Forum » Zvok in slika » Menjava počenega zaslona pri prenosniku
Menjava počenega zaslona pri prenosniku
poweroff ::
Imam prenosnik Spectre XT Pro (B8U92UT), ki ima počen zaslon.
Malo sem gledal in cene se gibljejo okrog 126 USD, malo ceneje je na AliExpressu (med 80 in 100 EUR).
Zanima me, kaj se splača vzeti (AliExpress ima potem še carino), oziroma ali se da kje v Sloveniji dobiti rabljen zaslon. Prenosnik je že star in se mi ne zdi smiselno veliko vlagati vanj, po drugi strani pa še čisto dobro dela in se mi zdi škoda vreči ga stran samo zaradi poškodbe zaslona...
Malo sem gledal in cene se gibljejo okrog 126 USD, malo ceneje je na AliExpressu (med 80 in 100 EUR).
Zanima me, kaj se splača vzeti (AliExpress ima potem še carino), oziroma ali se da kje v Sloveniji dobiti rabljen zaslon. Prenosnik je že star in se mi ne zdi smiselno veliko vlagati vanj, po drugi strani pa še čisto dobro dela in se mi zdi škoda vreči ga stran samo zaradi poškodbe zaslona...
sudo poweroff
poweroff ::
OK, v bistvu sem hotel vprašat še tole... če iščem Spectre XT Pro screen replacement je to to, ali obstajajo kakšni podtipi teh zaslonov?
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kitajske spletne trgovine (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 72263 (6115) | darkolord |
» | Leče preko interneta - kje kupujete?Oddelek: Loža | 2647 (2287) | Kleemen |
» | Nakup ribiške paliceOddelek: Loža | 2126 (1702) | Sopomenka |
» | Primerjava dveh budget za isti denar (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10586 (8804) | pixelzgaming |
» | Aliexpress je nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25005 (16995) | MIHAc27 |