Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

bvt ::

Vazelin ::
Perci moderira robota
Kva je to sedaj eno padanje
Kva je to sedaj eno padanje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

PrihajaNodi ::
Konec je. Ste mislili da boste obogateli...gremo na 2k
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

neverlucky ::

seniorman ::
Morali bi prodati danes popoldne. Mogoče gre še malo višje na 4500 ampak bolj slabo kaže.

Aquafriend ::
Aquafriend je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
Zmenjeno. Se malo pocakam, da se vsi oglasijo. Drugac pa zelo lep zasluzek. Pri tej ceni na grafu bom dal na pavzo. Ce bo sel pod najnizjo ceno pa bom spet sel v akcijo.
Da se ne boste pocutili prikrajsane, dokler ne bo nove skupine. Drugi delni cilj shortanja dosezen. Koncni cilj na bitfinex ceni je okrog 3100/3200. Zaenkrat. Je pa potrebno zdaj biti bolj pazljiv, ker so shortarji na ATH. Bulli dostkrat to izkoristijo za likvidacijo in pumpanje cene.
Ujel natancno dno. Upam, da vam je bilo kaj v pomoc.
Tukaj sem deklariral vsaj zacasno dno.

jype ::
Aquafriend je izjavil:
Ne da se hvalim ampak je kdo na tradingview bil blizje z napovedjo kot jaz?Ja, jaz: Napisal sem, da nimam pojma in sem imel bolj prav kot ti.
Aquafriend je izjavil:
Upam na dobro karmo.Ne napoveduj reči, ki jih ni mogoče napovedat.

Aquafriend je izjavil:
Kaj je narobe z mojo napovedjo?Da na precej sleparski način napoveduje reči, ki jih ni mogoče napovedati.
Če bi rad, da ti kdorkoli verjame, da si kvalitetna šlogarca, napovej gibanje cene z datumi in urami za nekaj tednov vnaprej.
Da bo po padcu tečaj poskočil, da bo po skoku tečaj padel, da bo minimum X (plus minus toliko, da je napoved neuporabna), ve povedat vsaka stara mama, ko se to ne zgodi, se pa itak izgovorimo na izredne razmere, pa imamo lahko vedno prav.

Mi lahko pojasnis kaj je tukaj sleparskega. Ce so upostevali so zdaj krepko v plusu. Najprej sem predlagal shortanje in nato povedal kdaj sem dosegel dno. Torej 2x win
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aquafriend ()

Po kakšnem kriteriju si pa izbiral kdo bo dobil dostop do tvoje nove zastonj privat skupine?

neverlucky je izjavil:
Po kakšnem kriteriju si pa izbiral kdo bo dobil dostop do tvoje nove zastonj privat skupine?
Vse, ki so sodelovali v tej temi (oziroma prejsnji zaprti temi z enakim naslovom)
Razen trolov in oseb, ki se rade kregajo. Izbral sem 100 uporabnikov. Ene 10% je bilo jeznih. od tega 3% zelo prepirljive narave.

Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Najprej sem predlagal shortanje in nato povedal kdaj sem dosegel dno. Torej 2x winZdajle imaš super priložnost, da objaviš tabelo obratov, skupaj s časi, ko se bodo zgodili in vrednostjo, ki jo bo bitcoin takrat imel, recimo do konca januarja.
Če se bo vse skupaj ujemalo, potem vsekakor kapo dol, če se ne bo, potem pa... Ne spoštujemo.

Aquafriend je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Vse, ki so sodelovali v tej temi (oziroma prejsnji zaprti temi z enakim naslovom)
Razen trolov in oseb, ki se rade kregajo. Izbral sem 100 uporabnikov. Ene 10% je bilo jeznih. 3% so bili zelo prepirljive narave.![]()
Na forumu si pisal, da naj se ti javijo tisti, ki so zainteresirani. Javilo se ti jih (nas) je kar nekaj a vseeno krepko manj kot 100. Kje si nabral teh 100 oseb?

Aquafriend je izjavil:
Najprej sem predlagal shortanje in nato povedal kdaj sem dosegel dno. Torej 2x winZdajle imaš super priložnost, da objaviš tabelo obratov, skupaj s časi, ko se bodo zgodili in vrednostjo, ki jo bo bitcoin takrat imel, recimo do konca januarja.
Če se bo vse skupaj ujemalo, potem vsekakor kapo dol, če se ne bo, potem pa... Ne spoštujemo.
Jure ti sodeluješ v tej privatni skupini?

Po tistem nisem odprl nove teme, ker za shortanje ni bilo vec smisla pa tudi nisem imel zadost casa.
Ko je perci zaklenil temo sem sel brskat prejsnje strani in dodal skoraj vse, ki so sodelovali zadnje mesece.
Nisem dodal jype, prodoktorjevih accountov (mogoce mi je kaksen usel
) matota, hameza, vazelina, nodija in percija. Mogoce se kaksnega. V glavnem nastetih nisem dodal. Ampak itak sem vas z zadnjim postom tukaj obvestil tko da niste prikrajsani,
edit: kakoba tudi ne
neverlucky je izjavil:
Aquafriend je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Razen trolov in oseb, ki se rade kregajo. Izbral sem 100 uporabnikov. Ene 10% je bilo jeznih. 3% so bili zelo prepirljive narave.![]()
Na forumu si pisal, da naj se ti javijo tisti, ki so zainteresirani. Javilo se ti jih (nas) je kar nekaj a vseeno krepko manj kot 100. Kje si nabral teh 100 oseb?
Ko je perci zaklenil temo sem sel brskat prejsnje strani in dodal skoraj vse, ki so sodelovali zadnje mesece.
Nisem dodal jype, prodoktorjevih accountov (mogoce mi je kaksen usel

edit: kakoba tudi ne
Zgodovina sprememb…

gustek_si ::
Aquafriend, kam ti nakažem 20EUR za napovedovanje? Kapo dol. Imaš tudi kakšne fikse, prelaze, dojave za fuzbal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gustek_si ()

Deznik je dobra ideja. Najsibo zascita pred dezjem, soncem ali snegom. Ce nic druzga pa pred ozonskimi luknjami. Ni slaba ideja.
Zgodovina sprememb…

Aquafriend je izjavil:
Deznik je dobra ideja. Najsibo zascita pred dezjem, soncem ali snegom. Ce nic druzga pa pred ozonskimi luknjami. Ni slaba ideja.
Ok, hvala za napoved. Kam dam denar?

Aquafriend je izjavil:
Nebl ali Tezus.

Aquafriend je izjavil:
Jaz bi dal otrokom s posebnimi potrebami. Ti pa daj kakor zelis.

Morala ti je res španska vas. Bi vsaj predlagal slepe in slabovidne ali nekaj drugega, ne pa da samo na svojo rit gledaš...

hamez66 ::
Aquafriend je izjavil:
Podpiram ta predlog. Časovni okvir je lahko tudi tedenski ali dnevni, ampak napiši, za kako dolgo obdobje gre. Pa po možnosti ves čas pod istim nickom in brez uporabe smajlijov na koncu napovedi.

Aquafriend je izjavil:
Podpiram ta predlog. Časovni okvir je lahko tudi tedenski ali dnevni, ampak napiši, za kako dolgo obdobje gre. Pa po možnosti ves čas pod istim nickom in brez uporabe smajlijov na koncu napovedi.
Casa pri napovedih ne uporabljam. To ni sloganje. Trendi se lahko spreminjajo iz dneva v dan. Pri analizi je dost dejavnikov na katere je potrebno pocakat za potrditev trenda. Imas razlicne minutne, urne, dnevne, tedenske, mesecne grafe . Zadeva je zelo kompleksna. Cim vec kazalcev poznas visja je verjetnost za boljso reakcijo na gibanje cen. Trgujem samo situacije, kjer so najvisje verjetnosti za uspeh. Ne trejdam vse pocez. Uporabljam malo morje indikatorjev, vzorcev grafov, moznosti. Dost dela je okrog tega. Gre se za verjetnost in ne za napovedovanje prihodnosti.
Ze dostkrat sem vam postal javno pod imenom aquafriend.

Aha, se pravi dejansko znaš vnaprej napovedati približno nič, ravnaš se po občutku, ki pa te včasih tudi prevara?

Jaz sem zadovoljen. V bear marketu sem namest minusa pridelal plus. Skoraj vsi stalni clani tukaj vedo, da sem dolgo casa shortal. Ze mesece. Napisal sem tudi, da se v bear marketu ne kupuje. Samo izstopa iz shortanja. No, jaz sem sicer nekajkrat to pravilo prekrsil in kupil ko sem videl dobro priloznost.

Fino, večina tudi ve, da si večino svojih dobičkov namenil otrokom s posebnimi potrebami.

Nisem. Vecino sem doniral sebi. Sem bil res reven kot cerkvena mis.
Drugac pa rad doniram ampak da bi kar vecino. Ne vem, mogoce ko bom star 70. Ce bom imel kaj za donirat.

In kaj se v trenutni situaciji splača odpret. Cena 3925$ na Bitfinexu. Odprem long ali short?

Trenutno sem na cakanju.
Ne jemlji tega osebno. Poskusi se postavit v kozo nekoga, ki zeli narest okolje, kjer bo cim manj off topic debate. Vecina teh, ki najvec sodelujejo (in spamajo) v tej temi jih tam ni bilo.
malo sem prizadet in užaljen, ker nisem bil vabljen v novo privat skupino.
Ne jemlji tega osebno. Poskusi se postavit v kozo nekoga, ki zeli narest okolje, kjer bo cim manj off topic debate. Vecina teh, ki najvec sodelujejo (in spamajo) v tej temi jih tam ni bilo.
Zgodovina sprememb…

No v redu. Potem pa poročaj naslednjič, ko boš odločen. Pa potem brez trolanja z drugimi nicki, da je bull trap in podobno.