Forum » Omrežja in internet » isdn modem
isdn modem
ripoli ::
ALO!
Ali mi zna kdo povedat, ce se priklopi isdn modem na 128 kb/s, če se potem obračunavajo dvojni stroški al ne? (na telekomu mi je gospa rekla , da ne, jaz ji ne verjamem)! TNX
Ali mi zna kdo povedat, ce se priklopi isdn modem na 128 kb/s, če se potem obračunavajo dvojni stroški al ne? (na telekomu mi je gospa rekla , da ne, jaz ji ne verjamem)! TNX
ru7 ::
se obračunavajo dvojno po mojih informacijah! Preklopi se pa pri meni tako, da dam na lastnosti (properties) ko si na netu (na unih lučkah pod status) , pa tam izberem obe linije in se še enkrat povežem.
Cokolesnik ::
Tudi jaz lahko potrdim, da se obračunavajo dvojni impulzi v primeru vzpostavitve dveh ISDN kanalov (za tolažbo naj povem, da to potrdijo tudi Telekomovci, a ne vsi, saj so razlike glede obveščenosti/poznavanja ponudbe Telekoma (denimo najbolj aktualnih storitev oz. obračunavanju slednjih) med njimi ogromne, kljub olajševalni okoliščini, da vsi ne skrbijo za vse v Telekomu).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obračun bruto plače ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13089 (10034) | Ales |
» | SMS iz linuxaOddelek: Pomoč in nasveti | 4732 (2288) | Apple |
» | A-GPS se prenos podatkov obračunava? HTC EVO 3DOddelek: Mobilne tehnologije | 5635 (5300) | amacar |
» | Nativna Opera za SymbianOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 5227 (4488) | tec |
» | Online nakup iz ZDA -raportOddelek: Kaj kupiti | 5667 (4554) | mlav |