Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Aquafriend ::
neverlucky je izjavil:
Aquafriend uporablja isto strategijo kot vsi razni kvazianalitiki, vedeževalci, itd.
Govori neprestano, a vedno tako na široko da zajame 95% vseh možnih dogodkov. Nikoli direktno ne pove kdaj in kaj se bo zgodilo. Seveda kar tega ne ve.
Zarad mojih sirokih napovedi si dobil denar iz xrp pumpa in od basic atention token pumps. Zraven tega sem te resil preden so dumpal iz 6k na 3200. Pa zelo si zelis mojih nasvetov na zs, zdaj pa kar naenkrat obrnes plosco.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

hamez66 ::
Pač radi bi potestirali tvoje napovedi, ampak itak vedno napoveš v obe smeri, tako da imaš vedno prav, ampak tudi vedno narobe.

Povedal sem da prodas xrp pri naslednjem pumpu. Nato se je zgodil zadnji pump preden je btc padel iz 6k dol. A to je siroka kvazi napoved?
2x xrp pump pa 1x bat. Se en kovanc sem ti omenil ko je vse padalo in ke kovanc zrastu 15%
2x xrp pump pa 1x bat. Se en kovanc sem ti omenil ko je vse padalo in ke kovanc zrastu 15%
Zgodovina sprememb…

Ne vem, odstranil si me iz skupine, v kateri sem bil samo jaz, tako da tvojih napovedi že dolgo nisem dobil.

neverlucky ::
Meni nisi nič povedal. Vse kar jaz vidim je tvoje bluzenje v tej temi oziroma prejšnji. V teh temah nisi povedal nič koristnega. Ne nabijaj kako si nam dajal nevem kakšne namige itd. Jaz lahko govorim samo o teh stvareh, ki sem jih videl, in videl sem samo tvoje objave v teh dveh temah in tu nikoli nisi nič povedal. Od tod tudi sledi moje mnenje in moji komentarji. Ko se boš pa dejansko dokazal, se bo pa to spremenilo.

Sej ene parkrat je dobro zadel, npr napovedal, da je za prodat pri 9900 pa tudi na splošno je bil tisti, ki je najbolj promoviral shortanje, kar je bilo v letu 2018 super strategija.
Zdej nasveti, da je nevarno, da lahko pade, ali pa tudi na zraste, pa pač niso nobeni nasveti. Ja, v vsakem momentu gre lahko dol ali gor. :D
Me pa isto moti, da nam pol očita, kaj vse nam je povedal in koliko smo dobili zaradi njega :D
Zdej nasveti, da je nevarno, da lahko pade, ali pa tudi na zraste, pa pač niso nobeni nasveti. Ja, v vsakem momentu gre lahko dol ali gor. :D
Me pa isto moti, da nam pol očita, kaj vse nam je povedal in koliko smo dobili zaradi njega :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

neverlucky je izjavil:
Meni nisi nič povedal. Vse kar jaz vidim je tvoje bluzenje v tej temi oziroma prejšnji. V teh temah nisi povedal nič koristnega. Ne nabijaj kako si nam dajal nevem kakšne namige itd. Jaz lahko govorim samo o teh stvareh, ki sem jih videl, in videl sem samo tvoje objave v teh dveh temah in tu nikoli nisi nič povedal. Od tod tudi sledi moje mnenje in moji komentarji. Ko se boš pa dejansko dokazal, se bo pa to spremenilo.
Lazes ko bom jutri na racunalniku dam screenshot pa dokaz da je tvoj account
Zgodovina sprememb…

Opozorila "bodi previden", "bodi pozoren", "glej volumen BTC" nobenemu ne koristijo. Res je.

Haha, nisi nic zanikal mojo trditev, da lazes in da je tvoj account. Odkar sem te zavrnil in odkril da si profdoktor, me od takrat zajebavas, predlagaz izbris itd. Otrok

Jacksmav ::
Aquafriend je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Lazes ko bom jutri na racunalniku dam screenshot pa dokaz da je tvoj account
sorry man..lej odkar kar ne spremljaš več Helge...in vse ostale...tudi ne trosiš naookol...v teh skupinah se naučiš isto kar je na vseh free..če gledamo grafe...itd......da pa mi en reče, al bo šlo gor al pa dol, da je 50:50...to pa sam vem...sam nimam zamre proti tebi....če že si kao trajder pa prava oseba po srcu...vsaj toliko časa nameni in podaj kako free informacijo... za nov folk...da vedo kako in kaj...Hvala, lp.

Z branimirjem sem vam namignil na potencialni kovanc ki je nato v nekaj urah zrastu 40%. Z aquafriendom sem objavil dno 3250. Vceraj sem napisal da sem vecino kovancev prodal in da bodite pozorni. Nato je padlo. Vem da moje mapovedi niso idealne, se pa vseen trudim vsaj opozorit na morebitne spremembe trenda.

Zeitgeist ::
dupli racuni so prepovedani...
just sayin...
7. člen
(shizofrenija)
Prepovedano je sodelovanje znotraj iste teme pod več različnimi vzdevki.
just sayin...
7. člen
(shizofrenija)
Prepovedano je sodelovanje znotraj iste teme pod več različnimi vzdevki.

Tega nisem vedel. Ker ima dost uporabnikov vsaj dva@, se mi je zdelo to normalen pojav.

Zgleda bo sedaj tema kar malo zamrla, ko bom razkril, da smo Jaz, PrihajaNodi in Vazelin ista oseba.

gustek_si ::
Jaz sem napovedal dno z enim nickom, ne spomnim se več točno in potem še vrh. Potem sem naredil skupine in postal kripto strokovnjak. Potem me je perci banal ker sem pobiral 20€ za napoved in sem imel preko 10k€ na mesec iz tega naslova. Zdaj sem pa tu kjer sem. Nimam niti za štrik, čakam na razprodajo.

PrihajaNodi ::
neverlucky je izjavil:
Zgleda bo sedaj tema kar malo zamrla, ko bom razkril, da smo Jaz, PrihajaNodi in Vazelin ista oseba.![]()
Ma ne, se je fino sam s sabo ment. Več karakterjev v glavi vedno prav pride, ob božiču nisi nikol sam.

louser ::
Aquafriend je izjavil:
Tega nisem vedel. Ker ima dost uporabnikov vsaj dva@, se mi je zdelo to normalen pojav.
Sedem.
Imam jih sedem.

Rad bi vam povedal da je napovedovanje oziroma opozorilo nehvalezno. Zato bi raj nehal. Tudi dno 3250 se lahko spremeni v 1 dnevu. Nic ni dokoncno. Potrebno je sprot spremlat. Men se vec ne da dezurat za vas. Samo zivce izgubljam za brezveze.
Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

neverlucky je izjavil:
Zgleda bo sedaj tema kar malo zamrla, ko bom razkril, da smo Jaz, PrihajaNodi in Vazelin ista oseba.![]()
A pol.nisi profdoktor?

Profdoktor master of the puppet
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

neverlucky 9. novembra sprasuje branimirja, kaj naj sedaj naredi z BAT. Uporabnik branimirII sem jaz. Nobenemu, samo kriptopujsku sem priporocil BAT tako da sem preprican da je kriptopujsek=neverlucky oziroma profdoktor.
kriptopujsek mi zacetek oktobra poslje zs
povem mu da pricakujem dip in naj me kontaktira cez 2,3 tedne
28. oktobra mu nato priporocim xrp in basic atention token, naj dokupuje dipe. Bat atention token je bil na ta dan vreden 0.24 dolarja. Najnizje je bil 0.24 dolarja.
Nato se je cez 1 teden napumpal iz 0.24 na 0.36 dolarja. Kar je 50% dobicka v roku 1 tedna. Pove mi tudi, da sem eden redkih ki ne zaracuna namigov. lol (zdaj pa govori ravno obratno nehvaležnež) smo iskreni na božič kaj? :)
Xrp ripple je bil 28. oktobra vreden od 0.43 do 0.45 in cez 1 teden se je napumpal na 0.54 dolarja.
pohvala profdoktorja/neverlucky/kriptopujska da sem spet zadel kovanec

opozorilo naj ne tvega prevec in naj ob naslednjem pumpu proda. To je bilo nekaj dni pred kripto crashem. iz 6000 na 3200.
Sem mu priporocil se en kovanc, ki je nato zrastu za 15% medtem ko je vse padalo. Ampak ga ne bom zdaj povedal. Ker ni primeren cas.
Zgodovina sprememb…

Mato989 ::
Aquafriend je izjavil:
Kdo, kateri je moj? Reportaj jih proaim
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Qcube ::
Haha. Tale tema je še bolj infestirana z dvojnimi accounti in troli kot sem si predstavljal

Do zdaj sem vse napovedal točno, a pod različnimi vzdevki, da ne bi bilo preveč očitno in bi me začeli uporabniki izsiljevati za informacije. BTC bo šel danes pod 3800$!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()

BLASTERO ::
Edn bol smešn ko drug
Pol pa vnda res filajo toto temo trije človeki z 20 računami haha
Krejzi
Pol pa vnda res filajo toto temo trije človeki z 20 računami haha
Krejzi

Ko bo danes BTC padel pod support 3800$ me boste vsi prosili preko zasebnih sporočil za namige, dojave, fiksove i prelaze. Takrat se bom jaz smejal iz vas.

Jaz sem vam povedal da bo padlo in gre za klasicen ABC vzorec. Na 3440 potem pa hop na 5000+

Imam tehnicno tezavo. Dokler sem imel samo en racun na slotechu, sem bil lahko neprestano vpisan in me ni nikoli izpisalo iz slotecha. Takoj ko sem naredil drugi racun pa so se zaceli problemi. Na vsake par ur me avtomatsko izpise in se morm na novo prijavljat. Kaj narest?

Dober si gustek
Kak nisko bo slo
Vrjetno ne tak ko prejsni mesnc a
A ti že pišejo prijatelji privat
Kak nisko bo slo
Vrjetno ne tak ko prejsni mesnc a
A ti že pišejo prijatelji privat

jype ::
neverlucky je izjavil:
Kaj narest?Pogosteje se prijavi v drug račun, da boš zmeden tako kot preostali udeleženec v tej temi.

To temo obvladujemo trije in jype ko je razpoložen pomaga solo s hitrim tipkanjem. Hvala vsem bralcem in uspešno v 2019.

jype udari danes en solo na tipkovnici - 50 postov na dan kot je to bilo v najboljši dneh evforije.

Haha
Aqua začinil temo. Dober uvod v novo leto.
Mislite da je kakob samo AE od jypa? Kao dr.Jekly and Mr.Hyde
Eden zgleden družinski človek, filantrop in kolesar. Drugi chilla na Miami Beach in občasno hodi na partye in k**** na Tajsko?

Mislite da je kakob samo AE od jypa? Kao dr.Jekly and Mr.Hyde

in če kakob = skromni bilzerian torej jype = bilzerian. Kdo bi si mislil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()

Če bi rad bil dober pri napovedovanju gibanja cen rabiš ene 3 da si res uspešen pri tej stvari.

Qcube ::

A tot vaš perzijanec ne vidi keri so dupli racuni al ko
Al nezna pogledati :S
Vi ko jasno vidite, al lahko keri pove kako bo vreme sedmega prvega
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BLASTERO ()

Vreme 7.1 bo soncno sicer so pa mozne obcasne plohe.
Nas perci je na dopustu. Prejema pa vseeno placo za moderiranje. Konec koncev je to najbolj bran forum od robotov.
Nas perci je na dopustu. Prejema pa vseeno placo za moderiranje. Konec koncev je to najbolj bran forum od robotov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Mato989 ::
On hoče da crypto propade po službeni FURS dolžnosti, zato pa dovoljujejo duple accje =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!

VeChain je napovedal partnerstvo z bmwjem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

https://www.ccn.com/18-billion-wiped-ou...
Your basing your projections on some guy calling himself "The Crypto Dog"? Really???

louser ::
Aquafriend je izjavil:
neverlucky 9. novembra sprasuje branimirja, kaj naj sedaj naredi z BAT. Uporabnik branimirII sem jaz. Nobenemu, samo kriptopujsku sem priporocil BAT tako da sem preprican da je kriptopujsek=neverlucky oziroma profdoktor.
kriptopujsek mi zacetek oktobra poslje zs
povem mu da pricakujem dip in naj me kontaktira cez 2,3 tedne
28. oktobra mu nato priporocim xrp in basic atention token, naj dokupuje dipe. Bat atention token je bil na ta dan vreden 0.24 dolarja. Najnizje je bil 0.24 dolarja.
Nato se je cez 1 teden napumpal iz 0.24 na 0.36 dolarja. Kar je 50% dobicka v roku 1 tedna. Pove mi tudi, da sem eden redkih ki ne zaracuna namigov. lol (zdaj pa govori ravno obratno nehvaležnež) smo iskreni na božič kaj? :)
Xrp ripple je bil 28. oktobra vreden od 0.43 do 0.45 in cez 1 teden se je napumpal na 0.54 dolarja.
pohvala profdoktorja/neverlucky/kriptopujska da sem spet zadel kovanec
opozorilo naj ne tvega prevec in naj ob naslednjem pumpu proda. To je bilo nekaj dni pred kripto crashem. iz 6000 na 3200.
Sem mu priporocil se en kovanc, ki je nato zrastu za 15% medtem ko je vse padalo. Ampak ga ne bom zdaj povedal. Ker ni primeren cas.
Dajatve si pozabil.
On hoče da crypto propade po službeni FURS dolžnosti, zato pa dovoljujejo duple accje =)
Za skromnih 10čukov vam uredim prepoznavanje digitalnega prstnega odtisa, za stotaka Jurijev pa kar AI, ki bo znal uspešno napovedovati uspešne kriptokovance.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: louser ()