» »

Zobna prha

Zobna prha

klekej ::

Ker so v temi o el. zobnih ščetkah vsi zatopljeni samo v to, odpiram novo temo o zobnih prhah. :P Kopiram post @Sopomenke iz teme o ščetkah.

Sopomenka je izjavil:

Kakšne pa imate kaj izkušnje z nadomeščanjem zobne nitke ali medzobne ščetke? Govorim za Airfloss in čiščenje z vodnim curkom (Water Flosser).

Iščem nekaj takega v primeru, da je sploh učinkovito. Sedaj imam zobni aparat in porabim za učinkovito čiščenje 10min, to mi je absolutno preveč.

Gearbest ima tole:
COZZINE FC288 Oral Irrigator Water Flosser - EU PLUG.
Famirosa FC169 Dental Flosser Water Jet Teeth Oral Irrigator
Imate kakšne izkušnje?

Hvala

dvojka ::

Z mojo imava zobno prho od sonicare. Na začetku sva je nekajkrat uporabila potem ne več. Če med zobmi nimaš razmaka in so stisnjeni med sabo, zobna prha ni dovolj močna, da bi odstranila ostanke hrane. Zato še vedno uporabljava preverjen način - zobno nitko. Ne vem pa kako je pri zobnem aparatu.

__Devil__ ::

jaz imam sonicare in je super za čiščenje medzobnih prostorov kar je zelo pomembno. edino pazit moreš, da pod pravilnim kotom, saj je pritisk vode tako močan, da lahko poškoduješ dlesen. zobna nitka je vedno poleg. imam tudi električno sonicare, zaenkrat super.

Alien123 ::

Zobna prha ne odstrani oblog kot nitka.. mi je moj zobozdravnik odsvetoval prho, navadni larifari

klekej ::

Prosim za izbris teme, ker že obstaja podobna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
638120834 (3369) lolipop2
»

Zobno nitkanje, resitev?

4910170 (1841) samovprasam
»

ustna prha

113361 (1102) bastadu
»

Nakup ustne prhe