» »

Strela na ohišju

Strela na ohišju

C_maniak ::

torej rad bi dal strelo na stranico, ki bo v kratkem črne barve. strah me je, da samo s šablono (homemade) in pa belim sprejem ne bo izgledalo ok in da sploh ne bo prepoznavna. bom moral poiskat kako nalepko?
ma kdo mogoč link do kake strani s poslikavami, da mogoč dobim še kak navdih...8-)

Marjan ::

Hehe, jaz sem pa iz naslova sklepal, da ti je res iskra preskočila v ohišju, tako kot je meni ko sem dajal ponoči stranico nazaj na kišto in se je videla 1cm dolga "strela", ki je preskočila iz ohišja na stranico.

od česa je pa blo to?!?

sash ::

statična elektika >:D
--------------------
Think different...
TOROiD Group

boom-bar ::

Kup Xaserja 3 ki jo ma že gor
>:D
Legalizirajte mehke droge!!!

msmiha ::

Ne vem zakaj se ne bi vidlo dobro če bi z belim sprejem in šablono narisal strelo. Kolko mam jaz izkušenj z Biohazard logotom se to dobro vidi.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

hm...
vidlo bi se že dobro, sam skrbi me, da bo dost natančno vse skupi, da se bo strela razločla...:|

aja, o xaserju splo ne razmišljam...

nikonezna ::

vzemi tisti mehek lepilni trak ki ga majo pleskarji pa si z lepljenjem koškov naredi lepo šablonco v obliki strele, okoli pa zaščiti. Prešprejaj kar v miru in ko bo suho vse odlepi in boš vidu da bo super;)
brez podpisa

mhm, tak nekok bo treba.
če ne pa še vseeno lahk prebarvam pol...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Optimalna postavitev ventilatorja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
264845 (2498) svetetko
»

Katera kombinacija je lepša?

221209 (899) Grimlord
»

Kako čimlepše kaj napisati na ploščo...

292773 (2127) Bevcan
»

Surgeprotector - ali varuje pred strelo?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
424513 (3905) AngelOfDeath
»

Modifikacije ohišja

181488 (1235) levak

Več podobnih tem