Forum » Strojna oprema » LCD monitor - dva čudna krogca - glej sliko
LCD monitor - dva čudna krogca - glej sliko
MIHAc27 ::
Restartal si že? Če da, potem pojdi še v varni način. Če je tam tudi tole potem je nekaj z ekranom.
Če ni, pa je lahko kaj z grafično kartico/gonilniki.
Če ni, pa je lahko kaj z grafično kartico/gonilniki.
gendale2018 ::
na screenshotu se sigurno ne vidi kaj imaš ti na monitorju ampak kaj je v pomnilniku grafične
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
čuvajte se žene, bit ćete jebene
Pebkac ::
Meni to zgleda bolj kot software bug, glede na to da sta 2 popolnoma identična "krogca". Če bi blo kaj narobe s hardwarom, bi se verjetno prikazovali kaki bolj naključni vzorci.
BorutK-73 ::
Tukaj screenshot nam ne pokaže nič, moraš naredit fotko ekrana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
m0LN4r ::
On misli ta dva krogca ali tisto kaj naj bi bilo tam, kjer je narisal ta dva krogca?
V prvem primeru, bi jaz na novo nalozil gonilnike za graficno.
V prvem primeru, bi jaz na novo nalozil gonilnike za graficno.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
t0mekk ::
Meni to zgleda bolj kot software bug, glede na to da sta 2 popolnoma identična "krogca". Če bi blo kaj narobe s hardwarom, bi se verjetno prikazovali kaki bolj naključni vzorci.
Točno tako. Probelm je bil v fireworksu (ki je bil odprt). Šele danes zjutraj ugotovu (ko sem ga zapru) da je problem v fireworksu.
p.s. Celo bajto premetal za garancijski list lol
DamijanD ::
Čakaj preden reštartaš mašino in preden reštartaš monitor (za 10 sec ven iz elektrike) greš na forum in sprašuješ kaj in kako ter iščeš garancijski list?
t0mekk ::
Problem je če kaj ''rišeš'' pa imaš 4 ure za oddajo pa že eno noč nisi spal. Tko pride, se opravičujem.
RegulusDraco ::
ko je lažje spraševat neumnosti po forumih kot reštartat računalnik -.-
A coding sequence cannot be revised once it's been established.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BlackBerry 10 prihaja 30. januarjaOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 6034 (4838) | Mandi |
» | Problem z transparentnostjo slik v IEOddelek: Pomoč in nasveti | 1782 (1589) | Anton013 |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5061 (4396) | BB4l |
» | Kateri od tehle RAMov pri Funtechu bi bili najboljsi za AMD A64 - tudi za navijat?Oddelek: Kaj kupiti | 2117 (1303) | ethelred |
» | Pop-up menuOddelek: Izdelava spletišč | 1555 (1362) | leinad |