Forum » Programska oprema » one drive
one drive
jobers2 ::
zdravo
pred kratkim sem dobil obvestilo da se mi bo one drive zmanjšal za 25 gb ker sem sedaj hotel prenesti vse slike na disk mi javlja network error s tem da je povezava zelo zelo boga 135kb/s
sedaj mi je vrglo slike v smeti v one drivu in jih nikakor ne morem obnovit saj mi vedno znova napiše da je mapa slik prevelikada bi jo obnovilo ker sedaj po novem naj bi imel 5 gb prostora. sedaj ta mapa s slikami je v košu ampak je ne morem obnovit niti ne prenest. kaj naj naredim??
pred kratkim sem dobil obvestilo da se mi bo one drive zmanjšal za 25 gb ker sem sedaj hotel prenesti vse slike na disk mi javlja network error s tem da je povezava zelo zelo boga 135kb/s
sedaj mi je vrglo slike v smeti v one drivu in jih nikakor ne morem obnovit saj mi vedno znova napiše da je mapa slik prevelikada bi jo obnovilo ker sedaj po novem naj bi imel 5 gb prostora. sedaj ta mapa s slikami je v košu ampak je ne morem obnovit niti ne prenest. kaj naj naredim??
Anney ::
Plačaj pa EUR (mesec dni) za velikost shrambe, pa obnovi.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
modelno1 ::
Ali pa ~40/leto za 1 TB in office.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
jobers2 ::
ja sem našel pol varianto za 2 eura
samo ima še kdo tako slabo povezavo 130kb/s mi downloada.
samo ima še kdo tako slabo povezavo 130kb/s mi downloada.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rešitev problema z delitvijo slik v podjetjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1449 (1022) | Stari89 |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3308 (2436) | hdx |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14895 (8470) | crniangeo |
» | Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3553 (2998) | Rias Gremory |
» | Ali so vsi alternativni viri obnovljivi viri energije?Oddelek: Šola | 1771 (1574) | fosil |