Forum » Loža » Kaj boljšega od Revoluta?
Kaj boljšega od Revoluta?
terryww ::
Kaj te pa pri Revolutu moti?
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
#000000 ::
Mene moti da je treba Revolut prijavit, kar sem tudi naredil, ko bo šlo vse skozi ga bom pa zaprl, na revolutu še porabim kar je ostalo in zaprem.
Iščem enak servis kot revolut le da ga ni treba prijavit fursu.
c00L3r ::
Mene moti da je treba Revolut prijavit, kar sem tudi naredil, ko bo šlo vse skozi ga bom pa zaprl, na revolutu še porabim kar je ostalo in zaprem.
Prestavi davčno rezidenco v drugo državo in ne boš rabil pravit FURS-u. Ali pa prepričaj vlado, da spremeni zakon.
#000000 ::
mn ::
Jaz priporočam mBills.
Prednost: lahko brez provizije plačuješ položnice s slikanjem, dviguješ in polagaš denar na Petrolu, ravno tako imaš brezplačen Mastercard, ...
Prednost: lahko brez provizije plačuješ položnice s slikanjem, dviguješ in polagaš denar na Petrolu, ravno tako imaš brezplačen Mastercard, ...
louser ::
Ga ni takega.
Je samo jest ne vem imena :) v bistvu je to bil revolut, do novembra 2018 ga nisi rabil prijavljat, ker ni bil banka.
Zaradi mene in FURSa lahko denar skrivaš pri brezdomcu v parku nekje za klopjo, a boš dohodek vseeno moral prijaviti.
BTW WeChat je to, kar iščeš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: louser ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MoneseOddelek: Loža | 3378 (564) | Ales |
» | Neprijavljen račun v tujini - kako se izogniti težavam s Fursom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14736 (8843) | UganiKdo |
» | Skupno plačevanje stroškov na karticoOddelek: Loža | 2257 (1428) | Freezy |
» | Prijava računov iz tujine - LeupayOddelek: Loža | 9823 (7432) | jype |