Forum » Mobilne tehnologije » Ovitek za telefon
Ovitek za telefon
batuk ::
Uporabljam folijo in nek kitajski gumijasti ovitek. Moti me, ker se ne prilega popolno ter je vseskozi umazan in masten. Ali obstaja še kakšna varianta zaščite, ki objame celoten telefon, a mu bistveno ne poveča volumna. Morda kakšna oblika trde prozorne plastike?
Brez vse te zaščite pa se telefon kaj hitro odrajsa, zaradi spolzkosti pa zna zleteti iz rok.
Kaj mi priporocate?
Brez vse te zaščite pa se telefon kaj hitro odrajsa, zaradi spolzkosti pa zna zleteti iz rok.
Kaj mi priporocate?
Ghost007 ::
jaz mojega ce vem da grem na svinjski teren, zavijem v ono kuhinjsko mehko lepljivo foljo. Cez ekran pac lepo našpanam, zadnja stran pa ni vazna sej tako ali tako pride nek gumi ohisje zadi. Telefon je steklen, tako da brez gumi folje bo hitro v delih. Polni se pa brezzicno, tako da je full diht.
Nekaj cajta sem uporabljal PVC vreckice ampak ni tak cool.
Imel tudi heavy duty ohisje ampak pre veliko.
Nekaj cajta sem uporabljal PVC vreckice ampak ni tak cool.
Imel tudi heavy duty ohisje ampak pre veliko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ghost007 ()
gusto ::
Uporabljam folijo in nek kitajski gumijasti ovitek. Moti me, ker se ne prilega popolno ter je vseskozi umazan in masten. Ali obstaja še kakšna varianta zaščite, ki objame celoten telefon, a mu bistveno ne poveča volumna. Morda kakšna oblika trde prozorne plastike?
Kaj mi priporocate?
Če ne poveš modela telefona, ti lahko kvečjemu svetujemo ovitek, ki bo zopet imel to lastnost.
Huawei P9 Lite
Rad bi neko tanko trdo nedrsečo zadevo za okoli in okoli.
Rad bi neko tanko trdo nedrsečo zadevo za okoli in okoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: batuk ()
Matek ::
Spigen ma super ovitke po mojih izkušnjah. Za P9 lite maš npr. tole.
Dražji brandi, kot je ta, imajo načeloma odlično prileganje odprtinam in gumbom. Glede zaščite se moraš pa zavedati, da je obratno proporcionalna s tvojimi željami o tankosti in trdoti. Čisto tanek in trd ovitek ščiti zgolj pred praskami, pred padci ščitijo debelejši in mehkejši ovitki.
Dražji brandi, kot je ta, imajo načeloma odlično prileganje odprtinam in gumbom. Glede zaščite se moraš pa zavedati, da je obratno proporcionalna s tvojimi željami o tankosti in trdoti. Čisto tanek in trd ovitek ščiti zgolj pred praskami, pred padci ščitijo debelejši in mehkejši ovitki.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Ali kaljeno steklo prav tako hitro postane mastno in polno odtisov, kot je to pri navadni foliji.
klinker ::
Odvisno. Ta poceni po 1-2€ so sranje, tista z oleophobic coating precej boljsa, vseeno pa so razlike. Meni so se najbolje obnesle boljse varjante Nillkina, kaj dosti drugega pa sicer nisem sprobal. Mofi je bil recimo katastrofa, pa vseeno ni bil poceni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto držalo za Sony Z3 CompactOddelek: Mobilne tehnologije | 937 (648) | AlienRR |
» | HTC One (M8)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4072 (2991) | Egidij88 |
» | Ovitki a telefon po meriOddelek: Pomoč in nasveti | 1245 (1167) | xda develope |
» | Gumjasti ovitki za mobitelOddelek: Loža | 2387 (2200) | TRIROG |