Forum » Problemi človeštva » Vojna proti moškim, drugič.
Vojna proti moškim, drugič.
FormerUser ::
1. v službah in med delom umre procentualno VELIKO VEČ moških kot žensk, ker imajo ženske manj nevarne službe v povprečju... si že kdaj videla žensko na drogu rihtat električno omrežje? Jaz ne... pa tovornjakarji večinoma tipi itd...
In veliko od teh zaradi lastne napake, neupoštevanja pravil, frajerišanja... Ženske po drugi strani imajo veliko več poklicnih bolezni, ki vodijo v kronična obolenja.
2. mene ne zanima relativno ampak absolutno... Nikjer ne trdim kaj nočejo ali ne zmorejo, trdim da se PRIROČNO izognejo težjim opravilom in pustijo da to delo opravijo tipi, ali celo od svojih moških to zahtevajo (veš cherry picking)
Cherry picking se greš kvečejmu ti, čeprav sem ti podala konkreten primer, da tvoje trditve ne držijo.
3. Seveda, ker smo ustvarili sistem ki ščiti šibke se lahko sprašuješ te zadeve... če jutri države propadejo in policije in vojske več ni, bo spet imel najvišjo vrednost tisti ki te bo obranil pred roparskimi tolpami ne pa ITjevec, ker interneta ne bo =)
Če jutri vse propade se bomo vrnili v čase pradavnine, kjer bo najpomembnejša lastnost sposobnost sodelovanja, zato asocilani šovinisti ne boste imeli nobene možnosti za preživetje.
Samo 1 vojna je potrebna da pademo spet v kaos in spet bodo najbolj cenjene lastnosti ki jih večinoma premorejo moški... do tačas, pa uživajte svojih 5 minut slave v zgodovini. Jamrate močno, čeprav nobena generacija žensk ni imela toliko in tega kar imate ve =)
Pa ponovimo še malo osnovnošolske zgodovine. Zadnji dve svetovni vojni sta bili med drugim razlog, da so se ženske emancipirale in začele pridobivati svoje pravice. Če se želite neumni moški spet začeti masovno pobijati med sabo, good riddance.
PrihajaNodi je izjavil:
Po zakonu je moški dolžan prispevat 30% od njegovih prihodkov, lahko se dogovorita za deljeno skrbništvo, v vsakem primeru pa otrok ne bo dodeljen fotru, pa čeprav je ženska še tako nestabilna in neuravnotežena, če smo že pri pravicah.
Zamenjaj dilerja ker tale roba je prehuda zate, tole so same blodnje.
PrihajaNodi ::
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Po zakonu je moški dolžan prispevat 30% od njegovih prihodkov, lahko se dogovorita za deljeno skrbništvo, v vsakem primeru pa otrok ne bo dodeljen fotru, pa čeprav je ženska še tako nestabilna in neuravnotežena, če smo že pri pravicah.
Kje je napaka?
Če pa se ni sposobna kontrolirat in se onegavi z vsakim, potem pa je sama kriva če zanosi.
Ne, ni, zanositev je krivda dveh, s tem da eden od njiju ni bil sposoben prevzeti odgovornosti za svoje početje, da je to moški, je seveda čisto naključje.
PrihajaNodi je izjavil:
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Kje je napaka?
Napaka je v tem, da tudi očetje dobijo skrbništva za otroke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FormerUser ()
Seveda, zato pa imamo v Sloveniji gibanje očetov, ki se bori za pravice otrok in si želi kvoto moških v sodstvu za pravičnejše odločanje. Umiri se malo no, ker serješ klanfe.
krneki0001 ::
FormerUser je izjavil:
Dober oče bo bolje skrbel za otroka kot večina mam skupaj z babicami. Itak velja da "več babnic, kilavo dete!" Tako da nehaj srat.
Če se moški in ženska znata o vsem pogovorit in dogovorit, je to en izmed pogojev za uspešen zakon.
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Če je nesposobna in je sama takšnega izbrala je krivda na njej.
Itak. Za probleme moških so krive ženske in za probleme žensk so krive ženske, n-ta edicija.
Ne, radi vas imamo. Za vas smo pripravljeni umreti v enormnem številu. Takim kot si to ni dovolj. Za tebe in tebi podobne je enakopravna obravnava opresija in samo privilegiji brez konca se štejejo za enakost.
Nekoga, ki ga imaš rad, ne zaničuješ, tepeš, posiljuješ, ubijaš... to kar vi počnete v enormnem številu povrh vsega se še pa sprenevedate kako se super razumete z ženskami, čeprav je vsaka tretja žrte nasilja. Le kdo jih terorizira, verjetno marsovci.
ZaphodBB ::
krneki0001 je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Dober oče bo bolje skrbel za otroka kot večina mam skupaj z babicami. Itak velja da "več babnic, kilavo dete!" Tako da nehaj srat.
Če se moški in ženska znata o vsem pogovorit in dogovorit, je to en izmed pogojev za uspešen zakon.
Muh science pravi, da je otrok pri biološkem očetu precej manj v nevarnosti kot pri biološki materi.
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
nevone ::
Večina žensk nima nobene težave in se super razumemo. Zato večina žensk tudi ni feministk.
Seveda obstajajo simbioze povsem po tvojem vzoru in so lahko prav prijetne. Ampak verjetno jim na vsakem koraku ne dajete vedeti, da niso za drugega, kot za rojevanje otrok, pa še tega bolje da ne bi bilo, ker morate potem itak za vse poskrbeti vi. Tudi dvomim, da jih pošiljte v hosto naj tam poskušajo preživeti brez vas.
o+ nevone
Večina žensk nima nobene težave in se super razumemo. Zato večina žensk tudi ni feministk.
Seveda obstajajo simbioze povsem po tvojem vzoru in so lahko prav prijetne. Ampak verjetno jim na vsakem koraku ne dajete vedeti, da niso za drugega, kot za rojevanje otrok, pa še tega bolje da ne bi bilo, ker morate potem itak za vse poskrbeti vi. Tudi dvomim, da jih pošiljte v hosto naj tam poskušajo preživeti brez vas.
o+ nevone
Seveda, saj ona meni tudi ne govori, da me ima samo za bankomat.
krneki0001 je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Muh science pravi, da je otrok pri biološkem očetu precej manj v nevarnosti kot pri biološki materi.
Dejstvo je tudi, da večina moških ne odide kar tako, ko baba dobi otroka, mora biti prekleto dober razlog, da moški kar odide.
PrihajaNodi je izjavil:
Seveda, zato pa imamo v Sloveniji gibanje očetov, ki se bori za pravice otrok in si želi kvoto moških v sodstvu za pravičnejše odločanje. Umiri se malo no, ker serješ klanfe.
Seveda ga imate, ker je treba vsak dr*k iz Amerike sem pripeljat, med drugim tudi MRA-ja, ki jih v resnici zanima samo širjenje sovraštva do žensk in jemanje njihovih težko pridobljenih pravic.
kallia ::
FormerUser je izjavil:
Pa ponovimo še malo osnovnošolske zgodovine. Zadnji dve svetovni vojni sta bili med drugim razlog, da so se ženske emancipirale in začele pridobivati svoje pravice. Če se želite neumni moški spet začeti masovno pobijati med sabo, good riddance.
Ne skrbi, ko te bojo obrezali in zavili v burko ne bo noben moški pripravljen iti v boj za tvoje "pravice". Ko ti zreavnik pride odstranit pijavko verjetno ne protestiraš ker te skrbi za njeno dobro.
Saj se vidi ne primeru Švedske, nemčije, UK... kjer se noben niti obrne ne več ko je ženska kulturno obogatena. Nazadnje so nemci šli na ulice ko so enega nemca zaštihali. Če primerjamo dogodek iz Avstrije kjer so ubili hčer od nekega politika je še sam trobil kako je bil njen morilec žrtev rasizma.
Being White male in every current year status: 10/10
krneki0001 je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Nauči se brati preden komentiraš moje poste!
looser ::
FormerUser je izjavil:
Nekoga, ki ga imaš rad, ne zaničuješ, tepeš, posiljuješ, ubijaš... to kar vi počnete v enormnem številu povrh vsega se še pa sprenevedate kako se super razumete z ženskami, čeprav je vsaka tretja žrte nasilja. Le kdo jih terorizira, verjetno marsovci.
Res je, ne počnem vsega tega, za kar, ko navajaš v drugi osebi množini, bremeniš tudi mene.
Ne vem, zakaj potem ne pišeš v smislu "nekateri moški"... Ja, boš rekla, da to "nekateri moški" počnejo, da vse ženske obtožujejo. Prav, če je to tvoj izgovor za tvojo indirektno agresijo (ja, sem bolj čustven človek, ki ga pretrese vsaka indirektna obtožba, še posebej, če je v drugi osebi množine), je povedano preveč. Jaz imam pravico in dolžnost, da se takšnemu posploševanju uprem, ti pa si jo, izgleda, usvojila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: looser ()
FormerUser je izjavil:
Res je, ne počnem vsega tega, zar kar, ko navajaš v drugi osebi množini, bremeniš tudi mene.
Ne vem, zakaj potem ne pišeš v smislu "nekateri moški"... Ja, boš rekla, da to "nekateri moški" počnejo, da vse ženske obtožujejo. Prav, če je to tvoj izgovor za tvojo indirektno agresijo (ja, sem bolj čustven človek, ki ga pretrese vsaka indirektna obtožba, še posebej, če je v drugi osebi množine), je povedano preveč. Jaz imam pravico in dolžnost, da se takšnemu posploševanju uprem, ti pa si jo, izgleda, usvojila.
Zato ker boleha za misandrijo.
FormerUser je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Seveda ga imate, ker je treba vsak dr*k iz Amerike sem pripeljat, med drugim tudi MRA-ja, ki jih v resnici zanima samo širjenje sovraštva do žensk in jemanje njihovih težko pridobljenih pravic.
Ne seri. Si sploh videla kdaj kako zgleda, ko oče, zaradi butaste ženske, ki misli, da je otrok samo in izključno njen, po več let otroka niti ne vidi? Dokler ne pride do izvršbe in mami otroka vzamejo, pa ga dajo očetu. Pol pa feministke skačete do stropa, kakšna krivica se je zgodila.
FormerUser je izjavil:
krneki0001 je izjavil:
FormerUser je izjavil:
Nauči se brati preden komentiraš moje poste!
V bistvu brati že znam. Pa pista tudi. JEJ 2 črtici na rami!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
xardas ::
FormerUser je izjavil:
Res je, ne počnem vsega tega, za kar, ko navajaš v drugi osebi množini, bremeniš tudi mene.
Enaka stvar tudi mene iritira.
mora biti prekleto dober razlog, da moški kar odide.
Pa vendar je bilo do danes veliko pogosteje, da je odšel moški, ne nujno iz nevzdržnih razmer, ampak zato, ker si je to lahko privoščil, ker je bilo materinstvo kot starševstvo sveta stvar, ki je bremenila predvsem ženske.
Poleg tega so moški odšli na fronto, vmes prišli domov, zaplodili otroka, potem se pa s fronte niso vrnili. Kdo si je pa izmislil fronte, pa tudi ne vem. Ampak jaz itak vem, da je vse to navlaka, ki jo obešeno za vratom vlečemo za seboj, tudi ko kdo predlaga, da bi jo odvrgli.
In če pogledamo razmere tu na forumu, potem so obeti dokaj črni. Vsak vleče svoj štrik na svoj konec, namesto da bi poskušali najti kakšne času bolj primerne rešitve.
o+ nevone
FormerUser je izjavil:
Ne skrbi, ko te bojo obrezali in zavili v burko ne bo noben moški pripravljen iti v boj za tvoje "pravice".
Seveda ne bo, komaj čakate, da boste lahko svoj piskerček zraven pristavili.
Za razliko od bedakov, ki bi radi imeli obrezane in zavite v burke, smo nacisti zelo proti temu, tako da se to v sloveniji ne bo zgodilo. SJW-jem in feministkam navkljub.
Ne seri. Si sploh videla kdaj kako zgleda, ko oče, zaradi butaste ženske, ki misli, da je otrok samo in izključno njen, po več let otroka niti ne vidi? Dokler ne pride do izvršbe in mami otroka vzamejo, pa ga dajo očetu. Pol pa feministke skačete do stropa, kakšna krivica se je zgodila.
To se zelo redko zgodi. Pred tem morata verjetno obadva obiskovati še specializiranega kliničnega psihologa, da se dokaže kdo je nor.
mora biti prekleto dober razlog, da moški kar odide.
Pa vendar je bilo do danes veliko pogosteje, da je odšel moški, ne nujno iz nevzdržnih razmer, ampak zato, ker si je to lahko privoščil, ker je bilo materinstvo kot starševstvo sveta stvar, ki je bremenila predvsem ženske.
Poleg tega so moški odšli na fronto, vmes prišli domov, zaplodili otroka, potem se pa s fronte niso vrnili. Kdo si je pa izmislil fronte, pa tudi ne vem. Ampak jaz itak vem, da je vse to navlaka, ki jo obešeno za vratom vlečemo za seboj, tudi ko kdo predlaga, da bi jo odvrgli.
In če pogledamo razmere tu na forumu, potem so obeti dokaj črni. Vsak vleče svoj štrik na svoj konec, namesto da bi poskušali najti kakšne času bolj primerne rešitve.
o+ nevone
Da vlečeš razmere kot vojna ni ravno dober razlog.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
FormerUser je izjavil:
Welcome to the woman's world, ne skrbi, boš kmalu razvil debelo kožo ali pa izumrl.
Zgodovina sprememb…
jype ::
Nekaj je treba narediti, da se ta patriarhalni ekstremizem ustavi.
FormerUser je izjavil:
Misandrija je enako pogost pojav kot leseni štedilnik.Zaphodu ne smeš zameriti. Ima namreč tako mentalno bolezen, da brez izražanja nasilja zoper ženske postane samomorilen, ker njegovo življenje izgubi ves smisel.
FormerUser je izjavil:
Welcome to the woman's world, ne skrbi, boš kmalu razvil debelo kožo ali pa odpadel.
Bom verjetno prej odpadel...
Ali pa začel uporabljati isto taktiko, meni se sicer zdi to lose-lose situacija, ne vem točno, zakaj se je veseliš.
Imaš res same slabe izkušnje z moškimi?
kallia ::
FormerUser je izjavil:
Welcome to the woman's world, ne skrbi, boš kmalu razvil debelo kožo ali pa odpadel.
A je reprodukcija pravica ali privilegij?
Glede na to da je posilstvo kaznjivo, pomeni da je privilegij. Za doseg enakopravnosti bojo potrebni drastične spremembe v zakonu. Dosti se propagira white sharija ki po pričanju mnogih odpravi problem neenakopravnosti.
FormerUser je izjavil:
Ne kar počnemo, ker tega namreč pošteni ljudje ne počnemo. To počnejo izmečki. Ampak ženske ste tiste, ki rinete k takim izmečkom. Sej veš: "Lepa dekleta ljubijo barabe!"
Tema je tako polna mizoginije, da bom Soroša na naslednjem sestanku prosil, da vse ženske oboroži z avtomatskim orožjem, da se končno vzpostavijo pogoji, ko si bodo ženske enakopravnost lahko izborile.
Tudi jaz podpiram to pobudo.
krneki0001 je izjavil:
Ne, sem pa videla očete, ki so se šele po ločitvi začeli zanimati za svoje otroke, da bi tako nagajali in še naprej kontrolirali svojo bivšo partnerico.
FormerUser je izjavil:
Zato ker boleha za misandrijo.
Misandrija je enako pogost pojav kot leseni štedilnik.
No seveda, saj praim, da imaš ti zašiftan kompas. Zate je enakopravnost opresija. Ker si navajena privilegijev.
Ne, sem pa videla očete, ki so se šele po ločitvi začeli zanimati za svoje otroke, da bi tako nagajali in še naprej kontrolirali svojo bivšo partnerico.
Škoda, da te nihče ni splavil, ker očitno izhajaš iz okvarjenega genetskega bazena. Moje sožalje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
Lepa dekleta ljubijo barabe,
Lepa dekleta jim padajo v objem
Imajo jih rade dokler so mlade,
Nato gredo z nekom, ki je star in pošten.
Meni sicer pravijo, resnično neverjetno, da sem eden redkih normalnih moških, ampak to pri meni prižge rdečo lučko.
Da vlečeš razmere kot vojna ni ravno dober razlog.
Tega navajam zgolj zato, ker je ženski po sili razmer vsiljena skrb za družino, medtem ko jo moški na fronti rešujejo, namesto da bi poskušali razumeti, da je v zgodovini pač vsak odigral svojo vlogo in da so pri tem ženske imele manj časa za svoj osebni in profesionalni razvoj.
Kar pa tu na forumu poslušamo je pa to, da nismo zmožne preživeti brez moških in naj bomo zaradi tega lepo tiho in pokorne.
Na tak način do konstruktivnega sodelovanja ne more priti.
o+ nevone
Tema je tako polna mizoginije, da bom Soroša na naslednjem sestanku prosil, da vse ženske oboroži z avtomatskim orožjem, da se končno vzpostavijo pogoji, ko si bodo ženske enakopravnost lahko izborile.
Jure ti ne rabiš Soroša, samo svojih 800 btcjev prodaj in jih porabi za borbo žensk!
Brez skrbi, saj vemo da imaš poleg 800 Btcjev, še ogromno, ogromno premoženja, tako da je to le delček premoženja, ki bi ga nameni za boj žensk.
windigo ::
FormerUser je izjavil:
Lej, fantek, postavi si doma oltar stričku Friedmanu in se mu klanjaj 5x na dan tako kot se za pravega vernika spodobi, meni pa ni treba prodajati svojih bučk.
Redno se zadovoljujem ob njegovi sliki. To navadno zadovolji večino mojih potreb po poznavanju enostavno napačnih odgovorov na kompleksna vprašanja.
Teme, ki so me v tej debati zanimale, so:
- medikalizacija spolnosti
- komodifikacija odnosov
- odnos med stopnjo nadzora/svobode in nasilnostjo
Zgleda, da nimava podobnih interesov, niti nisva sposobna spodobnega nivoja debate, bo dovolj, jaz se iz tega umikam.
PrihajaNodi je izjavil:
Jure ti ne rabiš Soroša, samo svojih 800 btcjev prodaj in jih porabi za borbo žensk!:))To bi bila slaba investicija. Najprej potrebujemo socialno revolucijo, kjer bomo pomorili vse, ki nasprotujejo enakopravnosti, potem bo pa oboroževanje žensk hitro postalo nepotrebno in bom lahko investiral v zdravilo za raka.
PrihajaNodi je izjavil:
Jure ti ne rabiš Soroša, samo svojih 800 btcjev prodaj in jih porabi za borbo žensk!:))To bi bila slaba investicija. Najprej potrebujemo socialno revolucijo, kjer bomo pomorili vse, ki nasprotujejo enakopravnosti, potem bo pa oboroževanje žensk hitro postalo nepotrebno in bom lahko investiral v zdravilo za raka.
Z 800 Btcji boš hitro dobil govornike za t.i. "socialno revolucijo". Kako se bo imenovala? Zima patriarhata?
FormerUser je izjavil:
Bom verjetno prej odpadel...
Ali pa začel uporabljati isto taktiko, meni se sicer zdi to lose-lose situacija, ne vem točno, zakaj se je veseliš.
Imaš res same slabe izkušnje z moškimi?
Ne vem od kod ti ideja, da se veselim takšne situacije.
o+ nevone
Nevone, saj pa že menda veš, da smo moški v resnici butasti (dobro, znamo mogoče kaj pošravfat) in se nas da zlahka manipulirati, če se le malo potrudite.
Ja no saj, nekateri, ki smo tukaj okarakterizirani za feministe z negativno konotacijo v resnici razumemo tudi moške, ki so podvrženi teroriziranju žensk. Samo večina jih tega pač ne dojame, ker imajo povsem drugačne motive, ali pa so prej celo brez njih.
Takih moških tudi superiorni moški ne razumejo, ampak se še naprej kopajo v svojem sijaju, brez da bi pomislili, da je človek lahko tudi v težavah, ki jih včasih sam ne more razrešiti, zato je dobro, da se včasih kdo oglasi tudi za njih.
Ampak ne. Raje se jih pošilja v hosto in naj tam preživijo, če so kaj vredni.
o+ nevone
o+ nevone
Nevone, saj pa že menda veš, da smo moški v resnici butasti (dobro, znamo mogoče kaj pošravfat) in se nas da zlahka manipulirati, če se le malo potrudite.
Ja no saj, nekateri, ki smo tukaj okarakterizirani za feministe z negativno konotacijo v resnici razumemo tudi moške, ki so podvrženi teroriziranju žensk. Samo večina jih tega pač ne dojame, ker imajo povsem drugačne motive, ali pa so prej celo brez njih.
Takih moških tudi superiorni moški ne razumejo, ampak se še naprej kopajo v svojem sijaju, brez da bi pomislili, da je človek lahko tudi v težavah, ki jih včasih sam ne more razrešiti, zato je dobro, da se včasih kdo oglasi tudi za njih.
Ampak ne. Raje se jih pošilja v hosto in naj tam preživijo, če so kaj vredni.
o+ nevone
Jaz sem kriv, da se dajete osemenjevat nekompetentnim butlom, ki vas potem še tepejo. Se opravičujem.
Ja no saj, nekateri, ki smo tukaj okarakterizirani za feministe z negativno konotacijo v resnici razumemo tudi moške, ki so podvrženi teroriziranju žensk.
Ne vem, po mojem pride do konflikta zaradi napačne rabe slovnične osebe (ali kako se je temu nekoč reklo): druga oseba množine.
Še meni, ko sem pravi cartljiv mucek, so šle dlake pokonci, da sem moral po tihem zagodrnjati...
To sem se že naučil, da če prepir resonira, da izgubi pomen in se začne "prepucavanje".
Čudno, da še ve niste tega ugotovile...
Zate je enakopravnost opresija. Ker si navajena privilegijev.
Si me zgleda zamenjal s šovinistom.
Škoda, da te nihče ni splavil
You can't have it all, nekdo ti pa mora nastavljati ogledalo in greniti forumsko življenje.
FormerUser je izjavil:
Lej, fantek, postavi si doma oltar stričku Friedmanu in se mu klanjaj 5x na dan tako kot se za pravega vernika spodobi, meni pa ni treba prodajati svojih bučk.
Redno se zadovoljujem ob njegovi sliki. To navadno zadovolji večino mojih potreb po poznavanju enostavno napačnih odgovorov na kompleksna vprašanja.
Teme, ki so me v tej debati zanimale, so:
- medikalizacija spolnosti
- komodifikacija odnosov
- odnos med stopnjo nadzora/svobode in nasilnostjo
Zgleda, da nimava podobnih interesov, niti nisva sposobna spodobnega nivoja debate, bo dovolj, jaz se iz tega umikam.
Škoda, da si šele na koncu povedal kaj bi sploh rad, toliko o moški neposrednosti.
Zgodovina sprememb…
Jaz sem kriv, da se dajete osemenjevat nekompetentnim butlom, ki vas potem še tepejo. Se opravičujem.
Ja, ti si kriv. A bo v redu?
Pač nočeš razumeti in goniš svojo, ker se očitno giblješ v družbi, ki nima nikoli nobenih problemov, zato te tudi problemi drugih ne zanimajo. Vsak empatičen človek poskuša razumeti sočloveka in se ne obeša na njegove slabosti.
o+ nevone
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika Britanija: žrtve posilstev bodo morale policiji predati mobilne telefone (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 45253 (40803) | vostok_1 |
⊘ | Šeriatsko pravo (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 89754 (81433) | HODL |