Forum » Loža » Trgovina punkufer.si legit?
Trgovina punkufer.si legit?
lolipop2 ::
Pozdravljeni!
Je kdo že kupoval pri trgovini punkufer.si? Imajo nekaj artiklov, ki so mi zelo animivi, cena pa izjemno ugodna. Nisem pa prepričan, če je to OK trgovina. Je že kdo kaj kupoval tam? Vse OK? Ker bo znesek nakupa kar velik, raje prej preverim.
Hvala.
Je kdo že kupoval pri trgovini punkufer.si? Imajo nekaj artiklov, ki so mi zelo animivi, cena pa izjemno ugodna. Nisem pa prepričan, če je to OK trgovina. Je že kdo kaj kupoval tam? Vse OK? Ker bo znesek nakupa kar velik, raje prej preverim.
Hvala.
Avenger ::
Glede na podatke iz ajpesa so videti čisto v redu.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
lolipop2 ::
Malo me je ime zbegalo, pa cene so "sumljivo" nizke. Kar seveda ne pomeni, da je karkoli narobe.
Vidim, da je tudi možnost plačila s PayPal. A recimo, da ne dobim robe, paypal potem to refunda?
Vidim, da je tudi možnost plačila s PayPal. A recimo, da ne dobim robe, paypal potem to refunda?
clip ::
Malo me je ime zbegalo, pa cene so "sumljivo" nizke. Kar seveda ne pomeni, da je karkoli narobe.
Da, preko PayPala si še najbolj zaščiten.
lp
Pozdrav od Clipa
Kaboom ::
Osebno poznam lastnika. Zagotovo ni v mutnih poslih in nima prevarantskih idej.
Nisem pa še bil stranka tako da ne morem povedat kako bo potekal nakup.
Nisem pa še bil stranka tako da ne morem povedat kako bo potekal nakup.
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Marko63 ::
Z ženo sva naročila vrtno uto in sva jo dobila v parih dneh. Ko pa so jo dostavili sva videla, da sva dobila desko po desko in vijake.
Pod prodajo izdelka piše da je zadeva sestavljiva ampak sva pričakovala da bova sestavila že pripravljene stranice in streho, pa temu ni bilo tako.
Leseni deli so nižje kakovosti in marsikdaj krivi ali celo počeni(sem zalepil. ), in če nimate primernega orodja in tehnične žilice se boste jezili?. Najbolje je imeti mini mizarsko delavnico.
na koncu sem sestavil to malo vrtno uto za shranjevanje(iskal sem najugodnejšo za osnovno ceno in sem jo našel pri punkufru ali pri Vidi). Prištel sem se 60eur za osnovno podlago in 20eur za barvo. Kupiti se moram lepšo kritino za streho da ni samo črna betumenska folja in bo.
Drugič bom dal raje več in bom izbral drugi izdelek.
Kakorkoli, ko naročate vprašajte prej če je stvar sestavljiva in kako... Deska po desko ali že pred pripravljene stranice.
Lp vsem
Pod prodajo izdelka piše da je zadeva sestavljiva ampak sva pričakovala da bova sestavila že pripravljene stranice in streho, pa temu ni bilo tako.
Leseni deli so nižje kakovosti in marsikdaj krivi ali celo počeni(sem zalepil. ), in če nimate primernega orodja in tehnične žilice se boste jezili?. Najbolje je imeti mini mizarsko delavnico.
na koncu sem sestavil to malo vrtno uto za shranjevanje(iskal sem najugodnejšo za osnovno ceno in sem jo našel pri punkufru ali pri Vidi). Prištel sem se 60eur za osnovno podlago in 20eur za barvo. Kupiti se moram lepšo kritino za streho da ni samo črna betumenska folja in bo.
Drugič bom dal raje več in bom izbral drugi izdelek.
Kakorkoli, ko naročate vprašajte prej če je stvar sestavljiva in kako... Deska po desko ali že pred pripravljene stranice.
Lp vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 780075 (3871) | mgermo |
» | Varstvo s strani PayPal-aOddelek: Loža | 875 (637) | Tidule |
» | Alibaba naročilo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19065 (14485) | darkolord |
» | paypal visa debitOddelek: Loža | 2588 (2484) | FoxKnox |
» | Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17495 (9814) | Furbo |