Forum » Programiranje » Selitev Magento strani na nov strežnik - rabim pomoč
Selitev Magento strani na nov strežnik - rabim pomoč
Črt9 ::
Pozdravljeni, preseliti moram Magento spletno stran na nov strežnik. Dobil sem podatkovno bazo in pa datoteke za spletne strani, imenik pridobljenih datotek zgleda tako:
V novem strežniku ni default direktorija, se pravi standardne strukture kot je ta:
ampak je le prazna mapa fastcgi in pa index.html, ki ima samo eno vrstico - pozdrav Hello.
Nekaj sem čekiral po youtubu in sem opazil, da se stran ponavadi da v public_html, a kaj ko jaz public_html-ja nimam. Do zdaj sem delal le z WP-jem in "normalno" strukturo strežnika, tak da sem malo zgubljen :D
Dejanska magentova spletna stran pa se nahaja v mapi web (prva slika)
Kako preselim takšno stran? In kam postavim podatkovno bazo? Linka do cPanel-a ali kaj takšnega nisem dobil.
Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
V novem strežniku ni default direktorija, se pravi standardne strukture kot je ta:
ampak je le prazna mapa fastcgi in pa index.html, ki ima samo eno vrstico - pozdrav Hello.
Nekaj sem čekiral po youtubu in sem opazil, da se stran ponavadi da v public_html, a kaj ko jaz public_html-ja nimam. Do zdaj sem delal le z WP-jem in "normalno" strukturo strežnika, tak da sem malo zgubljen :D
Dejanska magentova spletna stran pa se nahaja v mapi web (prva slika)
Kako preselim takšno stran? In kam postavim podatkovno bazo? Linka do cPanel-a ali kaj takšnega nisem dobil.
Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
- spremenilo: Črt9 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos wordpress strani na drug strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1857 (1545) | p1nky |
» | WORDPRESS - Izdelava foruma z bbpressOddelek: Izdelava spletišč | 2130 (1895) | Aleks1 |
» | Prenos spletne strani na novo lokacijoOddelek: Izdelava spletišč | 1471 (1119) | neoserv |
» | Upload spletne strani na (free) web hostOddelek: Izdelava spletišč | 900 (838) | Malcolm_Y |
» | kako dolociti koliko baz, koliko prostora...Oddelek: Programska oprema | 1266 (1089) | Senzacionale |