Forum » Omrežja in internet » Kamera
Kamera
Zinkolina ::
Pozdravljeni!
Doma imam IP varnostno kamero,ki je do nedavnega delovala brez problema.
Problem je, da je v modem na katerega je bila brezžično povezana udarila strela.
Modem smo dobili nov, kamero sem resetiral in ponovno povezal na modem.
Vse deluje brez problema kakšen dan ali dva potem kamera zmrzne...se pravi ne dela.
Gledanje kamere imam urejeno preko programa ispy..(več let)..brez problema... potem moram v programu kamero izbrisati,in z čarovnikom ponovno povezati kamero...in spet deluje nekaj časa. In potem zopet isto...
Kaj je problem?
Doma imam IP varnostno kamero,ki je do nedavnega delovala brez problema.
Problem je, da je v modem na katerega je bila brezžično povezana udarila strela.
Modem smo dobili nov, kamero sem resetiral in ponovno povezal na modem.
Vse deluje brez problema kakšen dan ali dva potem kamera zmrzne...se pravi ne dela.
Gledanje kamere imam urejeno preko programa ispy..(več let)..brez problema... potem moram v programu kamero izbrisati,in z čarovnikom ponovno povezati kamero...in spet deluje nekaj časa. In potem zopet isto...
Kaj je problem?
DeeCoy ::
Nastavi kameri statični ip (na routerju, če se da tudi na kameri). Lahko da se dhcp lease izteče in kamera dobi pol drug ip. Druga opcija je, da je v kamero udarila strela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pinganje iz FFOddelek: Pomoč in nasveti | 2102 (1450) | Metabond |
» | CPU 100% ne vidim rešitev... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9725 (7577) | m0LN4r |
» | Zaradi mreže se mi tresejo možganiOddelek: Pomoč in nasveti | 3050 (2066) | Cervantes |
» | Prekinjane WiFi blizu dostopne točkeOddelek: Strojna oprema | 2686 (2363) | Spajky |
» | prihodnost mobilnikovOddelek: Znanost in tehnologija | 2571 (1945) | Tear_DR0P |