je pa tudi malo hecno

Potem pa imaš takšne priklope kot npr. v Biču (2 mrtva ker ni bilo ničlanja) in pa pred leti v Domžalah, kjer je umrla oseba zaradi nepravilno vezanega kuhališča. Tudi to je mogoče, zato pa naj dela opravlja tisti, ki je za to usposobljen.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Gambino ::

harvey je izjavil:

edi45 je izjavil:

Potem pa imaš takšne priklope kot npr. v Biču (2 mrtva ker ni bilo ničlanja) in pa pred leti v Domžalah, kjer je umrla oseba zaradi nepravilno vezanega kuhališča. Tudi to je mogoče, zato pa naj dela opravlja tisti, ki je za to usposobljen.

Monter ti bo samo priklopil, za vse ostalo pa rabiš štromarja, da ti bo pravilno zvezal FIT-e, kable in ostale stvari.

Likalnik ::

Tudi sam ne zastopim...kje je težava, da ne bi sami priklopili...prejšni teden sem kupil pralni in sušilni stroj...obeje sam priklopil (s sušilcem sem se celo prvič v življenju srečal...nismo ga pač nikoli imeli) vso ostalo belo tehniko prav tako....razen kuhališča...kjer je trofazni štrom...to sem pa prepustil štromarju...mu dal dva pira za 10 minut dela in je bila stvar narejena

mihagr ::

Ali si tole že pogledal
https://www.mojmojster.net/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mihagr ()

Mato989 ::

Likalnik je izjavil:

Tudi sam ne zastopim...kje je težava, da ne bi sami priklopili...prejšni teden sem kupil pralni in sušilni stroj...obeje sam priklopil (s sušilcem sem se celo prvič v življenju srečal...nismo ga pač nikoli imeli) vso ostalo belo tehniko prav tako....razen kuhališča...kjer je trofazni štrom...to sem pa prepustil štromarju...mu dal dva pira za 10 minut dela in je bila stvar narejena

Delo na črno... =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Likalnik ::

je pol tudi delo na črno, ko sem prejšni vikend...sosedu pomagal pri pospravljanju drv...pa mu nisem računa izstavil...ampak mi je dal za pit pa za jest???

starfotr ::

A montažo bele tehnike je mogoče izvesti tudi z 9,5 % davkom?

Mato989 ::

starfotr je izjavil:

A montažo bele tehnike je mogoče izvesti tudi z 9,5 % davkom?

Ja
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

SeMiNeSanja ::

Razen kakšne kuhalne plošče danes bolj ali manj vse pride z navadnim vtikačem za 220 vtičnico.
Pri kuhalni plošči pa so tudi zraven navodila za polpismene, tako da moraš biti že umetnik, da stvar zaj****.

Ne vem....kaj potem rabiš še posebej električarja?

Monterja? Če nimaš izreza za kuhalno ploščo, zna res biti problem, sploh če nimaš vbodne žage, ali pa nikoli nisi zares delal z njo. V tem primeru bolje monterja (lahko tudi mizar) dobit, da ne rabiš na koncu kupovati novega pulta....

Pomivalni stroj priključiti je spet druga zgodba. Če so ustrezni priključki za vodo in odtok na mestu, potem rabiš tri leve roke, da stvar zafrkneš.
Če priključkov ni.... pa brez vodovodarja skoraj ne bo šlo (razen če obvladaš vodovodarsko obrt in imaš ustrezno orodje).

Glej, danes so vsi sami svoji mojstri. Vsi že iz zibke znajo zidat, belit, sestavlat pohišto, polagat parket in vgrajevat aparate.

Prav je, da zadeve priklopi kvalificiran električar. Prav je, da pohištvo sestavi mizar.

Če OP želi, da mu nekdo nekaj naredi, še dobro, da je tako, če se sam čuti, da ti ni zanj ali nima časa. Bolje, kot, da nekaj na pol naredi. In morajo potem mojsti popravljat za njim.

K0l1br1 ::

starfotr je izjavil:

Glej, danes so vsi sami svoji mojstri. Vsi že iz zibke znajo zidat, belit, sestavlat pohišto, polagat parket in vgrajevat aparate.
Se naučiš z leti. Ni nekih posebnosti vtikač poriniti v steno (pralni stroj, pomivalni stroj) ter cev priviti na pipo (pralni stroj, pomivalni stroj), tako da ne se zajebavat, da za take stvari rabiš mojstra, ali pa da mora vtičač vtakniti mojster za elektriko in cev na pipo priviti mojster za vodo.
Je pa prav, da se ljudi s tako miselnostjo olupi kot banano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: K0l1br1 ()

Zakaj ne bi ti, za neke storitve, katere ne znaš/ne moreš/nimaš časa, plačeval ful več.

Recimo, tebi bi eno žemljo morali prodati za 10 eur, ker take je treba olupit, ko banano, ker se ti ne da zamesti testa in dati v pečico ter speči.

Glej, niso vsi za vse. In prav je, da si najdejo pomoč. In ne vem, zakaj jih lupit. A je priklop stroja umazano ali nevarno ali težaško delo, da bi morali imeti ekstra visoko ceno? Mialim, wtf, kera miselnost.

Btw, pravi električar bo odcvikal vtikač in bo vse te močnejše in stalne porabnike porabnike priklopil direktno na dozo za stalni priklopi in na svojo varovalko.

Tega marsikdo ni sposoben in tudi nima orodja in ne veščin.

In to z leti... A potem vsak dan delaš ali se leta štejejo tako, da si 5 let nazaj priklopil stroj in sedaj imaš 5 let izkušenj s tem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sam svoj mojster (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10810833 (8250) Unknown_001
»

Nakup bele tehnike

4412363 (11322) IL_DIAVOLO
»

gospodinjski aparati

165829 (4316) MKC00
»

Nakup pralnega stroja BEKO (strani: 1 2 )

5931301 (25823) anjabebler
»

Bosch najslabši gospodinjski aparati (strani: 1 2 )

8324447 (21543) Nummy

Več podobnih tem