» »

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2

Temo vidijo: vsi
««
55 / 468
»»

Mato989 ::

gruntfürmich je izjavil:

razlika med mojim 'put your money where your mouth is' je v tem, da sem to jst naredil že sredi 2016. ti pa si začel odkrivati in verjeti v bitcoin šele sredi 2017, ko je že potegnil v težko parabolo navzgor. to so bistvene razlike!

Bistvo je da nisi shortal sredi maja 2017 ko si videl brezno ki ga še dolgo ni bilo ker bi te likvidirali =) Ampak danes je lahko pametovat
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

gruntfürmich ::

najtežje pa priznati zmoto.
pametovati je lušno če imaš kaj za pokazat za nazaj, težje če non-stop delaš napačne poteze...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gruntfürmich je izjavil:

najtežje pa priznati zmoto.
pametovati je lušno če imaš kaj za pokazat za nazaj, težje če non-stop delaš napačne poteze...

Si jo priznal da si mel narobe ko si videl brezno maja 2017 pa je slo pol gor x10 samo bitcoin

Qrctegleda ::

Ampak grunt je v penziji pri rosnih 21-tih z 1 mio na banki in polno investicij vsepovsod.

Mato989 je izjavil:

Si jo priznal da si mel narobe ko si videl brezno maja 2017 pa je slo pol gor x10 samo bitcoin

če se ti tako zdi potem sem vesel. ker zate pa namreč menim da je nisi, čeprav še nikoli in še vedno napoveduješ vse narobe...

jype ::

gruntfürmich je izjavil:

pametovati je lušno če imaš kaj za pokazat
Ja, ampak ti nimaš. Torej?

gruntfürmich je izjavil:

Mato989 je izjavil:

če se ti tako zdi potem sem vesel. ker zate pa namreč menim da je nisi, čeprav še nikoli in še vedno napoveduješ vse narobe...

Zakaj je nisem? Jaz sem maja 2017 trdil in menil da gre kripto gor in sem kupil, ti si pa videl brezno, Crypto je danes višje kot je bil maja 2017, torej sem imel narobe? =) Overall ne... seveda pa so napovedi pod vplivom sentimenta +100% dnevno pač neprimerljive takratnemu času (če je govora o napovedih konec decembra in morda še januarja ipd.) kot pa je bilo maja, ko neke splošne norije ni bilo...

lonelygirl je izjavil:

S fantom imava 13000€ prihrankov...

koliko pa je od tega tvojih prihrankov? 100€?

Ne morš, da ne bi, ane?

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

gustek_si je izjavil:

Nekateri kripto hodlerji se vračajo iz toplih krajev na zavod za zaposlovanje. Ni šlo skozi, kajneda?
Ne ženi si k srcu. Nisi edini, ki je kupoval na vrhu. Se ti pa zahvaljujem za prispevek.

Citiram

Jure tezos pada kot skala:)

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Prav, pocakam par let.

THE INFORMATION IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR
IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY,
FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE
AUTHOR(S) BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY, WHETHER IN AN
ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNECTION
WITH THE INFORMATION OR THE USE OR OTHER DEALINGS RELATED TO THE INFORMATION.

Shift sem držal, nisem caps locka uporabil.

Zakaj pa v angleskem jeziku? Saj ves da smo na slovenskem forumu, kajne?

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Tolažba? Mislim da je Nutella vseno boljša izbira od tega twitta.

lonelygirl ::

gruntfürmich je izjavil:

lonelygirl je izjavil:

S fantom sva skupaj že več kot 2 leti in pol in si deliva vse: avto, prihranke, posteljo, stanovanje itd.
Ni vse v tem kdo je koliko dal in kdo je koliko dobil. Ko se imaš rad, si lahko stvari tudi deliš in ne gledaš kaj je čigavo.

Zeitgeist ::

v tej fazi "kriptocikla" je prav smešno videt reakcije ljudi na trenutno stanje v kriptu, pa čeravno je to že tretjič ali četrtič. in še vedno se ne naučijo nič iz preteklih izkušenj.

res smo v pristali v fazi depresije :) :) :)

vse po planu 8-)

Katera je naslednja faza?

lonelygirl je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

lonelygirl je izjavil:

S fantom sva skupaj že več kot 2 leti in pol in si deliva vse: avto, prihranke, posteljo, stanovanje itd.
Ni vse v tem kdo je koliko dal in kdo je koliko dobil. Ko se imaš rad, si lahko stvari tudi deliš in ne gledaš kaj je čigavo.

Zakaj pa ne naredita otroka?

Zgodovina sprememb…

Qrctegleda je izjavil:

Tolažba?
Načeloma niti ni slaba tolažba, če si bitcoine kupoval po približno nič, zdaj jih pa lahko zamenjaš za 3 jurje evrov, če se ti zdi, da evre dejansko potrebuješ.

jype je izjavil:

Qrctegleda je izjavil:

Tolažba?
Načeloma niti ni slaba tolažba, če si bitcoine kupoval po približno nič, zdaj jih pa lahko zamenjaš za 3 jurje evrov, če se ti zdi, da evre dejansko potrebuješ.

Kaj pa ce si joh kupoval po 10 in jih zdaj lahko prodas po 3 ce evre dejansko potrebujes?

PrihajaNodi je izjavil:

Kaj pa ce si joh kupoval po 10 in jih zdaj lahko prodas po 3 ce evre dejansko potrebujes?
V tem primeru si narobe investiral.

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj pa ne naredita otroka?
Taka intimna vprašanja ne sodijo na forum.

Vazelin ::

lonelygirl je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:

lonelygirl je izjavil:

dokler se ne skregaš:D

Daj puste žensko pr miru s temi forami, ona je spraševala nekaj čist žnj.

Vazelin je izjavil:

dokler se ne skregaš:D
Racionalni ljudje se ne kregamo.

Vazelin ::

Zeitgeist: se ti ne zdi vse skupaj malo preveč predvidvljivo. Kar nekaj ljudi je po zadnjem bull runu, ki misli podobno. Leta 2014 pri crashu zadeva še ni bila tako mainstream, 2010 so pa bitcoin itak porajtali samo jypi, kakobi in tudi džankiji (ki so preko silkroad kupovali drogo). Je razlika, če primerjamo prejšnje bulle. Zadnji je bil prvi res masoven. Tudi veliko ljudi sedaj računa "bom dal tisočaka not in potem pri naslednjem bull runu pobral ven stotico K.". Morda bo, morda ne bo. Seveda vsi tule računamo, da vsaj en bull še bo in se temu primerno pripravljamo

Vazelin je izjavil:

Zadnji je bil prvi res masoven.
Nimaš občutka za te reči. Najvišji market cap je bil 330 milijard dolarjev, kar je... Hja, ene tolk kot sta skupaj vredna Siemens in Samsung.

Jure zakaj nisem dobil ze dividend od bejkanja. 4 dnije ze notr

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Zeitgeist: se ti ne zdi vse skupaj malo preveč predvidvljivo. Kar nekaj ljudi je po zadnjem bull runu, ki misli podobno. Leta 2014 pri crashu zadeva še ni bila tako mainstream, 2010 so pa bitcoin itak porajtali samo jypi, kakobi in tudi džankiji (ki so preko silkroad kupovali drogo). Je razlika, če primerjamo prejšnje bulle. Zadnji je bil prvi res masoven. Tudi veliko ljudi sedaj računa "bom dal tisočaka not in potem pri naslednjem bull runu pobral ven stotico K.". Morda bo, morda ne bo. Seveda vsi tule računamo, da vsaj en bull še bo in se temu primerno pripravljamo

zadnji bull iz vidika finačnih vložkov še ni bil res masoven.

v bistvu je vložek v bitcoin bil v hajpu okoli 1/26 proračuna kalifornije.

https://www.marketwatch.com/story/this-...

Ja pa jade kar mislite da boste vsi bogati. Folk je dojel da so to tulipani.

sivistol ::

PrihajaNodi je izjavil:

tulipan šele prihaja

PrihajaNodi je izjavil:

velika večina nebo obogatela, ker velika večina prodaja pri x2 x5 nekateri zdrzijo do x10. x50 ali x100 dosežejo redki.

lonelygirl ::

Samo da vam povem. Sem fantu dala tudi za prebrat ta forum in se je na koncu pustil prepričat in sva vložila 5000€ od 13000€ v kriptovalute. Od tega sva dala v Bitcoin, Stellar, IOTO, Tezos in Zilliqa. V vsakega od teh po 1000€. Zdaj pa upam, da se bo naložba izplačala :)

jype je izjavil:

Qrctegleda je izjavil:

Tolažba?

Moj sosed je tudi kupoval za 1 cent BTC in hodlal do danes vse. Pri 1000$ ni hotel vzeti 10mio, potem pri 20k$ ni hotel vzeti 200mio. Hotel je več, več, več. Isto kot ti. Danes lima twite o pici za 10k BTC, isto kot ti. Nutella je vseeno boljša in kar na žlico lepo.

lonelygirl je izjavil:

Samo da vam povem. Sem fantu dala tudi za prebrat ta forum in se je na koncu pustil prepričat in sva vložila 5000€ od 13000€ v kriptovalute. Od tega sva dala v Bitcoin, Stellar, IOTO, Tezos in Zilliqa. V vsakega od teh po 1000€. Zdaj pa upam, da se bo naložba izplačala :)

Pri teh cenah bi bilo bolje da bi kupila 1 BTC ostalo pa razporedila v 2 altcoina... Če pride BTC ETF, gre BTC x2 easy.

perci ::

ce pride btc etf, bo verjetno sledil tudi shitcoin market

Baja ::

ja, no, shitcoin market lahko gre tudi kontra v pričakovanju btc eksplozije.

lonelygirl je izjavil:

groza.
v kaj se je pustil prepričat od punce ki ne zna rešiti enačbe 3x + 2y + 4z = 14; x + y + z = 3; z = 3...

zdaj vsaj to pri miru pustita, magari 50 let, ne prodajat čez leto ko bo od tega ostal samo 1 jur...

Zgodovina sprememb…

grunt že spet shorta brez screenov :P

PrihajaNodi je izjavil:

vedno tista ki jo najmanj pričakujemo!
zatorej brez preteklih izkušenj prosim!

Mato989 je izjavil:

skrinov nimam, pravilne napovedi tu gor pa ostajajo!

Zgodovina sprememb…

Kripto je kar pametna naložba, ker je večina kojnov omejena s količino. Kaj to pomeni? Lahko gre samo gor!

gruntfürmich je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

vedno tista ki jo najmanj pričakujemo!
zatorej brez preteklih izkušenj prosim!

Mato989 je izjavil:

skrinov nimam, pravilne napovedi tu gor pa ostajajo!

Pravilne napovedi brez da imaš v igri premoženje (in ne par ojrov) so brezvezne... to lahko jaz tudi skoz napovedujem pol pa se 1x userje pa se hvalim

Mato, vremenarji bi morali tudi jamčiti napoved vsaj s svojo nepremičnino. Se čisto strinjam s tvojo logiko.

Qrctegleda je izjavil:

Kripto je kar pametna naložba, ker je večina kojnov omejena s količino. Kaj to pomeni? Lahko gre samo gor!

Poglej si video ki sem ga nalepil. Mislim da ga ne razumeš.

lonelygirl je izjavil:

lep combo. zdaj pa na bika čakat :)

Jacksmav ::

eh pa da mal uletim...
sam sem prepričan, da smo mi sedaj srednješolci glede kripta...uf...kje je še diploma.....tak, da se ne sekirat....uživajte v padcih in vzponih.... :)

Nemore padat, ker kripto viri so omejeni. To ti je isto kot nafta, zemeljski plin, zlato in podobne reči. Treba je razumet virtualno kriptografsko sceno. Ni to za seljake.

Qrctegleda je izjavil:

Moj sosed je tudi kupoval za 1 cent BTC in hodlal do danes vse. Pri 1000$ ni hotel vzeti 10mio, potem pri 20k$ ni hotel vzeti 200mio. Hotel je več, več, več. Isto kot ti. Danes lima twite o pici za 10k BTC, isto kot ti.

Tko se fani Blizerijana tolažite, ja.

louser ::

jype je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Zadnji je bil prvi res masoven.
Nimaš občutka za te reči. Najvišji market cap je bil 330 milijard dolarjev, kar je... Hja, ene tolk kot sta skupaj vredna Siemens in Samsung.

Kar gre po principu, da v kolikor en kos kripto kakca kupis za +1 enoto vec, se ostalim 99/100 kosom istotako dvigne vrednost za eno enoto.
Vse lepo in prav, a kar nekaj je bilo mejnikov, ko se je kriptokakec umetno napihnil

Jasno, market cap je zelo švoh indikator vrednosti, je pa dober indikator "razširjenosti".

Crypto je finančno gledano še vedno nepomembna niša, tehnološko gledano pa nekaj, kar dolgoročno spreminja pravila igre.
««
55 / 468
»»