Forum » Pomoč in nasveti » winME ob zagonu vedno hoče povezat na internet ? wtf*
winME ob zagonu vedno hoče povezat na internet ? wtf*
Lith ::
nujno rabim nasvet, kaj naj še poiščem, ker mi najeda tole okno za povezavo, in sicer se odpre vedno ob:
- zagonu windows, ko se pokaže desktop in se pokažejo ikone v taskbaru (volume, NAV, Ad-Aware)
- kliku na device manager v properties my computer
- ko se naloži kak gonilnik za kako napravo, preden lahko pritisnem Finish
- ko rač. ugašam, preden dobim zaslon shutting down....
mamu mu.....
Preiskal sem vse z novimi ref. Ad-Aware (ne najde več ničesar - bil je nek Alexa in nekaj cookijev), virusa ni, v registru pod RUN kjerkoli ni niče meni 'nenavadnega', pač Norton AV, Ad-Aware
kaj naredit ? prosim....
- zagonu windows, ko se pokaže desktop in se pokažejo ikone v taskbaru (volume, NAV, Ad-Aware)
- kliku na device manager v properties my computer
- ko se naloži kak gonilnik za kako napravo, preden lahko pritisnem Finish
- ko rač. ugašam, preden dobim zaslon shutting down....
mamu mu.....
Preiskal sem vse z novimi ref. Ad-Aware (ne najde več ničesar - bil je nek Alexa in nekaj cookijev), virusa ni, v registru pod RUN kjerkoli ni niče meni 'nenavadnega', pač Norton AV, Ad-Aware
kaj naredit ? prosim....
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
- spremenil: Lith ()
Cokolesnik ::
Kletvice ne bodo nič rešile. Razen tega mama nima nič s tem, ona verjetno kuha kosilo.
Zadevo lahko rešiš takole: mama mora odditi v Kontrolno kuhinjo, kjer poišče omaro Internetne možnosti. Tam naj iz omare vzame posodo z oznako Povezave, v njej pa naj zasmodi sladkor z imenom Nikoli ne vzpostavljaj povezave. Vse skupaj naj premeša, da se učinek ažurira skozi vonjave po celotnem stanovanju. V kolikor njen kuharski podvig ne bo uspel, naj spet kontaktira specialce na slo-techu, vsekakor pa naj si omenjen recept (s sodelovanjem mleka) zapomni v primeru bolečega grla ob bližajoči se jeseni.
Šalo na stran. Verjetno se zahtevek za vzpostavitev povezave sproži zato, ker eden od programov potrebuje pri svojem delu prav to - internet. Primer: Nortonov Antivirus si želi osvežiti bazo o novih virusih.
Zadevo lahko rešiš takole: mama mora odditi v Kontrolno kuhinjo, kjer poišče omaro Internetne možnosti. Tam naj iz omare vzame posodo z oznako Povezave, v njej pa naj zasmodi sladkor z imenom Nikoli ne vzpostavljaj povezave. Vse skupaj naj premeša, da se učinek ažurira skozi vonjave po celotnem stanovanju. V kolikor njen kuharski podvig ne bo uspel, naj spet kontaktira specialce na slo-techu, vsekakor pa naj si omenjen recept (s sodelovanjem mleka) zapomni v primeru bolečega grla ob bližajoči se jeseni.
Šalo na stran. Verjetno se zahtevek za vzpostavitev povezave sproži zato, ker eden od programov potrebuje pri svojem delu prav to - internet. Primer: Nortonov Antivirus si želi osvežiti bazo o novih virusih.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
Lith ::
ja saj vem, samo do zdaj sem ugotovil samo to:
- odstranil NAV in še vedno enako
- pobil pol procesov, ki naj bi se zaganjali ob zagonu winsov - še vedno
- izključil možnost v IE - poveži če ni povezave in glej.. zdaj ne teži več, ampak zdaj pa dopovej mami, da naj najprej klika ikono na namizju za povezavo, potem pa šele odpre IE.... bljah
- odstranil NAV in še vedno enako
- pobil pol procesov, ki naj bi se zaganjali ob zagonu winsov - še vedno
- izključil možnost v IE - poveži če ni povezave in glej.. zdaj ne teži več, ampak zdaj pa dopovej mami, da naj najprej klika ikono na namizju za povezavo, potem pa šele odpre IE.... bljah
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32Oddelek: Pomoč in nasveti | 5605 (3627) | Caniggia |
» | kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2087 (1878) | Dead_Eye |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3104 (2102) | HriBB |
» | Konec interneta v 2006Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2598 (2598) | viper |
» | spy-/ad-wareOddelek: Omrežja in internet | 2434 (1974) | Sadida |