Forum » Hlajenje in modifikacije » Strela na ohišju
Strela na ohišju
C_maniak ::
torej rad bi dal strelo na stranico, ki bo v kratkem črne barve. strah me je, da samo s šablono (homemade) in pa belim sprejem ne bo izgledalo ok in da sploh ne bo prepoznavna. bom moral poiskat kako nalepko?
ma kdo mogoč link do kake strani s poslikavami, da mogoč dobim še kak navdih...
ma kdo mogoč link do kake strani s poslikavami, da mogoč dobim še kak navdih...
Marjan ::
Hehe, jaz sem pa iz naslova sklepal, da ti je res iskra preskočila v ohišju, tako kot je meni ko sem dajal ponoči stranico nazaj na kišto in se je videla 1cm dolga "strela", ki je preskočila iz ohišja na stranico.
msmiha ::
Ne vem zakaj se ne bi vidlo dobro če bi z belim sprejem in šablono narisal strelo. Kolko mam jaz izkušenj z Biohazard logotom se to dobro vidi.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
C_maniak ::
hm...
vidlo bi se že dobro, sam skrbi me, da bo dost natančno vse skupi, da se bo strela razločla...
aja, o xaserju splo ne razmišljam...
vidlo bi se že dobro, sam skrbi me, da bo dost natančno vse skupi, da se bo strela razločla...
aja, o xaserju splo ne razmišljam...
nikonezna ::
vzemi tisti mehek lepilni trak ki ga majo pleskarji pa si z lepljenjem koškov naredi lepo šablonco v obliki strele, okoli pa zaščiti. Prešprejaj kar v miru in ko bo suho vse odlepi in boš vidu da bo super
brez podpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimalna postavitev ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4845 (2498) | svetetko |
» | Katera kombinacija je lepša?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1209 (899) | Grimlord |
» | Kako čimlepše kaj napisati na ploščo...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2773 (2127) | Bevcan |
» | Surgeprotector - ali varuje pred strelo?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4513 (3905) | AngelOfDeath |
» | Modifikacije ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1488 (1235) | levak |