Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

PrihajaNodi ::

gustek_si ::
Kukon listal 10 novih virtualnih kovancev. Menjajte pravi denar za virtualnega še danes!

Vazelin ::
Ej Nodi. Morda je boljša varianta do penzija tko, da najdeš eno žensko, ji nardiš otroka in pol čakaš 18 let, da gre poba npr. v NBA. Sam skregat se ne smeš z njo.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

neverlucky ::
Kult90 je pred kratkim nastopal v španski pogovorni oddaji, kjer je govoril o svoji izkušnji s tega foruma. Sem zadevo posnel in prevedel:
Enjoy!
Enjoy!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()

neverlucky je izjavil:
Kult90 je pred kratkim nastopal v španski pogovorni oddaji, kjer je govoril o svoji izkušnji s tega foruma. Sem zadevo posnel in prevedel:
Enjoy!
Krepavam od smeha. Svaka čast!

epic, neverlucky. Dober timing, hudi linerji.
ps: sam tezos bi mogu bit tezus :P
Zgodovina sprememb…

Mi je kul, da vam je všeč :)
Ja drugače sem imel na začetku idejo za en drug video, pa nisem našel pravega posnetka. Potem sem se pa spomnil na tegale Risitasa, pa v kakšni uri pa pol je tole nastalo :)
Ja drugače sem imel na začetku idejo za en drug video, pa nisem našel pravega posnetka. Potem sem se pa spomnil na tegale Risitasa, pa v kakšni uri pa pol je tole nastalo :)

gruntfürmich ::
Če je to bull trap je epski bull trap. :Pče misliš da to ni bull trap potem je začetek novega uptrenda.
si torej dal all in? put your money where your mouth is...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Saj ni neumen da bi mu jure, kokob pa robot pobrali se tistih 300EUR od place.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Mato989 ::
gruntfürmich je izjavil:
Če je to bull trap je epski bull trap. :Pče misliš da to ni bull trap potem je začetek novega uptrenda.
Si shortal vse in si milijarder?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

gruntfürmich je izjavil:
Si shortal vse in si milijarder?
Si pustil službo ker se spoznaš na kripto?

bvt ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kje je Valvoline, malo me skrbi zanj.
Po moji neki intuiciji (notranjem obcutku/gut feeling) se valvoline pojavi takrat, ko proda. Zacne potem malo strasit in zganjat paniko da si malo zniza nakupno ceno

This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.

nodi: ko searcham po CMC se mi je že večkrat zgodilo, da najprej vpišem tezu in šele potem tezos :D

nodi: ko searcham po CMC se mi je že večkrat zgodilo, da najprej vpišem tezu in šele potem tezos :D
Zgodovina sprememb…

Kripto lobi je prepoznal antipropagando in plačal googlu da se odstrani posnetek. Tale kripto je že pravi mali biznis. Zdaj bodo spet plačane reklame na youtube vrteli z lamboti na posnetkih in te fore kot vabo v piramidni sistem.

Kripto lobi je prepoznal antipropagando in plačal googlu da se odstrani posnetek. Tale kripto je že pravi mali biznis. Zdaj bodo spet plačane reklame na youtube vrteli z lamboti na posnetkih in te fore kot vabo v piramidni sistem.
Saj to, sam sem shilal verge, ampak ga nisem imel jajc kupi, naslednji verge je Tezus. Kaksna igra robota. Ne ve v katero smer naj se obrne.

jype ::
Doktorji iznajdejo tisto kar potem inženirji uporabljajo.Doktor česa je že bil Nikola Tesla?
jype bi moral imeti twitter in 30mio sledilcev gor, da bi pisal o partizanih in domobrancih. :D:))Kdo pa pravi, da nimam? To je ena najpomembnejših tem na deep tvitru, da raja o tem ničesar ne veste je pa zgolj testament vaši omejenosti!

Tesla je bil doltor Elektrike.
Crre se krizajo, dol gremo. Vazelin reci papa 30EUR.
Crre se krizajo, dol gremo. Vazelin reci papa 30EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Sem na novo naredil account, pa nisem dajal nobenega rezervnega emaila in telefonske številke. So ga zaprli zarad sumljivih aktivnosti na računu. No sedaj je nazaj :D

Bravo @neverlucky. Ceprav mi ta mozakar na videu nikoli ni bil smesen se mi je tvoj video zdel ravno kontra! Torej smesen. Mogoce zato, ker mi je tematika blizu.Dober tekst.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bvt ()

piksi71 ::

Jure se že s teslom primerja, pa to ne moreš verjamt. Jaz bi rad izumil teleport, ampak ne vem kako. Zanimanje je sigurno prisotno.

Vidis, vse je za nekaj dobro. Ce ga negativna sila ne bi malo potisnila in zagnala v iskanje resitev, bog ve ce bi izumil toliko koristnih stvari. Hvala slovenija!

Izgnali so ga ker so želeli iz njega max potencial. Ko so ga spravili na rob, se je začelo.

Za bota bom zdaj napisal. Beartrap, BearTrap, Bear+Trap, Trapbear, BeerTrap, TrapTrapastVazelin, jypetiteslo, NodiHermafrodit.

Zaklenjena stara tema "spekuliranje cen kriptovalut" ima ze skoraj 55.000 ogledov. Kar dobra baza za robota.

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev