Forum » Na cesti » Ali je še kaj možnosti, da obdržim v.d.
Ali je še kaj možnosti, da obdržim v.d.
chelsea boy ::
Pozdravljeni !
Decembra 2015 sem napihal nekaj preko 0,60 in takrat sem dobil 18 k.t. Ker se mi je prvič to zgodilo sem dobil pogojno in v.d. nazaj. Letos avgusta, se mi je žal ponovilo da se napihal za 18 k.t. Zadeva pa je zdaj taka..naredil sem zdravniški pregled in oddal na prvi sklep predlog za odlog in so mi UGODILI.V tem času sem si seveda, dal narediti tudi že novo v.d., ker sem dobil samo tisti kartonček, da lahko z njim vozim. Sedaj pa ko sem oddal še na tisti drugi sklep predlog za odlog, so mi pa ZAVRNILI, ker baje še ni poteklo dve leti ! Piše, da je bila pogojna eno leto baje, in šteje se celo od februarja 2016. Piše v zadnjem sklepu da se odlog zavrže. Kako komentirate to, da so mi prvič ugodili a nebi mogli to že takoj javit, saj imajo vse podatke in vse jim piše..ali obstaja kakšna možnost, da se kako pritožim ali kako drugače rešim vse to..še denar za novo v.d. sem dal brezveze in brezveze opravil zdravniški pregled, ker so v drugo šele zavrgli..Prosim za pomoč in ali obstaja vsaj še kak % možnosti, da ohranim v.d., ker si mi je popolnoma podrl svet, ker sem tudi s.p. in zaradi prevoza sem čist v *****. Hvala za odgovor
Decembra 2015 sem napihal nekaj preko 0,60 in takrat sem dobil 18 k.t. Ker se mi je prvič to zgodilo sem dobil pogojno in v.d. nazaj. Letos avgusta, se mi je žal ponovilo da se napihal za 18 k.t. Zadeva pa je zdaj taka..naredil sem zdravniški pregled in oddal na prvi sklep predlog za odlog in so mi UGODILI.V tem času sem si seveda, dal narediti tudi že novo v.d., ker sem dobil samo tisti kartonček, da lahko z njim vozim. Sedaj pa ko sem oddal še na tisti drugi sklep predlog za odlog, so mi pa ZAVRNILI, ker baje še ni poteklo dve leti ! Piše, da je bila pogojna eno leto baje, in šteje se celo od februarja 2016. Piše v zadnjem sklepu da se odlog zavrže. Kako komentirate to, da so mi prvič ugodili a nebi mogli to že takoj javit, saj imajo vse podatke in vse jim piše..ali obstaja kakšna možnost, da se kako pritožim ali kako drugače rešim vse to..še denar za novo v.d. sem dal brezveze in brezveze opravil zdravniški pregled, ker so v drugo šele zavrgli..Prosim za pomoč in ali obstaja vsaj še kak % možnosti, da ohranim v.d., ker si mi je popolnoma podrl svet, ker sem tudi s.p. in zaradi prevoza sem čist v *****. Hvala za odgovor
- zaklenil: kuglvinkl ()
Blinder ::
Napacen forum za to sprasevat. Na tem forumu so vsi brezmadezni.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Mare2 ::
chelsea boy je izjavil:
ali obstaja vsaj še kak % možnosti, da ohranim v.d., ker si mi je popolnoma podrl svet, ker sem tudi s.p. in zaradi prevoza sem čist v *****. Hvala za odgovor
Če prav razumem, si storilec povratnik. Očitno so doumeli, da pijanci ne sodijo za volan. :)
carota ::
... ali obstaja vsaj še kak % možnosti ...
Ne procent, PROMIL.
Ne vem zakaj bi kdorkoli pomagal človeku, ki vozi pijan, nazaj za volan?!? Če te prvi odvzem ni izučil, te bo pa drugi.
nisem povratnik ..brez glupih komentarjev. Tisti, ki nimate kaj pametnega napisat se raje zadržite oz. ne odpirajte teme
povratnik je tisti, ki ponovno dela izpit ;)
moderatorji zbrišite temo, ker samo "kreteni"komentirajo. Hvala Lp..js grem pa na pivo :D
moderatorji zbrišite temo, ker samo "kreteni"komentirajo. Hvala Lp..js grem pa na pivo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chelsea boy ()
Furbo ::
Čakaj, prvič so ti pogledali čez prste in si dobil pogojno in izpit nazaj.
Drugič ti niso, dal si predlog za odlog nečesa.. verjetno odvzema? In so ti spet ugodili.
Na kakšen drugi sklep si se zdaj pritožil?
Drugič ti niso, dal si predlog za odlog nečesa.. verjetno odvzema? In so ti spet ugodili.
Na kakšen drugi sklep si se zdaj pritožil?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
SimplyMiha ::
Ja, po vsem tem pričakujem najmanj doživljenjsko prepoved opravljanja vozniškega izpita.
reeves ::
Močno upam, da ti ga vzamejo za vedno. Ne samo, da voziš pijan, ti voziš konkretno preveč pijan. Dvakrat napihal za 18 k.t.
zgleda tukaj komentirate sami g33ki no liferji..ki še niste pili nič razen maminega mleka :D
klošarji
klošarji
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Sopomenka ()
chelsea boy je izjavil:
zgleda tukaj komentirate sami g33ki no liferji..ki še niste pili nič razen maminega mleka :D
klošarji
Saj ni problem v pitju. Pij ti kolikor hočeš in kar hočeš. Problem pa je, ker greš potem za volan in s tem ogrožaš mene, vse tukaj na forumu in seveda še mnogo drugih. Tudi sebe med drugim, ampak zate mi je vseeno. Največkrat nastradajo nedolžni ljudje. Dokler ne boš tega dojel, ti jaz ne bi dal izpita.
gddr85 ::
+ težko odvisen od avta in se ne moreš vzdržat, da ne bi napihal za 18kt? in to ne enkrat, ampak še enkrat...well too bad ;)
gendale2018 ::
troll tema?
retard tema?
retard tema?
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
Reycis ::
chelsea boy jaz sem s tabo. Ta gonja proti pijancem se mora nehat. Vsa ta "znanost" proti vožnji proti alkoholu temelji na neki statistiki, da so pijanci v povprečju bolj nevarni od treznih voznikov. Seveda pa se obenem povsem ignorira dejstvo, da velika večina pijancev varno pripelje na cilj in da marsikateri pijanec vozi celo bolje od marsikaterega treznega voznika. Ta logika se namreč uporablja proti diskriminaciji žensk, manjšin in spolnih deviantov kljub temu da so po nekaterih statistikah bistveno bolj rizični od običajnih ljudi.
Tukaj na temu forumu je šokantno veliko alkofobov.
/trolpost
/trolpost
Phantomeye ::
Spiješ dva pira = uff... rajši ne grem za volan.
Spiješ 8 pirov = km gremo naprej, jst furam.
Spiješ 8 pirov = km gremo naprej, jst furam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Phantomeye ()
gendale2018 ::
Gagatronix je izjavil:
Retard tema. Zgleda mu alko ze orenk tolce po mozganih.
zarad takih kot je op jst ne upam več trezen za volan
chelsea boy jaz sem s tabo. Ta gonja proti pijancem se mora nehat. Vsa ta "znanost" proti vožnji proti alkoholu temelji na neki statistiki, da so pijanci v povprečju bolj nevarni od treznih voznikov. Seveda pa se obenem povsem ignorira dejstvo, da velika večina pijancev varno pripelje na cilj in da marsikateri pijanec vozi celo bolje od marsikaterega treznega voznika. Ta logika se namreč uporablja proti diskriminaciji žensk, manjšin in spolnih deviantov kljub temu da so po nekaterih statistikah bistveno bolj rizični od običajnih ljudi.
/trolpost
tko prvo vrstico sem še mislil da resno misliš
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazenske točke pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22063 (11384) | krneki0001 |
» | Prekoračitev meje kazenskih točk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 47306 (37704) | Mare2 |
⊘ | Grozi odvzem vozniške (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19497 (16669) | MrBrdo |
» | Mladi voznik (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19228 (16283) | Zajec123 |