Forum » Programska oprema » S čim convertirat cd image?
S čim convertirat cd image?
Dusko ::
Torej zanima me naslednje
NAredim cd image s clone cd. CD pa bi rad potem posnel z nerotom. Ampak nero ne podpira clone cd formata.
Oziroma bom rajši tak vprašal ali gre clone cd image zgoščenke spremenit v iso file?
NAredim cd image s clone cd. CD pa bi rad potem posnel z nerotom. Ampak nero ne podpira clone cd formata.
Oziroma bom rajši tak vprašal ali gre clone cd image zgoščenke spremenit v iso file?
- spremenil: Dusko ()
Predator ::
za pretvorbo oz za snemanje sem jaz uporabljal eno malce "kavbojsko" metodo, image mountaj kot virtual drive ( uporabi deamon tools ali pa kakšen drug virtual drive programček ) ter naredi iso image v nerotu ( recorder - save track ), uporabi kakšen drug progam ( npr iso buster ) ali pa v nerotu naredi cd copy od tega virtual drive-a da posnameš :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
largie ::
eno (butasto? smešno? you decide) vprašanje, zakaj ne posnameš s clonecd-jem, če si že image z njim naredil?
drugače pa za delo s cd image-i priporočam alcohol 120%, tudi za virtualne pogone.
drugače pa za delo s cd image-i priporočam alcohol 120%, tudi za virtualne pogone.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | alcohol 120%Oddelek: Programska oprema | 2134 (1583) | Dejvid123 |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2269 (2021) | jackorsen88 |
» | Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?Oddelek: Programska oprema | 3718 (3501) | pivmik |
» | Problem z instalacijo Enter the MatrixOddelek: Pomoč in nasveti | 859 (808) | Krmec |
» | kateri Virtual cd-rom za ogled nero imageOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1025) | bastadu |