Forum » Programska oprema » Uvoz linkov v IE 11 in nastavitev Pošte v Win 10 Pro
Uvoz linkov v IE 11 in nastavitev Pošte v Win 10 Pro
Robert ::
Moral sem na novo instalirati Win 10 Pro (Slo) pa mi nikakor ne uspe nastaviti preko aplikacije Pošta nastaviti le-to - nikjer ne morem nastaviti dohodni in odhodni strežnik za pošto. Outlooka ne uporabljam. Sicer imam e-pošto odprto na Siol-u. Prav tako me zanima kako bi linke (bližnjice) ki jih imam za IE 11 v mapi prenesel (skopiral) v priljubljene. Sem probal z uvozom preko IE 11 a ne gre. Le-ta zahteva bookmark.html file.
MrNighthawk ::
Za pošto lahko pogledaš pod napredne nastavitve, ne vem pa če je kakšen "trik" glede siol pošte.
IE11 ima opcijo izvoz v datoteko in potem to datoteko uvoziš v Edge.
Robert ::
MrNighthawk je izjavil:
Za pošto lahko pogledaš pod napredne nastavitve, ne vem pa če je kakšen "trik" glede siol pošte.
Do naprednih nastavitev sploh ne pridem, imam možnost samo vpisa naslova elektronske pošte in gesla....
Iz IE 11 ne morem izvoziti nič, ker je bookmark (oziroma priljubljene) prazno.
MrNighthawk ::
MrNighthawk je izjavil:
Do naprednih nastavitev sploh ne pridem, imam možnost samo vpisa naslova elektronske pošte in gesla....
Iz IE 11 ne morem izvoziti nič, ker je bookmark (oziroma priljubljene) prazno.
Poskusi po temu https://www.studiocoast.com.au/knowledg...
Če je IE prazen po tem nimaš več nič notri. Žal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE 11 dostop do S-T ni mogočOddelek: Pomoč in nasveti | 3366 (2819) | krho |
» | SIOL POŠTA (WEBMAIL)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3367 (3092) | m3k |
» | Konec brskalniškega izbirnega okna v WindowsOddelek: Novice / Brskalniki | 12772 (10641) | feryz |
» | eDavki certifikatOddelek: Loža | 12071 (10486) | lopov |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2585 (2337) | chrush |