» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
56 / 468
»»

Mato989 ::

louser je izjavil:

jype je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Zadnji je bil prvi res masoven.
Nimaš občutka za te reči. Najvišji market cap je bil 330 milijard dolarjev, kar je... Hja, ene tolk kot sta skupaj vredna Siemens in Samsung.

Kar gre po principu, da v kolikor en kos kripto kakca kupis za +1 enoto vec, se ostalim 99/100 kosom istotako dvigne vrednost za eno enoto.
Vse lepo in prav, a kar nekaj je bilo mejnikov, ko se je kriptokakec umetno napihnil

A ne velja enak princip za delnice???
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

gruntfürmich je izjavil:

torej znova obujam temo, upam na sodelovanje spajkija :D
torej nakup zlata ta 'trenutek', ko bodo kriptovalute počasi počile, in po nekaterih mnenjih tudi vse borze in povezana gospodarstva z njimi?

palice do 1/4 kg najboljši optimum še ostaja? zapakirane originalno? katere kovnice (oz. ti to trgovec najbolje svetuje)?

kateri trgovci so kul? moro? predvsem glede tega, da nimaš problemov s prodajo... hranjenje kokr kdo...:))

In napoved grunta z datumom =)

Takrat je bil Market cap par % manj kot zdaj...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

gruntfürmich ::

kot sem rekel že težka parabola. realna napoved.

le kje si se skrival ko sem dajal koristne nasvete, kot tale recimo:

gruntfürmich je izjavil:

lepo pada. boste zdaj kupovali ali zgolj in samo še naprej debilno nakladali...?

da sem mislil resno:

gruntfürmich je izjavil:

lambda je izjavil:

Naklada. Cena je pač taka kot je - povpraševanje/ponudba in nič drugega.

nič ne nakladam. samo opazujem in sklepam, in očitno se ne motim, ko sem vse svoje prihranke spomladi vrgel v btc.

škoda da se še naprej kregamo, le to opozarjam da v aktivnem bear marketu ne spodbujat folk k nakupu. to se dela ko gre gor!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Qrctegleda ::

Še en ki je kupil nizko in hodlal. Pa tega je na forumih res ogromno. :D
Nekateri tu so kupovali BTC celo za en cent... Teh je ogromno na forumu.

neverlucky ::

Samo na slotechu jih je vsaj 20. Vrgli noter par 100€ in danes imajo milijone. In to ni cudno glede na to, da smo na racunalniskem forumu in je tu zbrana vsa intelektualna IT elita.

PrihajaNodi ::

Skoda ker je baloncek pocil.

Nodi, si ti razmisljal, da bi na Tinderju swajpu kako ženo, ki jo zanima IT, kriptovalute itd? Bi se imela veliko za pogovarjat :)

Vredno razmisleka. Hvala za ta nasvet.

Na tem forumu je pomoje okoli 100 uporabnikov, ki so kešoutnili na vršičku nad 1 mio €, okoli 20 pa je takih, ki so ven pobrali čez 10 mio €. Dvomim sicer, da kateri od teh trolla na forumih po takih in podobnih temah.

jype ::

Qrctegleda je izjavil:

Dvomim sicer, da kateri od teh trolla na forumih po takih in podobnih temah.
Kaj pa misliš, da dela? Da po instagramu lima fotke dragih prostitutk, tako kot morajo tisti, ki živijo na kredit?

Umiri se, jype, ne leti to na tebe, ti si meni legenda.

Qrctegleda je izjavil:

Na tem forumu je pomoje okoli 100 uporabnikov, ki so kešoutnili na vršičku nad 1 mio €, okoli 20 pa je takih, ki so ven pobrali čez 10 mio €. Dvomim sicer, da kateri od teh trolla na forumih po takih in podobnih temah.

Ja samo ce kdo misli da se bo vse skupaj ponovilo se sigurno ne bo. Vlak je odpeljal.

Qcube ::

Plottwist, lonelygirl je Aquafriend ki si domišlja da bodo roboti tukaj prebrali bullish poste in dumpali, medtem ko on balls deep shorta :D

Qcube je izjavil:

Plottwist, lonelygirl je Aquafriend ki si domišlja da bodo roboti tukaj prebrali bullish poste in dumpali, medtem ko on balls deep shorta :D

Si pogledal film, ki sem ga napopal? Kaj si mislis?

Qcube ::

Tvoj film:

produkcijsko: 1/10
vsebinsko: ga ne razumem

Qrctegleda je izjavil:

Umiri se, jype, ne leti to na tebe, ti si meni legenda.
Moj prispevek leti nate, ker utrujaš.

gruntfürmich je izjavil:

kot sem rekel že težka parabola. realna napoved.

le kje si se skrival ko sem dajal koristne nasvete, kot tale recimo:

gruntfürmich je izjavil:

lepo pada. boste zdaj kupovali ali zgolj in samo še naprej debilno nakladali...?

da sem mislil resno:

gruntfürmich je izjavil:

lambda je izjavil:

Naklada. Cena je pač taka kot je - povpraševanje/ponudba in nič drugega.

nič ne nakladam. samo opazujem in sklepam, in očitno se ne motim, ko sem vse svoje prihranke spomladi vrgel v btc.

škoda da se še naprej kregamo, le to opozarjam da v aktivnem bear marketu ne spodbujat folk k nakupu. to se dela ko gre gor!

Mene zanima kdaj bo ti. aktivnega bear marketa konec... ker prvo so risali premice navzdol in te famozne trikotnike, ki jih je BTC prej ali slej prebil in ni padel, potem so trikotnike znova narisali itd...

Te Tehnične analize niso vredne pol €... vedno se najde par pacientov v obe smeri, napovedovalci BTCja na 0€ in napovedovalci na 1mil€ ali več... obojni imajo narobe. Prvo je potrebno definirat kaj je aktivni bear market z merljivimi podatki... ker enim bo bear market dokelr ne bo BTC na ATH )če bo) drugim je bear market dokler se dan/teden/mesec BTC konča nižje kot dan/teden/mesec prej itd...

Dejansko pa je za BTC predvsem pomemben sentiment... če je ta negativen bo cena padala ali stagnirala, če oz. ko pa bo pozitiven in bo upanje bo pa rastla... Torej če se sprejme ETF, druge odmevne novice in dejanska uporaba.

Mato989 je izjavil:

Mene zanima kdaj bo ti. aktivnega bear marketa konec...
Kaj poveš!

Mato989 je izjavil:

Ko bodo cene v trgovinah napisane v NEBL na veliko in EUR na malo. Podobno kot tisti prehod iz SIT na EUR.

jype je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Kaj poveš!

V mislih imam po katerem merilu, ker da se lahko o tem pogovarjamo, naj grunt razloži kako lahko izmerimo da je Bear marketa (po njegovo) konec? Koliko zaporednih dni/tednov/mesecev bi naj btc bil višje napram prej da se bo lahko reklo da ni bear market.

Pomoje bo zdaj ene 3 mesce BTC na okoli 3 jurje potem pa gremo stopničko nižje. Podobno kot ga je že držalo na cirka 6 čukov pred časom. Skratka bo zabavno za spremljat. :D

Mato989 je izjavil:

V mislih imam po katerem merilu
Jah, saj je vseeno. Vedno lahko kriterije spremeniš naknadno, da napoved ostane pravilna.

Qrctegleda je izjavil:

Pomoje bo zdaj ene 3 mesce BTC na okoli 3 jurje potem pa gremo stopničko nižje. Podobno kot ga je že držalo na cirka 6 čukov pred časom. Skratka bo zabavno za spremljat. :D

Kaj pa ce gremo visje? Skoda da mojega filma nisi razumel.

Ce se gre nizje, bo btc tezko prezivel.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Tezus se premika proti 0.4 meji

Hvala Vazelin, vidimo.

mislim da je moja povprečna tezus cena kar lepo pod 0.5

Realna cena xtz je 0,09 ali 0,08.

Brivec ::

Tezus nima niti 1mio prometa. Sta prepričana da gre za zmagovalni kojn? 8-)

Opa pod 120 mlrd po dolgem času. Zgleda sem preveč kupoval tezus danes:D

ps: dominanca btc skrito raste.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Izgleda še en tistih dni, ko bo padec konkreten.
Imam še 50eur na kraknu :P

Brivec je izjavil:

Tezus nima niti 1mio prometa. Sta prepričana da gre za zmagovalni kojn? 8-)

Ne. Pac se ga je shilalo na veliko tu:)

Nodi: jaz verjamem v tezus.:D tudi če pade na 0.1 za 1 tezus je trenutna cena še vedno ok.

Ah well...ga bom pac se dokupil za 0.1:)

Problem je, če bo dno tezusa 0.01$ Potem pa kupovanje po 0.4 ni bilo tako smotrno:))

Vazelin je izjavil:

Problem je, če bo dno tezusa 0.01$ Potem pa kupovanje po 0.4 ni bilo tako smotrno:))

Zraven pa Nebl spleza na 60 Je pa mozno da pade na 0.09.

Jure dumpa xtzje na veliko.

Zgodovina sprememb…

Spet čakamo na oblikovanje bartove glavice. Ko se bartova glavica oblikuje se gre v bika.

Zeitgeist ::

Vazelin je izjavil:

naj še pada malo. imam namen nekaj še dokupit v naslednjih dneh :)

-valvoline- ::

Sedaj se spet pocasi pripravite za letni /100 za altkakce in /10 btckakec.

perci ::

zakaj? a je tetherlopov na delu?

perci je izjavil:

zakaj? a je tetherlopov na delu?

:))

Tale ti je pa ratala

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

ko ti bom povedal.
ti pa ga že eno leto napoveduješ pa še vedno nimaš prav.

-valvoline- je napovedal da gre BTC proti 300$. To si je vredno zapomniti. To bo folk čakal pred Merkurjem ko bo štrik v akciji. 8-)
NEBL gre torej na 0.01$. Zanimivo. 8-O

Mato989 je izjavil:

famozne trikotnike...

zanimiva reč pri teh famoznih trikotnikih je da dejansko pri kriptu obstajajo, prav tako kot obstajajo še drugi indikatorji po katerih je cena sledila. en kup se jih da narisat ki držijo kot pribito. ampak pri teh zadevah je vedno tako, da držijo dokler pač ne držijo več :D kot ni izključeno da boti ne trgujejo tako da rišejo lepe TA analize za 'vlagatelje'

Qrctegleda je izjavil:

-valvoline- je napovedal da gre BTC proti 300$. To si je vredno zapomniti. To bo folk čakal pred Merkurjem ko bo štrik v akciji. 8-)
NEBL gre torej na 0.01$. Zanimivo. 8-O

Kako pa si to zračunal? Mogoče bo pa Nebl ali Tezus zamenjal BTC. To pa nisi pomislil?

Sicer pa gre za klasičen ABC vzorec na tejle skali pri BTC ju. Bo še padalo.

Zgodovina sprememb…

sivistol ::

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

famozne trikotnike...

zanimiva reč pri teh famoznih trikotnikih je da dejansko pri kriptu obstajajo, prav tako kot obstajajo še drugi indikatorji po katerih je cena sledila. en kup se jih da narisat ki držijo kot pribito. ampak pri teh zadevah je vedno tako, da držijo dokler pač ne držijo več :D kot ni izključeno da boti ne trgujejo tako da rišejo lepe TA analize za 'vlagatelje'

fibonaci reši vse

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

famozne trikotnike...

Vecino zadnjih mega trikotnikov je btc prebil navzgor a to pomeni da ni vec beara... Najboljsi je bil oni ko so ga risali od athja in potem dotik pri 15k al kolko pac pol pa dol tiatega je prebil pa so pol narisali novega in novega...

hamez66 ::

Če bi tam pri 12000$ za btc prepodili fuderje iz te teme, bi bil še danes bitcoin nad 10000$, nebl pa sigurno vsaj 15$.

Robot itak vse bere.

Nodi, a veš tisto ko greš na date pa punca ne neha o kriptovalutah govort :D

Evo momci. Tezus pod 0.4:D Zgleda akumulacija na 0.5 ni bila perfect

jype: si že jedel zrezke pri Salt Bae?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()
««
56 / 468
»»