» »

XP...kako obnoviti sistem

XP...kako obnoviti sistem

defort ::

Sem čital po netu kako obnoviti sistem (Start/Programi/Pripomočki/Sistemska Orodja/Obnovitev sistema). Zdaj pa mene zanimajo koraki dalje...saj ko mi je ta novi črv okužil neki fajlov sem jih moral zbrisati...in zdaj so se pričele pojavljati težave. Npr ne morem kopirati fajlov in prilepti :( kar mi dela precejšne težave. Mene zanima kako bi si obnovil sistem oz. sistemske datoteke?

Damjan Jagar ::

Ti izbereš samo datum ko je bilo z sistemom še vse v najlepšem redu in poženeš. In sistem bo vključil svoj časovni stroj in zavrtel čas nazaj. :))
http://jagar.si

BaRtMaN ::

Če pa Obnovitev sistema oz. System Restore nimaš vključen, pa si lahko pomagaš s cdjem od WinXP, s katerim lahko popraviš instalacijo (ko prideš do seznama diskov, izberi tistega, na katerem je sistem in pritisni R).

defort ::

Ka morem tam dat CD za inštalacijo Xpja not...pa pol resetirat rač da čita inštalacijo al ka?...pa ka morem stisnit R al R)?

BaRtMaN ::

Vstaviš noter CD od WinXP. Bootaš s CDja (nastaviš v BIOSu CD-ROM kot prvi Boot Device). Pritisneš F8, ko se ti pokaže tist text oz. EULA. Imaš seznam diskov, na C: verjetno piše Existing installation - nekaj takega. Označiš ta disk in pritisneš R. Nadaljuje se kot vsaka namestitev WinXP, le da imaš podatke še vedno na disku.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

obnovitev sistema

Oddelek: Operacijski sistemi
174105 (3707) imagodei
»

PC kar naenkrat zmrznil in zdaj fukcionira čisto počasi

Oddelek: Pomoč in nasveti
131607 (1364) bluefish
»

Help!!! -ZACETNIK

Oddelek: Pomoč in nasveti
61009 (834) Meamoto
»

Zapiranje programov ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111075 (997) ziciko
»

Karseda neboleča reinštalacija OS WinXP

Oddelek: Pomoč in nasveti
171589 (1316) @ljash

Več podobnih tem