Forum » Loža » Stropno stojalo (kljuke) za kolesa
Stropno stojalo (kljuke) za kolesa
Vaseer ::
Iščem stojalo (kljuke) za kolesa, ki se ga montira na strop.
Na strop je pritjeno vodilo:
nosilec:
Na vodilo so obešene kljuke, ki so pritrjene na voziček:
Vem, da taka stojala obstajajo in da jih (oz jih je) izdeluje nekdo iz Gorenje vasi oz okolice (4224 Gorenja vas), vendar nimam informacije, če se ta stojala še izdelujejo oz kdo jih (je) izdeluje.
Če ima kdo kakšen info, se priporočam.
Alternativa je, da ga sestavim sam (90% delov sem že našel pri BENKOtehni), manjka mi samo ustrezna kljuka, ki bi jo lahko zmontiral na voziček.
Na strop je pritjeno vodilo:
nosilec:
Na vodilo so obešene kljuke, ki so pritrjene na voziček:
Vem, da taka stojala obstajajo in da jih (oz jih je) izdeluje nekdo iz Gorenje vasi oz okolice (4224 Gorenja vas), vendar nimam informacije, če se ta stojala še izdelujejo oz kdo jih (je) izdeluje.
Če ima kdo kakšen info, se priporočam.
Alternativa je, da ga sestavim sam (90% delov sem že našel pri BENKOtehni), manjka mi samo ustrezna kljuka, ki bi jo lahko zmontiral na voziček.
smacker ::
Pred leti sem to kupil v eni od trgovin z gradbenim materialom (obi, bauhaus, baumax). Google najde v conradu: https://www.ceneje.si/Izdelek/3177184/k...
Vaseer ::
smacker, hvala za predlog. Omenjeno stojalo sem že videl, ampak ne odgovarja našim potrebam.
Rabim nosilec za vsaj 6 koles in še kakšno šaro.
Verjetno naročim po delih in sam sestavim.
Rabim nosilec za vsaj 6 koles in še kakšno šaro.
Verjetno naročim po delih in sam sestavim.
jype ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nosilec za kolo...strešni ali na kljuko?Oddelek: Na cesti | 5564 (1827) | Highlag |
» | Ključavnica z ključem na eni strani in "gumbom" na drugi - obstaja ?Oddelek: Loža | 1814 (1529) | PrimoZ_ |
» | Nosilec za kolesa zadaj (prtljažna vrata) in prevoz smučiOddelek: Loža | 1956 (1825) | perci |
» | Vlečna Kljuka Za AvtomobileOddelek: Na cesti | 9156 (5467) | MIHAc27 |
» | Zadnji spoiler, da prekrije kolesa na nosilcu avtaOddelek: Šport | 4292 (3843) | PujsaPepa |