» »

Plata fuč????

Plata fuč????

DOLF ::

Pa saj ne more biti res... nikdar več se ne bom ukvarjal z MSI platami. Same težave in situacija ki je po večdnevnem inštaliranju in sesuvanju:
Ob vklopu compa samo piska (testiral z več različnimi CPU)...
Če dam AGP grafično ne vidim nič, če pa dam notr staro PCI atijevo grafično pol pa mi nekaj izpiše v stilu bios se ne more prepisati v CMOS. Opažam pa da nekaj po disketni enoti išče... in tudi tipkavnico zaznava
Ali si je možno pomagati s kakšno zagonasko disketo za bios???
Ali bi pomagalo kakšno izmenjevanje bios čipa s podobno plato???

aha plata je MSI 6330 pro 2, duron 700, pa noname ram..
Če kdo kaj ve o tem mi javite do pondelka, ker grem sedaj na vikend, in ne mislim zapraviti vikend-dopusta za kompič ki ne dela...

Ribicija ::

Če ti zadeva tako čudno piska je vzrok sigurno v tem da grafika ni dovolj dobro v AGP slotu. Zmontiraj jo noter in ko bo že zašraufana jo še dodatno močno stisni v slot. Ali pa malo zvij oni plehec s katerim prišraufaš grafiko na ohišje.

Lp

DOLF ::

Dvomim da grafična ni dobr vpeta, saj ima plata dodatno plastiko, ki drži AGP kartico, bom pa poskusu malo še dodatno stisnt. Sam problem je zdej v BIOS-u ... kaj naj z njim...???

BigFoot ::

al se sam loti prepisovanja (rabu boš še eno enako plato) al pa nesi v štacuno kjer ti ga bodo oni prepisali.
sicer pa, zakaj ne neseš v štacuno? a nimaš garancije?

ChiefThunder ::

Pomoje je bios čip al pa ram kriv. Probi te dve stvari zamenjat in sprobat če bo potem delovalo. Kokr jaz vem, piskanje pomeni, da išče zagonsko disketo z flash programom in biosom. Nared zagonsko disketo pa posnem gor program za fleshanje in bios, na ploščo pa priklopi samo disketni pogon pa grafično in potem zalufaj računalnik, mogoče bo delalo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flashanje BIOSa

Oddelek: Pomoč in nasveti
274478 (4281) jackorsen88
»

Bios Update

Oddelek: Strojna oprema
251860 (1627) Good Guy
»