Forum » Elektrotehnika in elektronika » nov agregat na oddaja el.toka
nov agregat na oddaja el.toka
paty003 ::
pozdravljeni,
kupil sem nov agregat Zipper 1200w, inventer, vendar mi že ob prvem zagonu sveti in 1x utripne zelena lučka, el.toka pa ne oddaja?!
v navodilih navajajo da je zaščita nizkega napona - premala hitrost motorja..
prosim za pomoč in lp
kupil sem nov agregat Zipper 1200w, inventer, vendar mi že ob prvem zagonu sveti in 1x utripne zelena lučka, el.toka pa ne oddaja?!
v navodilih navajajo da je zaščita nizkega napona - premala hitrost motorja..
prosim za pomoč in lp
stjan ::
Če gre za kitajsko zadevo, najprej dolij olje v motor.
To mi je svetoval prijatelj, ki je moral zamenjati agregat.
To mi je svetoval prijatelj, ki je moral zamenjati agregat.
paty003 ::
Zipperjev agregat je sicer avstrijski, normalno da sem pred prvo uporabo vlil olje sw15-40, vendar ga še kar nekaj šteka..verjetno je kje kakšna fora..pa si ne znam pomagat..
sony 17 ::
Zipperjev agregat je sicer avstrijski narejen pa je na kitajskem!
Mislim,da gre za kopijo inverter hondinega agregata 1kw.Vsaj po izgledu sta si skoraj ista.
Drugače pa bo najbolje zadevo poslat na servis dokler je v garanciji.
lp
Mislim,da gre za kopijo inverter hondinega agregata 1kw.Vsaj po izgledu sta si skoraj ista.
Drugače pa bo najbolje zadevo poslat na servis dokler je v garanciji.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinusni inverter, priklop na agregatOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4634 (4273) | marco |
» | Vse o agregatih (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 35224 (26888) | int47 |
» | Električni agregat na bencin ali dieselOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4674 (4340) | Spajky |
» | Diesel agregatOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5580 (4885) | uvz123 |
» | elektrika v stanovanjskem vikenduOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13617 (12689) | Bias |