» »

Delo preko SP

Delo preko SP

Kleemen ::

Imam odprt S.P. in zanima me, še za kakšno dodatno delo. Kje bi najlažje dobil kakšno delo za par dni na mesec? Predlogi? Hvala.

Če ima kdo na forumu dodatno delo ali rabi kakšno dnevno pomoč lahko tudi kontakt na ZS. ;)

Mare2 ::

Nisi napisal, kakšno izobrazbo imaš.

Drugače pa s.p. ne išče dela.

Že pred registracijo se naredi poslovni načrt, v katerem se predvidi finančno projekcijo, naredi analizo trga, tudi s SWOT analizo. s.p. ponavadi ponuja delo.

Hehe, narobe svet. :)

Kaj ima izobrazba veze z delom? :D Študiral sem ekonomijo, ukvarjam pa se s fotografijo. Poslovnega načrta ne rabiš za takšno delo kot je moje. Vse odvisno od ponudb dela, dela se več ali manj za privat stranke, tako da se ne da nič splanirat koliko bo dela, itd. Sicer pa iščem samo občasno delo, par dni na mesec.

SeMiNeSanja ::

'izobrazba' je mogoče napačno vprašanje.

Bolj primerno bi bilo 'kaj si pa pripravljen delat' IN 'kaj pa znaš delat'.....

Znaš verjetno tudi WC čistiti..... samo nisem prepričan, da si to tudi pripravljen početi.

Res je. To je bolj pravilno, ker izobrazba nima skoraj nobenega pomena, razen če gre za kakšno posebno delo, kjer je pomembna - zdravstvo naprimer. Odvisno kaj, za ok denar tudi čiščenje ok, zakaj pa ne. :)

::

Jaz rabim nekoga za striženje žive meje. Ampak letos je že konec sezone. Če te zanima, mi spomladi pošlji na ZS.

Komot, ampak to je verjetno enodnevno delo? iščem nekaj 5-10 dni na mesec, drugače pa tudi enodnevna dela ok za zraven. Hvala. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SP in nadomestilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
567344 (6674) Kleemen
»

Prekarnost in zdravje: Kaj je bolniški dopust? (strani: 1 2 )

8111060 (8827) gruntfürmich
»

Prva Zaposlitev - Hočejo Da Odprem S.P. (strani: 1 2 )

8315808 (11537) MadMen
»

Ustanovitev s.p

347313 (5188) BaToCarx
»

Osnove podjetništva

425443 (4502) Yohan del Sud

Več podobnih tem