Forum » Pomoč in nasveti » Instalacija IR520SA
Instalacija IR520SA
iBojan ::
Imam sledečo težavo: Na serijski priključek sem priklopil IR in ga sedaj želim instalirati. Ko dam, da naj računalnik sma poišče novo strojno opremo je ne najde ;( Če pa dam, da sam najdem in naložim gonilnike mi jih pa noče naložiti. Ko sem malce brskal po CDju sem našel nek redme file v katerem piše, da bi naj ACPI dal na Disabled (BIOS) ampak, ko to naredim se mi WinXP sploh več na naložijo saj se mi računalnik samo resetira znova in znova ;( A ima kdo kako idejo kako stvarco spraviti v pogon? Meni je na žalost zmanjkalo idej kaj in kako ;( Pa še to sprobal sem priklopit na COM1 in COM2 pa dela isto ;( Ga sploh ne najde ;( Kaj bi lahko naredil, da bi zadevca začela delovati tako kot to tudi treba ???
lp, _GeS_
lp, _GeS_
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ob odsotnosti začne mletiOddelek: Pomoč in nasveti | 3531 (3104) | tor2 |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2507 (1862) | astrofizik |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1735 (1356) | Miccco |
» | dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1366) | amater |
» | Scandisk non-stop javlja napako v FAT, tudi če dam da naj popraviOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1338) | McSpike |