» »

Kmetija išče lastnika

Kmetija išče lastnika

veso266 ::

Dober dan.

svoj čas leta 2011 sem gledal Kmetija išče lastnika: Kmetija i%C5%A1%C4%8De lastnika @ Wikipedia

ja sedaj je nova Kmetija ampak tista se me je najbolj dotaknila in bi jo rad pogledal še enkrat

težava pa nastopi ker jo nikjer ne najdem (ni na prodaj, ni na travniku (pogledal sem že oba slovenska ponudnika (tisti ta boljši ima samo do 2014), tisti drugi pa sploh nima))

pogledal sem tudi na voyotu (in bil spet razočaran nad OD ponudniki (tudi netflix to počne) ker stvari ne moreš pogledati kadar hočeš ampak samo v določenem časovnem obdobju, voyo imam ampak si vedno stvar backupiram iz njega (kar dobrega sploh ima) da imam takrat ko se meni zdi da bi pogledal): http://voyo.si/clanek/kmetija-isce-last...

ampak žal tega že dolgo ni več, saj če bi bilo na voyu sploh ne bi spraševal

tako da, če kdo teh 61 oddaj ima (če je kdo še tiste oddaje v živo k so bile ob 20:00 v nedeljo na POP TV snemal in bi jih zraven priložil pa še bolje) bi bil zelo vesel če bi jih bil pripravljen deliti

če je za ST to zelo problem lahko tudi preko ZS, samo bi bilo res fino ker bi si to Kmetijo iz 2011 res še enkrat rad pogledal

Hvala za odgovor in Lep pozdrav
Why do you need an e signature if everyone can delete it

Gagatronix ::

Pisi na POP TV in vprasaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gostilna išče šefa - vse je nameščeno

Oddelek: Loža
4812184 (9071) MIHAc27
»

Boš septembra doma?

4510687 (5977) Silck
»

RTV zahteva umik "Kmetije slavnih" v poznejši termin (strani: 1 2 )

696394 (4314) k4vz0024
»

Kmetija

273863 (2418) reeves
»

Kmetija

362098 (2097) Super Sonic

Več podobnih tem