Forum » Zvok in slika » vmesnik za slušalke????
vmesnik za slušalke????
Lizzy ::
Pozdravljeni.
iščem vmesnik za slušalke, ki mi združi za mikrofon in slušalke v eno, saj imam moj računalnik kot kontroler na konzoli samo 3,5'' priklop, najdem cel kup unih k delajo lih obratno , torej razdvojijo te novejše headsete na ločen mikrofon in zvok, jaz bi pa rabila lih uno ta drugo, da združi v en vmesnik.
a mi lahko kdo pove kaj more človek vtipkati v internet da ti tole ven vrže, kaj koli vpisujem, enostavno ne pridem do zadetkov v slovenskih spletnih straneh :/ najbrž vpisujen napačno geslo ali se ne da dobiti to pri nas???
hvala
iščem vmesnik za slušalke, ki mi združi za mikrofon in slušalke v eno, saj imam moj računalnik kot kontroler na konzoli samo 3,5'' priklop, najdem cel kup unih k delajo lih obratno , torej razdvojijo te novejše headsete na ločen mikrofon in zvok, jaz bi pa rabila lih uno ta drugo, da združi v en vmesnik.
a mi lahko kdo pove kaj more človek vtipkati v internet da ti tole ven vrže, kaj koli vpisujem, enostavno ne pridem do zadetkov v slovenskih spletnih straneh :/ najbrž vpisujen napačno geslo ali se ne da dobiti to pri nas???
hvala
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT
Lizzy ::
https://www.mimovrste.com/audio-video-k... to rabiš, na takšen način.
hvalaaaa!!!!!
sej se mi je zdelo da ne vpisujem dobrih ključnih besed, evo, že naročam, haha
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 6233 (1688) | Škorc |
» | Zvočniki in tablicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1081) | _Denny_ |
» | Hisni kinoOddelek: Zvok in slika | 1155 (931) | simone |
» | Zvočniki + TVOddelek: Zvok in slika | 4114 (3830) | gogolinho |
» | Reševanje audio težaveOddelek: Kaj kupiti | 1565 (1457) | matobeli |