Forum » Na cesti » Garmin na steklu
Garmin na steklu
madebenc ::
So v Sloveniji, kakšne regulatorne omejitve, kam lahko postaviš Garmin? Že dolgo nisem videl nikogar, ki ima na steklu na stojalu GPS...
- spremenil: madebenc ()
Nikonja ::
razlog je ker jih kar velik ima ugrajeno navigacijo in potem res nimaš kaj z Garminom na šajbi.
Netrunner ::
Dokler ti ne ovira pogleda ga lahko prilimaš kamor želiš.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Highlag ::
Jaz ga imam kar pri ročki za prestave. Itak ne bulim vanj ampak bolj poslušam napotke. Lovi pa prav tako.
Never trust a computer you can't throw out a window
marvin42 ::
Jaz ga imam tudi na steklu... prvič slišim, da ga ne bi smel imeti.
Od koga si pa slišal, da ga ne bi smel imeti na steklu?
Mostly Harmless
nejcek74 ::
info za turiste:
v Svici ni dovoljen, oziroma ne sme biti pozicioniran tako, da ovira voznikov 12 metrski polkrog pogleda.
Kazen je 500 chf.
v Svici ni dovoljen, oziroma ne sme biti pozicioniran tako, da ovira voznikov 12 metrski polkrog pogleda.
Kazen je 500 chf.
poweroff ::
Mimogrede, je dovoljena montaža kakšne naprave na recimo strešne nosilce ali na odbijač? Recimo kamere ali pa kaj podobnega?
sudo poweroff
MIHAc27 ::
Jaz ga imam tudi na steklu... prvič slišim, da ga ne bi smel imeti.
Od koga si pa slišal, da ga ne bi smel imeti na steklu?
Madebenc (OP) sprašuje...
Za vinjete velja isto.. ne smejo ovirat pogleda. Zato ni prepovedano imeti več kot eno nalimano. GPS je pa velik za 2 vinjete tko da.... mene ni še nikoli motil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 26081 (11879) | Smartydug |
» | H7 zarnice za citroenaOddelek: Na cesti | 5304 (4671) | RejZoR |
» | avtobrisalci: super dobri, tihi in ne predragi ?Oddelek: Na cesti | 4377 (3745) | RejZoR |
» | NLP na posnetku CNN?Oddelek: Loža | 4039 (3649) | enjst |
» | Kazen za (ne)uporabo vinjete (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21692 (16875) | darkolord |