Forum » Mobilne tehnologije » vlaga
vlaga
kretze ::
dober dan imam samsung galxy s8 ko ga hočem priključit da bi se mi napolnil mi začne vibrirat in oddajat zvoke piše pa mi da moram počakat da se Usb vrata posušijo zaradi vlage...to taja že okrog 4 ure!!! zanima me kakšne so kaj rešitve glede tega....hvala vse za odgovore
rozman ::
Jaz v svojega LG G6 s fenom piham, da posušim USB vhod.
Sem pa enkrat, ko je bila vlaga v portu, dal polniti telefon in mi je skurilo vezje za polnjenje. Tako da veliko sreče :) vlaga in elektrika ne paše skup
Sem pa enkrat, ko je bila vlaga v portu, dal polniti telefon in mi je skurilo vezje za polnjenje. Tako da veliko sreče :) vlaga in elektrika ne paše skup
kretze ::
sem posušil pa mi še vedno enako piše....se jas se tudi bojim da mi nebi skurlo vezja
kaj jaz to moram gor odpret pa sfenat al kako???
kaj jaz to moram gor odpret pa sfenat al kako???
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kretze ()
rozman ::
Jaz sem samo s fenom pihal v port. Potem ko je bilo že prepozno, ko je bilo vezje skurjeno, mi je nonstop pisalo, da je vlaga notri. Včasih je pomagalo, da sem ga vsaj malo napolnil, če sem type C obrnil, uporabil drug kabel, včasih reset telefona.
Če ti ne bo nehalo kazati, da je voda notri, pošlji na garancijo.
Če ti ne bo nehalo kazati, da je voda notri, pošlji na garancijo.
Unknown_001 ::
Podoben problem se je ori nas pojavil. Vezje je fuč. Nes popravit pa kakšnga zelenca pripravi.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vlaga v žarometuOddelek: Na cesti | 5915 (5680) | zk_eu |
» | Pranje računalniških komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6400 (4644) | erex |
» | laptop polit s šabesoOddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1499) | arkas |
» | Zmočena nokia 3310Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1229 (1128) | SkIDiver |