Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

Vazelin ::

Drevesce ::
Vzletamo? Že 12 ur malo pada.
HYPE HYPE HYPE.
BULL IS HERE, DO NOT MISS OPPORTUNITY THIS TIME. #BTC #ETH #LTC #CRYPTO #2019
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Drevesce ()

Mato989 ::
Problem je v resnici drug. Ljudje misljijo, da bodo znali daily trejdat. Ko jim enkrat uspe so v to se bolj prepricani. Drugo je da prej ali slej postanejo greedy in ne cash-outajo, ko bi morali. In obratno, ko gre dol jih zagrabi panika. Mogoce se tudi ti v tem kje prepoznas :>.
edit: heh vidim, da si editiral, da ne daily trejdas vec. Exactly my point.
Day tradam nene predvsem zato ker imam manj časa kot lani ko sem imel drug šiht in več časa... letos ga mam dosti manj pa še bejbo mam... To je glavni razlog, drugi je pa definitivno tista zgodba...
Če bi bil pa na borzi pa bi verjetno še skoz. Samo manj
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Ključne besede:
2019
penzija
shitcoin x1000
lambo
cmc1triljon
triljon
moon?
soon?
nodi
500kpokojnina
2019
penzija
shitcoin x1000
lambo
cmc1triljon
triljon
moon?
soon?
nodi
500kpokojnina

gustek_si ::
#penzijaalinič #penzija #šiht #minimalac #socialnapomoč #romunija2000neto #romunijaklicnicenter #deloromunija #nebl60$poceni #nebl200$drago

spegli ::

Qcube ::
Če ETH prebije 300$ bi lahko rekli da je v bullu. Če zdaj gre še naprej gor bi lahko bil short ok pri 300.

hamez66 ::
Je pa itak brezveze kaj ti pomaga double digit rast ce je kovanc 0.10 ojra... To je pol 0.12...ce bi kovanci bli x4 trenutnih cen sele pol bi se double digiti poznali... Zdaj pa he drobiz
Manj kot 35 postov se skor ne pozna
Sicer ne vem, a si resen ali se hecaš, ampak verjetno si resen. Razlika je v tem, da si imel včasih 200k v kripto in se je 20% poznalo kot 40k vrednosti, danes imaš pa recimo 15k in je 20% samo še 3 jurčke. Zdej če je kovanec vreden 20k ali 0.02$, pa res nima veze. Važno je število kovancev * cena kovanca.
Vem jaz dobro kaj je razlika, ampak pri trenutnih cenah od ATHja je 10 ali 20% pičkin dim... o tem govorim... ja ok je kar sem porinil not v zadnjih 5 mesecih po 50 ojrov ampak drugače overall pa nepomembno...
Pomembno bo postalo če bodo 1 dnevni dvigi tam okol 15-20% ene 10-14 dni zapored, tisto pa pol ja =)
Saj drugače se razumemo, samo hotel sem povedat da napram ATH je to zdaj nepomemben dvig v FIATu, dejansko pa niti kovanci niso ogromno zrastli v satoshi relacijah... manj kot v FIATu kar pomeni da če zgrmi BTC dol za 20% grejo alti še nižje kot so bili =)
Ja, glede na ath je tale rast res bolj uboga, posebej pri alt coinih, ki so zdaj namesto na 1/20 od ath na 1/10 od ath. Ampak v procentih je pa lep dobiček, če ti je uspelo vložit na dnu. 5 plač noter 7.5 plač ven, pri nekaterih coinih pa še več. Eth je bil malo nad 80, zdaj je pa že čez 150 na bitfinexu. Kot long term holderju se pač ne pozna toliko, za short term traderje je pa taka rast čez glavo. Sploh, ker je nekaj indikatorjev nakazovalo na to, da bo res zraslo. Samo jaz sem že malo prezgodaj vlagal v coine in potem na dnu nisem upal več dodajat na poziciji, čeprav je izgledalo, da bo zraslo.
Sem hotel upoštevat Aquafrienda in sem kupil pri 3200, pol sem pa pri 3500 prodal, ker je pač pod alt nickom nabijal, da je bull trap. Pol ko je bla cena 4000 se je pa režal, kao kako smo neumni, če smo mu verjeli, da je bull trap, obenem se je pa s svojim original nickom prišel pohvalit, da je imel prav.
Kar se tiče pa tethra, pa ja, se mi zdi čisto wtf, da je zdaj tether vreden več od ta pravih dolarjev. Tudi pri tethru sem se znašel na napačni strani trejda. Sem se pa znašel na pravi strani, ko sem v Koreji prodajal še po 5700-5900$, ko je bila cena na Bitstampu 5200-5400$. V zadnjih dneh je bila cena v Koreji nižja kot na Bitstampu, ponavadi med 10 in 70 dolarji nižja. Pa se pol takole naberejo procenti s holdanjem kripto fiata - no včasih se tudi izgubijo procenti, kot v mojem primeru, ko sem prodajal tether. Ampak sem jih imel veliko, in sem se bal, da bi šlo vse zugrunt, pa potem raje vzamem vrabca v roki kot goloba na strehi. Vseeno boljše dobiti 95% kot 80%, 5% ali 0%. V primeru btc-e borze sem pravočasno zaznal, da bo šlo v pm, in sem kupoval usdtje po 1.1 btc-e usd, pol drugi dan je bilo treba plačat že 1.4 btce usd, preden je pa stran do konca crknila pa več kot 10 btce usdjev za usdt.
Tako da včasih se človek pravilno odloči, včasih pa napačno. Zdej če bi mi pa nekdo lani rekel, da bom trejdal celo leto (v bistvu nisem aktivno trejdal, posebej po januarju sem samo še občasno potrejdal), pa da bo na koncu rezultat 0$, bi z veseljem sprejel, če bi vedel, da bodo cene bitcoina in ethja ob koncu leta take, kot so zdaj. Ker lani konec leta me je matralo, ker sem premalo holdal in ker se je holdanje skozi celo leto izkazalo za idealno strategijo. Ampak potem so se stvari spremenile, kar je bilo pričakovano. Enostavno mora človek naredit računico, da napisat 50 strani dolg pdf dokument in naredit spletno stran ter opisat neko idejo ter kreirat eth token enostavno ni vredno miljon dolarjev, ljudje so pa v to vlagali "desetine miljonov" (v resnici so vlagali coine, za katere ne vemo točno, na kakšen način so bili pridobljeni in določen % ljudi je vlagal prirudarjene coine, ki so jih prirudarili za nekaj $). No in lani vlaganje v te pdfje (aka icote) ni trajalo teden ali dva, ampak nekaj mesecev. Vemo pa, da denar ne more nastati iz nič in da mora biti neka fiat osnova v kripto borzah, ki lahko vse te cene podpira. Zato me je ob padanju proti 3000$ resno začelo skrbet, da ne bi denarja v borzah enostavno zmanjkalo, kar ne bi bilo tako nemogoče, v primeru, da je tether printer naprintal preveč dolarjev, ki jih ne more krit, ali pa da bi bil njihov dostop do teh sredstev pravno onemogočen.
Zdej če bo graf v prihodnosti še naprej podoben grafu iz let 2014-2015, potem lahko drugo leto pričakujemo neko stabilno formiranje "na dnu", konec leta pa potem mogoče počasna konsistenta rast. Ampak za tak scenarij bi cene po mojem mnenju morale še malo pasti. Recimo leta 2015 je bilo dogajanje precej mrtvo, dnevni volume je bil nizek, niti ni bilo nekih spektakularnih pumpov in podobnega. Po drugi strani je bilo pa v zadnjih tednih na bitcoinu zelo živahno, čisto nasprotje tistemu, kar se je dogajalo leta 2015. Če pa primerjam recimo december 2014 z decembrom 2018, pa po občutku mislim, da smo zdaj veliko bolj optimistični. Decembra 2014 so cene padale, januarja 2015 se je pa potem zgodil še Bitstamp hack. Decembra 2018 smo optimistični in ni razloga, da bi ravno januarja 2019 pričakovali kakšen major event, ki bi negativno deloval na ceno.
Vmes je eth skočil na 160 na bitfinexu..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()

Aquafriend ::
Jaz bi se zelel opravicit vsem, ki sem jih zmedel. Upal sem, da sem bil dovolj jasen ko sem opozoril, da si vsi preberejo zadnje strani o robotih, kjer smo se pogovarjali o kontra napovedih. Ce bi direkt povedal se ucinek lahk zgubi. Lahko se posmehujete o tem in robotih ampak tehnologija dejansko obstaja.

PrihajaNodi ::
Aquafriend je izjavil:
Jaz bi se zelel opravicit vsem, ki sem jih zmedel. Upal sem, da sem bil dovolj jasen ko sem opozoril, da si vsi preberejo zadnje strani o robotih, kjer smo se pogovarjali o kontra napovedih. Ce bi direkt povedal se ucinek lahk zgubi. Lahko se posmehujete o tem in robotih ampak tehnologija dejansko obstaja.
Ja in več robotov je, imajo tudi imena Optimus Prime je bojda glavni za bull...

Evo, BTC je prebil 5000$ to bi znala biti psihološka meja. Naslednja je 10k$. Držimo pesti.

PrihajaNodi je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Ja in več robotov je, imajo tudi imena Optimus Prime je bojda glavni za bull...

Hamez: tldr
Drugič razparcelirej na več postov

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Nismo več navajeni brat vseh teh romanov, kam je nekdo šel, kako je kak gumb stisnil in mu ni uspelo pravočasno kupit. Bla, bla, bla. Mi tu razpredamo o dejstvih. Roboti so recimo dejstvo, in trebaa jih je ukaniti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Drugič razparcelirej na več postov![]()
Včasih pomaga, če svoje misli zapišeš, da potem lažje analiziraš, kaj je šlo narobe. Važno, da je Aquafriend prebral, ostali pa potem po želji. :)
Pa misliš da ga res zanima?
Nodi: jaz verjetno danes dokupujem tezos. Tko za gušt za 50 eur
Torej moram jaz prodati?
Zgodovina sprememb…

Ej nodi: si predstavljaš da boš sedaj dve leti akumuliral na kraknu in potem ravno krejkn propade?
Kot kupca me zmrazi ko gledam tezus na 0.54

Zgodovina sprememb…

Ej nodi: si predstavljaš da boš sedaj dve leti akumuliral na kraknu in potem ravno krejkn propade?
Ne, ker imam v kratkem namen prestavit kovance in začet bejkat. Potem pa upam (v mislih prosim) da se zgodi rahel premik pri XTZ in gre na kakšno borzo. Potenciala ima več kot EOS, sam na napačnih borzah je.
Ker? A ni lepa cena? Ugodno je. Saj je bil danes že 0.56
Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:
Drugič razparcelirej na več postov![]()
Včasih pomaga, če svoje misli zapišeš, da potem lažje analiziraš, kaj je šlo narobe. Važno, da je Aquafriend prebral, ostali pa potem po želji. :)
Pa misliš da ga res zanima?
Jaz sem samo vesel, da je prebral. Zdej če ga je lih zanimalo, pa ne vem.

Rad bi se nekaj opozoril. Ni kontra namig. Resno. Zdaj smo ze v fazi ko smo imeli ze nekaj dni pump. Pump ne traja vecno. Enkrat pride korekcija. Sicer ima se moznost it gor ampak nikol ne ves kdaj bo korekcija. V naslednjih dneh bodite bolj previdni. Nisem baba vanga. Ampak verjetnost za solidno korekcijo je zdaj visja kot vceraj ali predvcerisnem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

neverlucky ::
Lep play drugace. Z enega accja pravis eno, z drugega nasprotno in z enega racuna se bos potem lahko hvalil kako si imel prav. Lepa!

Drevesce ::
Aquafriend je izjavil:
Rad bi se nekaj opozoril. Ni kontra namig. Resno. Zdaj smo ze v fazi ko smo imeli ze nekaj dni pump. Pump ne traja vecno. Enkrat pride korekcija. Sicer ima se moznost it gor ampak nikol ne ves kdaj bo korekcija. V naslednjih dneh bodite bolj previdni. Nisem baba vanga. Ampak verjetnost za solidno korekcijo je zdaj visja kot vceraj ali predvcerisnem.
Si ti resen?

PrihajaNodi je izjavil:
vazelin a si xtz kupu da je padu? Aja, vesel božič.
evo sedaj jih grem nabavit za 10 eur.

kupljeno 20x tezus za 9.54eur
lahko bi jih bilo 30

20 * 50 = 1000eur

10eur not, 1000eur ven. gangsta
še 250cardano za dobrih 10eur
Zgodovina sprememb…

kere mokre sanje imaš ti vazelin lol....ce pride na 1 bo lepo, 40....you missed the wright train...

Jaz bom tudi kupil za 5$ Tezusa. Če gre /10 pač nimaš kaj pozabiš ta denar in greš dalje.

PrihajaNodi je izjavil:
Aja, vesel božič.
happy festivus btw.
PrihajaNodi je izjavil:
kere mokre sanje imaš ti vazelin lol....ce pride na 1 bo lepo, 40....you missed the wright train...
train sploh še ni štartal

Zgodovina sprememb…

https://coinmarketcap.com/currencies/hi...
Vazellin ta kovanec ti dejansko lahko prinese bogastvo. Razmisli, daš 1€ notr pa če da nekdo 1000 koliko dobiš ven?
A so delnice še tako nizko?
Vazellin ta kovanec ti dejansko lahko prinese bogastvo. Razmisli, daš 1€ notr pa če da nekdo 1000 koliko dobiš ven?
train sploh še ni štartal sedaj bodo wall street hodlerji... pardon traderji prestavljali v kripto
A so delnice še tako nizko?

jp, vsi grejo v kripto.
lej nodi kaj se zgodi ko ni več slave:
https://www.24ur.com/popin/domaca-scena...
bogi tomi. ona pa lahko najde boljšega in slavnejšega
evo nodi. ko jaz nabavim takoj pod 140mlrd

lej nodi kaj se zgodi ko ni več slave:
https://www.24ur.com/popin/domaca-scena...

evo nodi. ko jaz nabavim takoj pod 140mlrd

Zgodovina sprememb…

Sem videl tole na 24 ur. Bo že drugo našel brez skrbi. Sem tudi videl po marcet capu da si šel v praznične nakupe. Tudi robot je prebral.

Market je lepo zrastel za 20%, a kaj ko je vsega lepega enkrat konec. Se bo pa vsaj rodil odrešenik...

neverlucky je izjavil:
Lep play drugace. Z enega accja pravis eno, z drugega nasprotno in z enega racuna se bos potem lahko hvalil kako si imel prav. Lepa!
Sem tudi namignil da bom govoril kontra in to veckrat, sedis na usesih, lepa. Opozoril sem veckrat. Celo nodi in vazelin sta razumela.
Gustek(profdoktor) in amacar sta ali nevoscljiva ali pa assholes. Je kdo razen mene napovedal kadarkoli dno ali pokazal celotno stran trejdov?
Zgodovina sprememb…

lepo
Pri dnu sem objjavil samo z aquafriend racuna, nic iz accounta kult90. Pri 3500-4000 sem napovedoval kontra namige samo prek kult90 in nic prek aquafrienda. Tako da so tvoji ocitki zavajanje in lazi.
neverlucky je izjavil:
Pri dnu sem objjavil samo z aquafriend racuna, nic iz accounta kult90. Pri 3500-4000 sem napovedoval kontra namige samo prek kult90 in nic prek aquafrienda. Tako da so tvoji ocitki zavajanje in lazi.
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Sem tudi namignil da bom govoril kontra in to veckrat, sedis na usesih, lepa. Opozoril sem veckrat. Celo nodi in vazelin sta razumela.
Gustek(profdoktor) in amacar sta ali nevoscljiva ali pa assholes. Je kdo razen mene napovedal kadarkoli dno ali pokazal celotno stran trejdov?
There are only 3 options on the market now guys! Either it goes up, down or sideways!!!
#cryptoprophet™

Profdoktor in amacar, ki se bosta vsak cajt pojedla od zavisti se norcujeta iz splosnih komentarjev, ki sploh niso napovedi. Ko pa napovem dno ali pa kovanec z 60% dnevnega dobicka sta pa tiho kot groba.
Profdoktor je pa nehvaleznes posebne vrste. V zasebnih sporocilih sem mu posiljal namige in mu zrihtal dobre xrp in basic atention token nakupe pred ogromnim pumpom. Tudi par dni preden se je zgodil potop/crash iz 6000 btc navzdol, sem mu povedal naj vse proda in ga resil financne katastrofe. Za zahvalo se mi tukaj norcuje. Ko te jebe
Profdoktor je pa nehvaleznes posebne vrste. V zasebnih sporocilih sem mu posiljal namige in mu zrihtal dobre xrp in basic atention token nakupe pred ogromnim pumpom. Tudi par dni preden se je zgodil potop/crash iz 6000 btc navzdol, sem mu povedal naj vse proda in ga resil financne katastrofe. Za zahvalo se mi tukaj norcuje. Ko te jebe
Zgodovina sprememb…

Machete ::
Sem šel mapo pregledat stanje, borzte, accounte itd. in vidim da je wex.nz dead, gor sem imel ene 15 ltcjev :S Ja to pa ni najboljše za zaključek tega crypto leta. Od povsod sem dobil batine, ostal s skoraj nulo v žepu. Ca -90% portfolio. Vsaj štumfe dobim od božička. Nauk: Božiček je bolj realen od crypta :)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

Sem šel mapo pregledat stanje, borzte, accounte itd. in vidim da je wex.nz dead, gor sem imel ene 15 ltcjev :S Ja to pa ni najboljše za zaključek tega crypto leta. Od povsod sem dobil batine, ostal s skoraj nulo v žepu. Ca -90% portfolio. Vsaj štumfe dobim od božička. Nauk: Božiček je bolj realen od crypta :)
Tako pa je to, ko tradate na ŽNJ borzah =) Saj ne da ti privoščim, daleč od tega, ampak meni je že Kucoin na meji, kaj šele te vukojebovske borze...

Machete ::
Saj finta je, da sem imel razpršeno. wex, binance, kucoin, pa še kaka mala, določene stvari v cold walletih, določene v desktop.. Pa vseeno, no cigar :]
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro

Kraken je med prvih top.
Zakaj pa si na "wex.nz" kupoval ltcje? So imeli akcijo 1+1?
Sideways bo tole.
Zakaj pa si na "wex.nz" kupoval ltcje? So imeli akcijo 1+1?
There are only 3 options on the market now guys! Either it goes up, down or sideways!!!
Sideways bo tole.

profesjonalc ::
Nemorem verjeti, da je že eno leto od tistega norega bullruna. Feels like yesterday...