Forum » Slo-Tech » Slo tech ne dela na telefonu
Slo tech ne dela na telefonu
Gaius ::
Živjo, ta problem imam že nekaj let.
Na telefonu lahko samo prebiram teme in komentarje, sodelovati pa ne morem.
Ko vstopim na naslovno stran slotech z novicami imam na vrhu okno za se prijavit, se prijavim in se ne zgodi nič, samo izgine možnost prijave. Ko vstopim na forum mi spet vrže na vrhu za se prijavit, se prijavim in se ne zgodi nič, le izgine okno za prijavo. Ko vstopim na nek oddelek foruma ponovno, imam na vrhu okno za se prijavit, se prijavim se ne zgodi nič, le izgine okno za prijavo. Mi ne kaže okna za odpret novo temo. Ko vstopim v temo, ponovno na vrhu okno za se prijavit, se prijavim, se ne zgodi nič, le izgine okno za prijavo. Nikjer ni okna za "odgovori".
V tem času ko mi to ne dela, sem menjal že 3 telefone in poskusil 3 različne brskalnike, nič ne pomaga. Trenutno imam Galaxy A5. Tako da nevem v čem je problem. A bi bilo zelo dobrodošlo, če mi bi kdo znal povedat kako ga odpravit.
Na telefonu lahko samo prebiram teme in komentarje, sodelovati pa ne morem.
Ko vstopim na naslovno stran slotech z novicami imam na vrhu okno za se prijavit, se prijavim in se ne zgodi nič, samo izgine možnost prijave. Ko vstopim na forum mi spet vrže na vrhu za se prijavit, se prijavim in se ne zgodi nič, le izgine okno za prijavo. Ko vstopim na nek oddelek foruma ponovno, imam na vrhu okno za se prijavit, se prijavim se ne zgodi nič, le izgine okno za prijavo. Mi ne kaže okna za odpret novo temo. Ko vstopim v temo, ponovno na vrhu okno za se prijavit, se prijavim, se ne zgodi nič, le izgine okno za prijavo. Nikjer ni okna za "odgovori".
V tem času ko mi to ne dela, sem menjal že 3 telefone in poskusil 3 različne brskalnike, nič ne pomaga. Trenutno imam Galaxy A5. Tako da nevem v čem je problem. A bi bilo zelo dobrodošlo, če mi bi kdo znal povedat kako ga odpravit.
Pobes ::
To imam tudi jaz problem, prijavim se lahko le prek google accounta(ikona pod prijavnim oknom). Account ki ga imam na drug mail ni variante da se prijavim prek telefona. Isti problem kot pri tebi.
Zaenkrat sem rešil z dvema računoma.
Imam pa appla.
Imam pa appla.
zee ::
Imaš vklopljene piškote (cookies)? Uporabljaš kakšen Adblock?
Precej uporabnikov namreč do Slo-tech-a preko mobilcev tako na Androidu kot na iOS-u in Windows Phone OS.
Iz mobilnega Safarija se je moč brez težav prijaviti že od prvega iPhona naprej. Enako velja za Firefox in Chrome.
Precej uporabnikov namreč do Slo-tech-a preko mobilcev tako na Androidu kot na iOS-u in Windows Phone OS.
To imam tudi jaz problem, prijavim se lahko le prek google accounta(ikona pod prijavnim oknom). Account ki ga imam na drug mail ni variante da se prijavim prek telefona. Isti problem kot pri tebi.
Imam pa appla.
Iz mobilnega Safarija se je moč brez težav prijaviti že od prvega iPhona naprej. Enako velja za Firefox in Chrome.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Tr0n ::
Obstaja sploh mobilna slo-tech stran? Surfat na telefonu na chrome browserju je malce neprakticno. :)
bastyani ::
Pozdravljeni,
tudi sam imam žal probleme z logiranjem na Slo-tech. Na android telefonu me nikakor noče prijaviti - probal sem Chrome, Firefox in še Samsung web browser. Nikjer ne gre. :( Probal tako "mobile" kot tudi "desktop" verzijo - vpišem podatke, kliknem na "prijavi me", stran se "refresh-a" in potem nič. Nisem prijavljen.
Na računalniku dela normalno, na iPad-u mi v Safari-ju dela, v Chrome-u pa ne...
Zakaj se to dogaja? Kje je problem? Obstaja kaka rešitev?
tudi sam imam žal probleme z logiranjem na Slo-tech. Na android telefonu me nikakor noče prijaviti - probal sem Chrome, Firefox in še Samsung web browser. Nikjer ne gre. :( Probal tako "mobile" kot tudi "desktop" verzijo - vpišem podatke, kliknem na "prijavi me", stran se "refresh-a" in potem nič. Nisem prijavljen.
Na računalniku dela normalno, na iPad-u mi v Safari-ju dela, v Chrome-u pa ne...
Zakaj se to dogaja? Kje je problem? Obstaja kaka rešitev?
IL_DIAVOLO ::
Kupi si boljši telefon.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
kuall ::
meni dela, jepa res, da mi na prejšnjem ni delal, pa sem mislil, da so slo tech majstri zrihtal tA CAJT, zdaj vidim, da je samo nov telefon treba in da slo tech majstri niso sposobni zrihtat bugov.
sbawe64 ::
kiwi browser, firefox.
In še unlock origin lahko namestiš.
In še unlock origin lahko namestiš.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
veteran ::
Na Šajomiju dela... zrihtajte si ornk telefone, pobje. :)
P.S. kiwibrowser + ublock origin + privacy badger
P.S. kiwibrowser + ublock origin + privacy badger
bastyani ::
"zrihtajte si ornk telefone, pobje. :)" - S10e je slab telefon?? :D
Vse drugo mi dela BP, samo tle ne :(. Probal sem tudi predlog z zamenjavo gesla pa still no luck... :(
Probam še kiwibrowser itd....
Vse drugo mi dela BP, samo tle ne :(. Probal sem tudi predlog z zamenjavo gesla pa still no luck... :(
Probam še kiwibrowser itd....
crniangeo ::
Pomojem imaš nekje nekaj izklopjemo. Morda integriran Javascript(dvomim) prej bi rekel da je nekakšna težava s cookiji ? Nisem še poglobil kako je s tem ker sem trenutno na telefonu..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524160 (1705) | bastadu |
» | Vdor v Gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4178 (3286) | shintaro |
» | Prijava na telekomovo spletno stranOddelek: Omrežja in internet | 1514 (1197) | ...:TOMI:... |
» | Slo-Tech gre naprej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 11112 (8433) | Bor H |
» | Izklop računalnika z WIN 2KOddelek: Operacijski sistemi | 1088 (1005) | blazp88 |