» »

Tehnična oddaja/kanal v Slovenščini

Tehnična oddaja/kanal v Slovenščini

Generton ::

Pozdravljeni,

malo sem brskal po forumu in nikjer nisem zasledil podobne teme, zato jo začenjam na novo (če se slučajno ponavlja, se opravičujem). Zanima me namreč ali obstaja kakšna oddaja ali YT kanal s tehnično tematiko (podobno Linus Tech Tips ali GamerMeld ipd.) V Slovenščini?

Zanima pa me tudi, ker smo tukaj na forumu bolj tehnični community, ali bi vas takšna zadeva zanimala oz. Ali bi jo spremljali, če bi se content objavljal tedensko?

Hvala za vse odgovore :D

sandmat ::

Bi spremljali, če bi bilo kolikortoliko tehnično podkovano. Potreboval boš tudi neko finančno zaledje, da boš lahko neodvisno testiral stvari.

Najbolj pomembno: pripravi pa se na veliko sranja in pametovanja. :(

Magic1 ::

Jaz ne vidim kakšne perspektive v tem, je trg premajhen. Da seveda se, samo to bo delo za cente na uro.
Magic

PunkDude ::

Jonas je mel včasih :)

Magic1 ::

Tudi za revije so bili takrat zlati časi, danes je vse drugače.
Magic

bart851 ::

Pol mislite, da bi blo bolje, da je v anglescini ampak s fokusom na Evropski trg?

Razmisljam o takem weekly news, review, ipd.

Opremo za snemanje imam, tak, da tukaj vecjih stroskov ne bi bilo. Do materiala, torej stvari za test imam tudi nek dostop, ne vse, ampak to bi gradil cez cas.

Sprasujem pa zato, ker je tech community zahteven in ce osrecis vsaj desetino userjev na slo-techu potem bos ostale nepoznavalce oz. Obcasne tehnike ravnotako.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Generton ()

flbroker ::

Edina slovenska oddaja kolikor se spomnim je bila Resnicna Resnicnost, dokler je RTV ni ukinil. Najprej se moras odlocit zakaj to pocnes, ker ce zaradi denarja potem raje pojdi v sluzbo, ce pa iz hobija potem pa daj v Slovenscini da se naredi kaj za domace obcinstvo.

pixelzgaming ::

Ne gledam slovenskih kanalov / vsebin + Slovenščina je preveč cringy.

Nevem kolko se splača. Od teh dveh milijonov ljudi se za tech zanima morda 5%, od tega verjetno 95% takih razume angleško. Če se ti zdi par 100 ogledov na video dober milestone potem pa go for it.
https://www.youtube.com/channel/UCH-4c8...
Tile se nekaj trudijo z gamingom pa nekimi reviewi. Mislim da sem tudi že na Partisu videl polinkane videe.
Komp: 2600X | 16GB DDR4 | 500GB NVMe | 10 + 10 + 6 + 4 TB HDD | GTX 1060 6GB
Telefon: S23 Ultra
Avto: Megane MK4 GTLine

Invictus ::

Če Slovenec v računalništvu ne zna angleško, je tako ali tako neuporaben...

In baje se taki celo najdejo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

ramiz?! ::

Tehnozvezdje imajo spletno stran in YT kanal recimo ... sam sem jih že večkrat opazil in pogledal kakšen video, ne vem pa kako jim gre...
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Hvala vsem, bom videl kam me bo pot zanesla, upam pa, da rata kaj :D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube (YT) kanali - Koga spremljate ali sledite ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6216121 (1158) KTr1sk
»

Revija Joker (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26040585 (11857) Ganon
»

Slovenska Youtube scena (strani: 1 2 )

8112460 (9325) 2dark
»

Igračarski portal hop.si [Gaming.si] (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14426886 (15036) Vazelin
»

Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )

10524610 (13578) otago

Več podobnih tem