Forum » Programska oprema » Kateri novi Outlook?
Kateri novi Outlook?
MrStein ::
Trenutno imam Outlook 2013 in v prikazu sporočil ogromno prostora zaseda sam GUI, za vsebino pa ostane malo več kot polovica ekrana (slika spodaj na linku).
Zanima me, če je v novejših verzijah kaj boljše?
Torej kaki screenshot bi bil dobrodošel.
Gre se za standarden monitor 24" 1080vrstic.
Slika izgleda: https://imgur.com/QTXBNn5
Zanima me, če je v novejših verzijah kaj boljše?
Torej kaki screenshot bi bil dobrodošel.
Gre se za standarden monitor 24" 1080vrstic.
Slika izgleda: https://imgur.com/QTXBNn5
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Han ::
Ni bistvene razlike. Če te motijo orodne vrstice in podrobnejši prikaz, to pač (začasno) izklopiš...
googleg1 ::
Desno zgoraj na screenshotu imas poleg gumbov zapri, pomanjsaj, minimiziraj tudi "ribbon options". Z njimi lahko trak z orodji naredis lebdec. Tako, da se ti prikaze samo ko ga potrebujes.
MrStein ::
Ja, vem da ribbon lahko zaprem.
Podrobnejši prikaz? Na kaj misliš s tem?
Če na kaj drugega kot ribbon, me zanima, kako bi izklopil (ali zmanjšal, v stari verziji je pošiljatelj, datum in zadevo pokazalo na bistvreno manjšem prostoru).
Ni bistvene razlike. Če te motijo orodne vrstice in podrobnejši prikaz, to pač (začasno) izklopiš...
Podrobnejši prikaz? Na kaj misliš s tem?
Če na kaj drugega kot ribbon, me zanima, kako bi izklopil (ali zmanjšal, v stari verziji je pošiljatelj, datum in zadevo pokazalo na bistvreno manjšem prostoru).
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8: Aero je mrtev, naj živi Metro (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 47732 (36795) | Icematxyz |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46522 (39579) | Jst |
» | LibreOffice 3.4.0. predogledna različica na voljoOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9247 (7239) | ender |
» | Office 2010 beta javna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9550 (5629) | Ashrack |
» | Vista dizajn v SedmiciOddelek: Operacijski sistemi | 2286 (1542) | jizzer |