Forum » Mobilne tehnologije » Google maps - location history
Google maps - location history
facepalm ::
Imam eno nevsecnost glede location history.
Vcasih (do 27.4.2018) je bila zadeva super natancna in imam shranjen vsak ovinek v dnevu. Po tem datumu pa mi kaze le ravne crte start - cilj.
V tem casu sem uporabljal cca 5 razlicnih telefonov, aosp, miui, android one.. rezultat isti. Pie update.. isto.
Sam sumim, da sem aprila romal na oreo in bi lahko bil kriv doze.
Je imel kdo podobno tezavo?
Vcasih (do 27.4.2018) je bila zadeva super natancna in imam shranjen vsak ovinek v dnevu. Po tem datumu pa mi kaze le ravne crte start - cilj.
V tem casu sem uporabljal cca 5 razlicnih telefonov, aosp, miui, android one.. rezultat isti. Pie update.. isto.
Sam sumim, da sem aprila romal na oreo in bi lahko bil kriv doze.
Je imel kdo podobno tezavo?
- spremenil: facepalm ()
FTad ::
Bi si upal trditi, da je kriv Android 8 ja. Namrec tudi jaz imam tezave z zaznavanjem GPS-a sploh ker uporabljam funkcijo "Varna mesta", kjer lahko nastavis, da imas npr doma mobi vedno odklenjen. Do verzije 8 je vse delalo BP.
Upam, da je bilo z verzijo 9 to odpravljeno.
Upam, da je bilo z verzijo 9 to odpravljeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17739 (12542) | pirlo |
» | Google Maps in zemljevidi, vprasanjeOddelek: Loža | 1195 (1081) | dunda |
» | Google bo proizvajalcem pametnih telefonov začel zaračunavati Google Play v EU (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 46750 (36658) | Ales |
» | Android 5.0.1 Battery drainOddelek: Mobilne tehnologije | 1110 (873) | GTX970 |
» | HTC Desire 601 - slaba baterija po posodobitviOddelek: Mobilne tehnologije | 4013 (3459) | Heisenberg |