Forum » Na cesti » Volkswagen Passat Variant B8 2.0 TDI BMT Comfortline - Mnejna
Volkswagen Passat Variant B8 2.0 TDI BMT Comfortline - Mnejna
smotanc ::
Pozdravljeni, zanimam se za nakup omenjenega passata 8/2015, naj povem da bo to moj prvi VW avtomobil pri hiši in nimam nikakršnih izkušenj z njimi. Nepoznam njihovih motorjev, pač ničesar. Izbral sem si 2.0 TDI 110KW 150KM (CRL), kolikor sem bral in slišal so to trpežni motorji, edino vodna pumpa naj bi imeli neki "hibo". Obračam se na vas da mi poveste pri čem naj bom pazljiv, ker passatov je pri nas na trgu zelo pestra izbira. V tega, ki sem se zagledal ima dobrih 120 tisoč prevoženih, nemški avto. Zgodovino sem pregledal in so mi jo pri avtohiši tudi dali vpogled, in ni nič sumljivega.
Hvala za vaša mnenja!
Hvala za vaša mnenja!
kingsix ::
Dandanes je 99% motorjev trpežnih ob pravilnem vzdrževanju, tako da glede tega ni nobene posebnosti.
krucymucy ::
Vodna pumpa je hiba ja, ampak nic hudega. Se pac menja ko gre v franze. Nerodno je edino ce si kje na poti in se ti mudi.
Moj 2016 letnik ima sedaj 110.000km, zaenkrat brez ene same tezave.
Moj 2016 letnik ima sedaj 110.000km, zaenkrat brez ene same tezave.
Gambino ::
Mene moti v B8 to, da je plastika za en k.... Pa čričkov je polno. Sedeži zadnji so za en k.... drvarnica. Pa v karavan-u je zvočna izolacija v kurcu, limuzina je malo bolje. Low light luči mi niso všeč. V glavnem ne bi kupil avta če ne bi bil avtomatski menjalnik + radarski tempomat + highline oprema. Pa še marsikaj bi lahko naštel, ampak saj veš to je VW.
bambam20 ::
Mene moti v B8 to, da je plastika za en k.... Pa čričkov je polno. Sedeži zadnji so za en k.... drvarnica. Pa v karavan-u je zvočna izolacija v kurcu, limuzina je malo bolje. Low light luči mi niso všeč. V glavnem ne bi kupil avta če ne bi bil avtomatski menjalnik + radarski tempomat + highline oprema. Pa še marsikaj bi lahko naštel, ampak saj veš to je VW.
Zanimivo, ker 5 let starejši B6 nima teh problemov, kot jih ti opisuješ. V tvojem primeru gre za zjahan voz, ker drugače ne bi takšnih nesmislov pisal. Ne more bit B8 slabši od B6-tke. Highline oprema so kozmetični popravki tipa krom in podobne bedarije. Za udobje se vzame comfortline.
Zanimivo, ker 5 let starejši B6 nima teh problemov, kot jih ti opisuješ. V tvojem primeru gre za zjahan voz, ker drugače ne bi takšnih nesmislov pisal. Ne more bit B8 slabši od B6-tke. Highline oprema so kozmetični popravki tipa krom in podobne bedarije. Za udobje se vzame comfortline.
Vozil tako limuzino, kot karavana. Avto ni bil zjahan! Highline niso samo kozmetični popravki, ne piši neumnosti!
bambam20 ::
edi45 ::
Eh nasploh VW ni neko merilo ne za udobje in ne za kakovost. Trdi neudobni avti, slaba zvočna izolacija, slaba kvaliteta notranjosti, slaba oprema itd..3/4 voznikov VW, predvsem passatov so ali kmeti ali pa kakšni hribovci, to je dejstvo. To so bol delovni avtomobili. Sam sem še vedno bil razočaran nad VWji, edino Touareq me je presenetil v pozitivnem smislu, ampak spet takšen denar za VW je malo pretirano.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edi45 ()
Vozil tako limuzino, kot karavana. Avto ni bil zjahan! Highline niso samo kozmetični popravki, ne piši neumnosti!
Je bil! Ker v nasprotnem primeru tega, kar ti pišeš sploh ne bi bilo. Sem ti napisal, da ne more bit 5 let mlajši slabši od 5 let starejšega.
Ne vem kako je z B6 ampak za B8 pa lahko povem, ker sem oba vozil kar nekaj časa. In avtomobila sta bila nova, letnik 2018. In ne vem za kaj bi si izmišljeval.
sandmat ::
smotanc ::
Norci :D
Uglavnem hvala za "mnenja", vzel bom z opremo Comfortline, High LED žarometi, 16col feltne, easy open prtljažna vrata, gretje sedežev in masaža, itd itd itd, edina napaka, ki sem jo na avtu opazil da enkrat sem še odprl pokrov motorja, pa še takrat je neka počilo ko sem močno povlekel za kljukico, drugič ne več, se se je strgala zajla, kako je to možno pri 3 leta staremu avtu? Nekaj sem slišal da nekaj zarjavi in da so to spet neke "hibe".
Uglavnem hvala za "mnenja", vzel bom z opremo Comfortline, High LED žarometi, 16col feltne, easy open prtljažna vrata, gretje sedežev in masaža, itd itd itd, edina napaka, ki sem jo na avtu opazil da enkrat sem še odprl pokrov motorja, pa še takrat je neka počilo ko sem močno povlekel za kljukico, drugič ne več, se se je strgala zajla, kako je to možno pri 3 leta staremu avtu? Nekaj sem slišal da nekaj zarjavi in da so to spet neke "hibe".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družinski avto: VW Golf karavan ali VW Passat karavan?Oddelek: Na cesti | 9803 (8248) | kajetan |
» | Nov ali rabljen avto, 45k letno (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8734 (7142) | ziga1990 |
» | Mnenja/Predlogi: Novo vozilo do cca. 20k EUR (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 28819 (20069) | Superboyy |
» | Novi Superb in alternative (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 40155 (35937) | Mufasa |
» | VW passat karavan ali Peugeot 508SW (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21629 (19436) | čuhalev |