Forum » Zvok in slika » Daljinec soundbara JBL 2.1 težave
Daljinec soundbara JBL 2.1 težave
clip ::
Pozdravljeni
Danes sem kupil omenjeni soundbar, s katerim pa imam sledeč problem.Ko želim na daljincu zmanjšati glasnost in pritisnem vol - mi na kabelskem reciverju d3 od Telemacha zamenja kanal na 6 !!! Ali se kje da zamenjat kak kanal daljinca ali kaj podobnega.Če je imel kdo kakšen podoben problem....
Hvala
Danes sem kupil omenjeni soundbar, s katerim pa imam sledeč problem.Ko želim na daljincu zmanjšati glasnost in pritisnem vol - mi na kabelskem reciverju d3 od Telemacha zamenja kanal na 6 !!! Ali se kje da zamenjat kak kanal daljinca ali kaj podobnega.Če je imel kdo kakšen podoben problem....
Hvala
Pozdrav od Clipa
edi45 ::
Sam sem imel jbl bar 3.1 in sem imel preko arc hdmi povezan na tv, da sem s pilotom od tvja upravljal z glasnostjo, mi je pa soundbar motil signal od tvja oz pilota.
clip ::
Ja, tudi sam upravljam preko daljinca za tv, samo me zadeva vseeno moti.
Hvala
Hvala
Pozdrav od Clipa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 6073 (1528) | Škorc |
» | Kak Hi FI komponenta internetni radio in Dab + hkrati kupitiOddelek: Kaj kupiti | 7363 (3863) | mat xxl |
» | Sistem 5.1 domači kinoOddelek: Zvok in slika | 7078 (5831) | edi45 |
» | Priklop 2.1 zvočnikov (jack) na novejši TV (brez jacka)Oddelek: Zvok in slika | 5122 (4804) | LooK |
» | Daljinec za računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1598) | BC3 |