Forum » Kaj kupiti » Škatle za fotke
Škatle za fotke
kuglvinkl ::
Well, rabim škatle za shranjevanje fotografij od oka A3, printi so 30×45. Visoka bi morala bi okol 5 cm, bi jh bilo pač več.
Se je kdo s ukvarjal s tem in našel škatle?
Thnx.
Se je kdo s ukvarjal s tem in našel škatle?
Thnx.
Your focus determines your reallity
[D]emon ::
Sicer ti konkretnega nasveta ne morem dati, vendar bi vsekakor priporocil, da se pozanimas, ce so skatle, ki jih utegnes kupiti, prevlecene z brezkislinskim papirjem, ker se v nasprotnem primeru fotografijam slabo pise...
Jaz sem skatle za (sicer res dosti manjse) fotografije kupil v Foto Format pri Ljubljanski Borzi.
Jaz sem skatle za (sicer res dosti manjse) fotografije kupil v Foto Format pri Ljubljanski Borzi.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Včeraj sem bil v Foto Formatu, ko sem šel dvignit printe. Gospa ni vedela ničesar o škatlah...
Sicer pa thnx za info o brezkislinskosti.
Sicer pa thnx za info o brezkislinskosti.
A ti si dobil za A4 škatle? ker rabim tudi za 30x20...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako skenirati diapozitive ali negativ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16808 (9208) | cekr |
» | Kje razviti fotografije?Oddelek: Loža | 2493 (2071) | selenci |
» | Razvijanje digitalnih fotografij (Kje?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 11453 (4666) | MadMax |
» | Izgubljeni podatki na (foto) spominski karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 4367 (4078) | sneguljka1 |
» | Razvijanje digitalnih fotografij ???Oddelek: Zvok in slika | 9114 (8517) | Tigorsami |