Forum » Pomoč in nasveti » Uvozne carine pošte
Uvozne carine pošte
datboi ::
Jou, dobil sm paket iz tujine, ki je skupaj stal $70+ (+$30 poštnina), na uvoz-izvoz.posta.si pa pise, da je skupna vrednost blaga $30, poštnina pa $13.
Zdej me zanima če ma kdo kšne izkušnje s tem, torej, če bi bile na pošti težave s tem, da se ne ujema (kao izogibanje carini itd) al je kul če sam inspect element pa spremenim cene na mailu k ga hočejo kot račun na $30 pa shipping $13 da bo enak pa mi tud ni treba izplačat pou ledvice?
Zdej me zanima če ma kdo kšne izkušnje s tem, torej, če bi bile na pošti težave s tem, da se ne ujema (kao izogibanje carini itd) al je kul če sam inspect element pa spremenim cene na mailu k ga hočejo kot račun na $30 pa shipping $13 da bo enak pa mi tud ni treba izplačat pou ledvice?
dc10 ::
Kaj misliš da cariniki na netu ne vejo poiskati takšen izdelek po "normalni" ceni? Poleg tega pa boš potem predložil ponarejen dokument, s katerim izkazuješ vrednost, ki je osnova za carinjenje.... posledica je kazenski postopek in primerna kazen, tolko v razmislek glede tega....
lp
lp
harvey ::
Poštarji niso tako neumni kot kdo misli, da je preveč pameten....
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Mare2 ::
datboi, kitajci skoraj vedno napišejo nižjo ceno. Priporočam, da pošlješ prave dokumente, brez ponarejanja. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon in carinaOddelek: Loža | 3990 (3430) | Furbo |
» | Raspberry Pi 3 bo imel Wi-Fi in Bluetooth ter 64-bitni procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17676 (14104) | roli |
⊘ | višji ddvOddelek: Problemi človeštva | 2365 (1833) | D3m |
» | Kdo je zastopnik SUUNTO za SLO ?Oddelek: Loža | 7702 (7551) | sulaco |
» | Stroški pošiljanja paketa v Hong KongOddelek: Loža | 2526 (2172) | KoMar- |