Forum » Pomoč in nasveti » Oglaševanje spletne strani - Adsense ali kaj drugega?
Oglaševanje spletne strani - Adsense ali kaj drugega?
techuser ::
Zanima me, kje je kakšen drug ponudnik oglaševanja spletnih oglasov razen Google Adsense? Po večjih slovenskih straneh sem opazil v URL naslovih domeno criterio.com ampak ne vem ali je to samo posredniška domena. Če kdo ve za kakšne bolj produktivne ponudnike za slovenski trg naj mi sporoči.
shadeX ::
Če imaš kvalitetno stran, je Adsense najboljša možnost. Veliko je oglaševalcev, ki plačajo za natančno targetiranje (ki ga lahko Google ponudi) zaslužek pa zato neprimerljivo boljši v primerjavi z drugimi ponudniki.
Boš pa še vedno potreboval veliko dnevnih obiskovalcev, da boš v Sloveniji z reklamami kaj zaslužil.
Boš pa še vedno potreboval veliko dnevnih obiskovalcev, da boš v Sloveniji z reklamami kaj zaslužil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
techuser ::
Sem opazil, dobim nekje 5 EUR na mesec za 100 obiska dnevno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techuser ()
Andro457 ::
Adsense je dober samo za res velike strani. Si Iprom preveril? Sem že večkrat zasledil ...
Še ena opcija je, da probaš iti ciljno. Torej z affiliate oglasi, ki bi lahko bili zanimivi za tvoje občinstvo.
Najbolje, da malo stestiraš in se potem odločiš za tisto, kjer dobiš najboljše rezultate.
Še ena opcija je, da probaš iti ciljno. Torej z affiliate oglasi, ki bi lahko bili zanimivi za tvoje občinstvo.
Najbolje, da malo stestiraš in se potem odločiš za tisto, kjer dobiš najboljše rezultate.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Andro457 ()
blackbfm ::
Sem opazil, dobim nekje 5 EUR na mesec za 100 obiska dnevno.
Pobožne želje
Edit: sori zamešal adsense z adwords
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 8579 (4396) | BigWhale |
» | Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24730 (13698) | otago |
» | oglasi na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1057 (988) | Tody |
» | Nova spletna stran, pomoč!Oddelek: Izdelava spletišč | 8701 (8248) | gnomee |