» »

Vojna proti moškim, drugič.

Vojna proti moškim, drugič.

Temo vidijo: vsi
««
27 / 40
»»

Mato989 ::

nevone je izjavil:

Nene... jst sem rekel da bi ga žvajznu nazaj. Saj se je nekaj bahal da bi še klofute delil.

No vidiš. Tudi labilne osebe se samo branijo, sicer najprej nočejo s silo, ampak pri toliko pritiska nanje, je menda dovoljena vsaj verbalna obramba.

o+ nevone

Ne, ne te osebe gredo jokat k državi (mamici) namesto da bi same rešile probleme =) Tu je razlika ki ti jo hočem pokazat med labilno jokajočo osebo in med stabilno... Bodi trdna pa povej tipu ki te jebe v glavo da je kreten ali pa enostavno ignoriraj kot jaz ignoriram če se mi kdo smeji, ali pa ga daj na gobec, ne laufam pa lobirat in jokat da hočem met to v pasušu zdaj napisan nek svoj kvazi gender ker drugače bom depresiven.

Jaz bi tudi rad mel napisano X-man v pasušu pa razumem da je to brezveze ker zato ne bom bolj srečen, če pa bi bil, pa sem labilen =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jype ::

Mato989 je izjavil:

Ne, ne te osebe gredo jokat k državi (mamici) namesto da bi same rešile probleme =)
A, tako kot ti?

Mato989 je izjavil:

ne laufam pa lobirat in jokat da hočem met to v pasušu zdaj napisan nek svoj kvazi gender ker drugače bom depresiven.
Ker si nesposoben empatije in ne razumeš ničesar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

nevone je izjavil:

dejstva so nazi (po libtardnem slovarju svobode govora) in so zmanipulirana če kažejo na kakršnokoli drugačnost drugačnih...

Pokazati na drugačnost s pozitivno konotacijo, ko je to mogoče(smiselno in produktivno), je vredno bistveno več, kot vaše zaničevanje in degradacija.

o+ nevone

Jazbi raje uporabil besedno zvezo v oklepaju, mogoče je pokazat drugačnost VEDNO s pozitivno konotacijo, samo dovolj si moraš želet, vprašanje je če je smiselno...

Mato989 je izjavil:

vprašanje je če je smiselno...
Očitno nisi še bil komurkoli nadrejeni, pa potem nimaš pojma. Najbrž se tudi težko nadejaš, da kdaj boš.

jype je izjavil:

Mato989 je izjavil:

vprašanje je če je smiselno...
Očitno nisi še bil komurkoli nadrejeni, pa potem nimaš pojma. Najbrž se tudi težko nadejaš, da kdaj boš.

Ufff, dostim sem že bil nadrejen... tisti ki ne zmorejo kritike ki je podkrepljena z dejstvi so hitro leteli iz mojih timov =)

Mato989 je izjavil:

Ufff, dostim sem že bil nadrejen... tisti ki ne zmorejo kritike ki je podkrepljena z dejstvi so hitro leteli iz mojih timov =)

Tako se recimo dela z pedofili ko nočeš metat denarja za psihiatre in ustanove ker so ubogi reveži... seveda to ne reši težave popolnoma, bo pa naslednji 2x premislil če bo raje brzdal to željo ali pa tvegal tole, namesto ujčkanja v rokah!

Tri pedofile so javno obesili po tistem, ko so jih proglasili za krive za brutalno posilstvo in pretepanje komaj 10- letnega dečka.

https://www.megasvet.si/vsebina/16882/T...

Exactly. Zakaj se ne preseliš v Savdsko Arabijo? Pa gruntfürmich tudi. Tam je že vse urejeno točno tako, kot si želita.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

PrihajaNodi ::

Nesta je izjavil:

........

Dobra!

Gagatronix ::

jype je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Beatings will continue until morale improves!

Gagatronix je izjavil:

Beatings will continue until morale improves!
Popravek: Beatings will improve until morale continues.

jype je izjavil:

Exactly. Zakaj se ne preseliš v Savdsko Arabijo? Pa gruntfürmich tudi. Tam je že vse urejeno točno tako, kot si želita.

Počakali bomo da pridejo arabeki sem posiljevat feministke pol ko izpraznijo območje bomo pa mi šli tja naredit paradiž in pokazat da ni važna lokacija ampak sposobnosti =) Saj veš... če daš vse Afričane v Evropo bo tukaj Afrika po mentaliteti, v Afriki bo pa Rodezija 2 =)

O, lej, Mato je nacist, kdo bi si mislil?

Unknown_001 ::

nevone je izjavil:

Nene... jst sem rekel da bi ga žvajznu nazaj. Saj se je nekaj bahal da bi še klofute delil.

No vidiš. Tudi labilne osebe se samo branijo, sicer najprej nočejo s silo, ampak pri toliko pritiska nanje, je menda dovoljena vsaj verbalna obramba.

o+ nevone

Tisto ni obramba ampak jok iz obupa.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

jype je izjavil:

O, lej, Mato je nacist, kdo bi si mislil?

Ti pa bot!

PrihajaNodi je izjavil:

Ti pa bot!
Vesoljec, prosim.

Bot z miljardami, ki trosi neumnosti tu po forumih za pravice pa ne naredi ničesar in špara dnar pod "povštrom".

PrihajaNodi je izjavil:

Bot z miljardami, ki trosi neumnosti tu po forumih za pravice pa ne naredi ničesar in špara dnar pod "povštrom".
Ne sodi drugih po sebi.

Sam se borim tako da sem prijazen do soljudi. Recimo punco tu, ki se ne počuti ravno najbolje, sem povabil na kavo.

TESKAn ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sam se borim tako da sem prijazen do soljudi. Recimo punco tu, ki se ne počuti ravno najbolje, sem povabil na kavo.

Po vsem, kar je doživela tu jo še ti povabiš na kavo? In potem trdiš, da si prijazen do soljudi?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

nevone ::

Ne. Tisto je obramba, četudi v obliki joka iz obupa. Bolje kot brzostrelko v roko in postreliti nekaj tistih, ki ti naključno pridejo na pot.

Ampak saj mi je jasno. Išče se super-humans, ki so vedno v vsaki situaciji zmožni sami rešiti vsak svoj problem.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

nevone je izjavil:

Ne. Tisto je obramba, četudi v obliki joka iz obupa. Bolje kot brzostrelko v roko in postreliti nekaj tistih, ki ti naključno pridejo na pot.

Ampak saj mi je jasno. Išče se super-humans, ki so vedno v vsaki situaciji zmožni sami rešiti vsak svoj problem.

o+ nevone

Problem je ker ti vidiš samo 2 skrajnosti, ali jokat k državi ali pa vzet brzostrelko in se it mass murdererja =) Še najboljša opcija je da se ne pustiš ziritirat in delaš doma na SVOJI zemlji kot ti paše, pa magari če se onegaviš s tipi ali oblačiš v punčke, zunaj v družbi pa deluješ kot večina pričakuje... nenazadnje mi je jypek govoril o družbenih pogodbah ki jih mormo plačevat brez podpisa, kot kaže lgbtjevcem ne paše družbena pogodba da pač ne morjo bit keregakoli genderja =)

Problem je ker ti vidiš samo 2 skrajnosti, ali jokat k državi ali pa vzet brzostrelko in se it mass murdererja =)

Moj pogled glede dveh skrajnosti, je samo odziv na pogled nekaterih drugih, ki ne vidijo drugega kot dveh skrajnosti. Ljudji namreč delijo na normalne in nenormalne, pri čemer imajo za oboje samo en predalček.

o+ nevone

Zgodovina sprememb…

• spremenila: nevone ()

TESKAn je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Po vsem, kar je doživela tu jo še ti povabiš na kavo? In potem trdiš, da si prijazen do soljudi?

Kaj je dozivela tako hudega?

Folk ji je spegu nastavu pa zdej travmira. :))

kallia ::

PrihajaNodi je izjavil:

TESKAn je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Za žensko je velik šok ko se prvič v življenju sreča z odzivom moškega ki ni sojboj.

nevone je izjavil:

Problem je ker ti vidiš samo 2 skrajnosti, ali jokat k državi ali pa vzet brzostrelko in se it mass murdererja =)

Moj pogled glede dveh skrajnosti, je samo odziv na pogled nekaterih drugih, ki ne vidijo drugega kot dveh skrajnosti. Ljudji namreč delijo na normalne in nenormalne, pri čemer imajo za oboje samo en predalček.

o+ nevone

Seveda, ker ne razumeš daje generalna skupina normalnost vs nenormalnost in ker so potem subskupine oz. podskupine... v nenormalnih imaš notri psihopate, množične morilce itd... imaš pa tudi transexualce, in ostale bolnike...še vedno so obojni nenormalni, samo na drugačne načine in drugače družbeno škodljivi.

Kar pa ne pomeni, in to vedno povdarjam, da so pa vsi normalni koristni, kot si mi podtikala

Samael ::

Gagatronix je izjavil:

Folk ji je spegu nastavu pa zdej travmira. :))

Jaz pa, iskreno, dvomim to. Da razložim.
Ko recimo berem tvoje občasne vložke, deluješ, no dovoli mi iskrenost, precej butast. Ok, lahko bi našel kakšno sprejemljivejšo besedo, pa pustimo zdaj to. Pač, gobezdaš v tri krasne, ne da bi dejansko kaj povedal. Spacaš tisti stavek, dva ... ne vem, čemu točno čemu - mogoče te vzburja, ko bereš za seboj ... in nato to deliš z nami. Ok, razumem ... ampak tudi ti moraš razumeti, da je zelo zelo zelo težko imeti debato na nekem intelektulnem nivoju, ko v temo uletavaš ti in tebi podobni. In s tega stališča jo razumem.
Saj je tekla neka debata. Na nekem recimo temu intelektualnem nivoju. Ampak kaj to udeleženim pomaga, ko slej ko prej pridete v temo vi [vnesi sem naključno besedo s komunalnega področja], ki sicer nimate kaj za povedati, zato pa s toliko večjim veseljem vse naokoli sebe zasmetite.
Toliko o tvojem "nastavljenem špeglu".
Ti je všeč?
Ne, ane.
Ampak tako nekako je.
Lahko pa tu pa tam debatirajočim narediš uslugo in se oglasiš samo takrat, ko imaš dejansko kaj v sklopu teme za povedati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Loh pa ti svoj lastn nasvet upostevas. :))

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Infinity ()

kallia je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

TESKAn je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Za žensko je velik šok ko se prvič v življenju sreča z odzivom moškega ki ni sojboj.

Pa ste vi normalni?

Gagatronix je izjavil:

Loh pa ti svoj lastn nasvet upostevas. :))

Ti si v točno tem momentu edini prbližno normaln.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Ampak kaj to udeležemim pomaga, ko slej ko prej pridete v temo drekači, ki sicer nimate kaj za povedati, zato pa s toliko večjim veseljem vse naokoli sebe zasmetite.

Sam ti komiji res dobesedno posmetijo čisto vsako temo. Ne moreš imeti niti argumentirane debate da se na podlagi zdravstvenih razlogov izogibaš gejev, ko že priletijo s svojimi NPC odzivi o nacijih, sovraštvu in hitler...

Skrajni čas da dobijo NPC_response_v1.bat updejt in zaključijo s to beto.

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Ampak kaj to udeležemim pomaga, ko slej ko prej pridete v temo drekači, ki sicer nimate kaj za povedati, zato pa s toliko večjim veseljem vse naokoli sebe zasmetite.

Sam ti komiji res dobesedno posmetijo čisto vsako temo. Ne moreš imeti niti argumentirane debate da se na podlagi zdravstvenih razlogov izogibaš gejev, ko že priletijo s svojimi NPC odzivi o nacijih, sovraštvu in hitler...

Ne vem kaj točno naj bi NPC pomenil. Kakšna moderna hipsterska fora spet?
Bom pa pozoren na to kratico, ker jo boš najbrž po pomoti uporabljal tudi v drugih tvojih multi accountih.

Samael je izjavil:

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Bom pa pozoren na to kratico, ker jo boš najbrž po pomoti uporabljal tudi v drugih tvojih multi accountih.

Guglaj

Begabt

Samael je izjavil:

NPCji so brezduše osebe ki ne morejo uporabljati lastne glave za razmišljanje ampak samo ponavljajo gesla ki jim jih posredujejo CNN, BBC... in vse druge globalne milijarde vredne korporacije za širjenje svojih dobičkov.

What Is NPC

Kar pa ne pomeni, in to vedno povdarjam, da so pa vsi normalni koristni, kot si mi podtikala

A ti pa lahko vsem po tvojem kriteriju nenormalnim pripisuješ, da so škodljivi?

o+ nevone

Unknown_001 je izjavil:

Samael je izjavil:

kallia je izjavil:

Samael je izjavil:

Guglaj

Saj sem, pa nisem prepričan, če sem našel pravo razlago. Namreč, ne gre mi v kontekst pisanja osebe, ki za izražanje svojih mnenj odpira nove in nove forumske račune, namesto da nam to, kar nam ima za povedati pove s svojim primarnim.
Hkrati pa tudi ne razumem točno čemu. A ne stoji za svojimi besedami? Ali pa se čuti zgolj bolj sprejetega, če nekaj napiše, pod drugi identiteto si pa izrazi še podporo. Saj veš ono "vsaj nekdo me razume".
Ah, kdo bi ga razumel ...

nevone je izjavil:

A ti pa lahko vsem po tvojem kriteriju nenormalnim pripisuješ, da so škodljivi?

o+ nevone

Seveda, ker so načeloma strošek... Ne rečem da so nujno vsi škodljivi na način na katerega verjetno ti predstavljaš besedo škodljivo, ampak za mene je nekdo ki se na stroške države torej vseh nas zdravi zaradi tega ker je transex zmeden in potem po sreči še dobi na stroške države operacijo jošk, enako škodljiv kot nekdo ki krade in ima policija (javni denar) delo ko ga lovi... isto kot so gay parade škodljive ker potrebujejo varovanje ki ga spet plačujemo vsi itd...

Torej ja, so škodljivi, škodljivi so vsem davkoplačevalcem posredno ali neposredno...

dice7 ::

Mato989 je izjavil:

Tako se recimo dela z pedofili ko nočeš metat denarja za psihiatre in ustanove ker so ubogi reveži... seveda to ne reši težave popolnoma, bo pa naslednji 2x premislil če bo raje brzdal to željo ali pa tvegal tole, namesto ujčkanja v rokah!

Tri pedofile so javno obesili po tistem, ko so jih proglasili za krive za brutalno posilstvo in pretepanje komaj 10- letnega dečka.

Ja, pa baje kriminala na filipinih tudi ni vec, odkar je duterte na oblasti. No, sicer se je murder rate dvignil za 23%, ampak tebe itak ne zanimajo dejstva

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dice7 ()

Seveda, ker so načeloma strošek...

Tako kot je bil Turing?

o+ nevone

dice7 je izjavil:

Ja, pa baje kriminala na filipinih tudi ni vec, odkar je duterte na oblasti. No, sicer se je murder rate dvignil za 23%, ampak tebe itak ne zanimajo dejstva

Če je Duterte blagoslovil odstrele, potem to ni umor. O umorih se derete samo NPCji, medtem ko pozivate na kill all nayzciz!

Samael je izjavil:

Saj sem, pa nisem prepričan, če sem našel pravo razlago. Namreč, ne gre mi v kontekst pisanja osebe, ki za izražanje svojih mnenj odpira nove in nove forumske račune, namesto da nam to, kar nam ima za povedati pove s svojim primarnim.
Hkrati pa tudi ne razumem točno čemu. A ne stoji za svojimi besedami? Ali pa se čuti zgolj bolj sprejetega, če nekaj napiše, pod drugi identiteto si pa izrazi še podporo. Saj veš ono "vsaj nekdo me razume".

Realno je nesiguren v svoje prepričanje in iz preventivnih razlogov piše pod drugo identiteto. V primeru da njegovih prepričanj skupnost ne sprejme, origigi identiteta ostane brezmadežna.

Begabt

gruntfürmich ::

nevone je izjavil:

o+ nevone

ljudje ki pa zase trdijo da imajo en velik predalček za vse pa so nezmožni empatije in so psihopati

jype je izjavil:

Tvoj podpis pravi, da tebe to ne zanima.
me veseli da si se našel v podpisu...

jype je izjavil:

...nadrejeni...
a to v libertardni agendi tudi obstaja?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Unknown_001 je izjavil:

Samael je izjavil:

Realno je nesiguren v svoje prepričanje in iz preventivnih razlogov piše pod drugo identiteto. V primeru da njegovih prepričanj skupnost ne sprejme, origigi identiteta ostane brezmadežna.

Mogoče. Mogoče pa je slo tech progresivni medij ki v imenu enakopravnosti redno cenzurira ljudi ki si drznejo s svojim mnenjem stopati izven toleranc ki so od nevladnih organizacij predpisane kot sprejemljive za NPCje.

Oziroma, sploh ni treba imeti mnenja, že link do FBI statistik kriminala ali pa statistik o HIV ti hitro prislužita izgon iz debate.

kallia je izjavil:

Oziroma, sploh ni treba imeti mnenja, že link do FBI statistik kriminala ali pa statistik o HIV ti hitro prislužita izgon iz debate.

Kar je meni čudno:
Big W****r me je začasno brcnil ven ker sem nalepil link o prenehanju omejevanja št. otrok na Kitajskem.

Potem čez kak teden spet lahko čudežno sodelujem. Meanwhile sem cinično shitpostal kontra nekim bebavim izpadom določenih uporabnikov...

Čudež. Everything is fine. Dok se narod krega in pregovarja okoli malenkosti in bedarij.

Begabt

Zgodovina sprememb…

gruntfürmich je izjavil:

ljudje ki pa zase trdijo da imajo en velik predalček za vse pa so nezmožni empatije in so psihopati
Motiš se.

gruntfürmich je izjavil:

me veseli da si se našel v podpisu...
V podpisu sem našel patološkega histerika, s katerim se strinjaš.

gruntfürmich je izjavil:

a to v libertardni agendi tudi obstaja?
Retardiran pomeni zavrt v razvoju. Jasno je, da ste takšni izključno konzervativci, ki bi na vsak način radi nazadovanje družbe.

gruntfürmich ::

kallia je izjavil:

Potem smo v razvoju šli rahlo nazaj, približno v dobo ko so na grmadi kurili ljudji ki so mislili narobe in verjeli da je Zemlja okrogla?
jsna stvar. če ne boš zagovarjal legebitrske agende, in bil za popolno enakost ko je to potrebno (razen takrat ko to ustreza drugim potrebam, recimo prerazporeditvi premoženja za uboge ker je to statistično ugodno za družbo, prepoved samoobrambe in orožja ker je to statistično slabo za ogroženega ... itd itd (v teh primerih pa je potrebno vklopiti statistiko in na podlagi tega izvajat razlike, represijo in nadzor)) boš definitivno zaničevan član družbe brez pravic in privilegijev...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

KAVINSKY ::

kallia je izjavil:

Ne bit naon naci! Saj veš, da v letu 2018 so tudi definicije iz slovarja transfobne!

https://blogs.spectator.co.uk/2018/09/w...

Unknown_001 je izjavil:

Čudež. Everything is fine. Dok se narod krega in pregovarja okoli malenkosti in bedarij.

Ko se NPC vrne v svojo tolerančno polje je sprejet nazaj.

dice7 ::

kallia je izjavil:

Če je Duterte blagoslovil odstrele, potem to ni umor. O umorih se derete samo NPCji, medtem ko pozivate na kill all nayzciz!

Kolega, izbljuvanje prezvecih memejev s /pol/-a je tvoja domena

nevone je izjavil:

Seveda, ker so načeloma strošek...

Tako kot je bil Turing?

o+ nevone

A je tip skakal po paradah ponosa in višal strošek varovanju vsem državljanom? A je pozival da mora met napisano transex v pasušu itd?

dice7 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Če predsednik reče da ni umor potem to ni umor =)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()
««
27 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26645062 (40612) vostok_1

Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
67189567 (81246) HODL

Več podobnih tem