Forum » Pomoč in nasveti » sport tracker, težava
sport tracker, težava
valetta ::
Na telefonu HUAWEI imam že več kot leto dni nameščeno aplikacijo Sports tracker, free aplikacijo. Zadnji mesec dni mi po 6-7 minut vključene aplikacije (kolesarjenje, hoja..) samodejno vključi pauso oz. se samodejno vključi STOP in nato prikaže RESUME. Poskusil sem že vse možnosti, na novo naložil aplikacijo, gledal primerjavo z drugim telefonom-da imava isto nastavitev, vendar nič...še naprej se mi med delovanjem po nekaj minutah samodejno vključi pausa. Ali ima kdo podoben problem, oz. kako bi ga rešil, ali na koga bi se obrnil za pomoč. Pisal sem že na sports tracker forum, vendar nisem dobil odgovora, do sedaj.
Machete ::
Piši jim na FB. Meni so odgovorili precej hitro in korektno. Drugače pa verjetno neumno vprašanje, amapk auto-pouse je na off povsod kajne?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
bt22bt ::
Pri meni je na novem telefonu delalo podobno - izklapljalo GPS. Izkazalo se je, da sam Huawei telefon forsira power management. Ko sem nastavil na power management na manual za ST app, je tezava minila.
valetta ::
Hvala za odziv. Težavo sem odpravil tako, da sem program Sports tracker izzvzel iz varčnega delovanja baterije telefona. Prebral sem na forumu Sports trackerja, ponavadi imajo takšne težave pri vključeni varčni porabi baterije (grejo na počitek-stop) nekateri telefoni Huawei in Nokia. Zadeva urejena, sedaj deluje bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sports trackerOddelek: Mobilne tehnologije | 7376 (5146) | Machete |
» | gps trackerOddelek: Šport | 1468 (1230) | r3dkv1c4 |
» | Nakup HTC Windows Phone 8s.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (2048) | LenartB |
» | Endomondo aplikacija (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12237 (9785) | Selassie |
» | Katera nizkocenovna ura za merjenje utripa, porabo kalorij ?Oddelek: Loža | 2997 (2854) | ;-) |