Forum » Omrežja in internet » Kako naj nastavim domače mrežne naprave
Kako naj nastavim domače mrežne naprave
matosgasper ::
Pozdravljeni,
prosim za nasvet kako naj nastavim domače wifi omrežje za optimalno delovanje. trenutno imam na modem priklopljen Wifi router TP-link TL-WR1043N, v istem nadstropju na drugi strani hiše (cca 8m razdalje) imam v načinu Bridge priklopljen ASUS RP-N12 extender, na katerega preko Utp kabla povezan wifi router ASUS RT-N12.
Prosim za nasvet kako nastaviti naprave za optimalno delovanje omrežja z čimanj motenj.
Hvala
prosim za nasvet kako naj nastavim domače wifi omrežje za optimalno delovanje. trenutno imam na modem priklopljen Wifi router TP-link TL-WR1043N, v istem nadstropju na drugi strani hiše (cca 8m razdalje) imam v načinu Bridge priklopljen ASUS RP-N12 extender, na katerega preko Utp kabla povezan wifi router ASUS RT-N12.
Prosim za nasvet kako nastaviti naprave za optimalno delovanje omrežja z čimanj motenj.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33247 (12155) | Lonsarg |
» | kako sprostit IP porte t-2 optikaOddelek: Omrežja in internet | 6221 (4956) | primo |
» | Dostop do NAS preko javnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1570 (1378) | Usek |
» | Wi-Fi - dve dostopne točkeOddelek: Omrežja in internet | 1713 (1466) | snipex |
» | Gigabit switch+mrezne, hitrost pa le 100kbpsOddelek: Omrežja in internet | 1635 (1461) | SasoS |