Forum » Loža » Pralni stroj Gorenje W7223
Pralni stroj Gorenje W7223
MokiDontKnow ::
Hellow.
Mam problem s pralnim strojem in sicer da ne dela. Ko nastaviš program so lučke v takem stanju kot na sliki (play/pause utripa) ko pa stisneš katerokoli tipko lučke začnejo divje utripati (js pravim 7 krat, punca 6 krat, težko je prešteti ker res divje utripajo)... Odprl sem ga, očistil vse cevi in filter ipd. ampak noče delat. Ima kdo mogoče kakšno rešitev?
Mam problem s pralnim strojem in sicer da ne dela. Ko nastaviš program so lučke v takem stanju kot na sliki (play/pause utripa) ko pa stisneš katerokoli tipko lučke začnejo divje utripati (js pravim 7 krat, punca 6 krat, težko je prešteti ker res divje utripajo)... Odprl sem ga, očistil vse cevi in filter ipd. ampak noče delat. Ima kdo mogoče kakšno rešitev?
Nagi Bator ::
Tega modela verjetno se nimas 5 let, kolikor daje gorenje garancije, ne? Poklici servis.
Ni slike btw.
Ni slike btw.
korenje3 ::
odgovor je podan, tema se lahko zaklene.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lučka za disk nonstop utripaOddelek: Pomoč in nasveti | 837 (530) | igi82m |
» | Moteče LED lučke na napravahOddelek: Loža | 3956 (3201) | Malajlo |
» | Led pri stikalu za zvonecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10196 (9538) | mirator |
» | povezava 2 računalnikov(kableski internet, statisčni IP)Oddelek: Omrežja in internet | 1479 (1372) | 5er--> |
» | Prekinja siolovo linijo...sem že zamenjal modemOddelek: Omrežja in internet | 1232 (1054) | ch]p |