Forum » Pomoč in nasveti » Zaklenjene in skrite datoteke
Zaklenjene in skrite datoteke
fitz ::
Ponesreči sem si zaklenil in skril datoteke v win 10.to sem naredil tako da sem odkljukal kljukico "SKRIJ".Tako sem si preprečil dostop do vseh datotek v mapi "uporabniki " ,kar pomeni da mi ne dela noben program ki je vezan na to mapo.FRKA !!! Sem nov uporabnik win 10 in sem po dveh urah obupal in šel na pir .PROSIM !!!! pomagajte.
fitz ::
Sem nov uporabnik win 10 ne pa bebec.Nimam dostopa do raziskovalca ker je vezan na ta folder in to je prva stvar ki sem jo naredil da sem šel na to stran .Lahko pridem v nadzorno ploščo.Datoteke niso zbrisane!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fitz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabniku bi rad onemogocil brisanje datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (625) | SmeskoSnezak |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3380 (2646) | dukedl |
» | Težave z odpiranjem programaOddelek: Pomoč in nasveti | 4030 (3466) | konspirator |
» | vstavljanje save game v igro nfs underground 2Oddelek: Igre | 3787 (3687) | 5er--> |
» | Kako v Win2k premakniti mapo Documents and Settings?Oddelek: Operacijski sistemi | 1919 (1885) | Mercier |